måndag 13 september 2010

Absurda lögner och läpparnas överdrivna "bekännelser"

Nu ska det återigen handla om någonting allvarligt och viktigt, nämligen demokrati.

Ända sedan i fredags när några vänsterextremister försökte mörda en sverigedemokratisk representant genom att bl a skära hans hals och rista in ett hakkors i hans panna så har jag endast känt EN enda sak emot det politiskt korrekta etablissemanget.

Och det, mina vänner, det är.................HAT!!! Ett ENORMT hat, ett hat så enormt att det i princip nästan inte har gått att prata med mig utan att man riskerar att åka på rejält med stryk. Jag har helt enkelt varit som en bomb som bara väntar på att brisera, det är bara rena turen att "den" inte har gjort det.

För INGEN av PK-etablissemanget har fördömt detta vidriga mordförsök och tortyr, ja, utom Lotta Grönning på Expressen, Per Gudmundsson (på Aftonbladet?) och Malmös socialidemokratiska kommunalråd Illmar Reepaleu (tror hans namn stavas så).

Men inte ett ord i övrigt, inga fördömanden alltså.

Och vart hade demokratin då tagit vägen någonstans? Och vad hade hänt med snacket om alla människors lika värde?
Jo, båda dessa saker hade uppebarligen "gått hem och lagt sig i sängen", för de hade fått så extremt hög "feber" som var så hög att de nästan dog.

Däremot publicerade den "antirasistiska" tidskriften Expo i lördags, som ett rejält hån emot den mordförsökutsatte sverigedemokraten, en "undersökning" som "visade" att Sverigedemokraterna fortfarande påstås ha en stark koppling till nazism.

Som "bevis" för detta påstod Expos fascistiske vänsterextremist till chefredaktör Daniel Poohl bl att av 51 personer som vill in i kommunfullmäktige så hade bara 8 av dessa haft någon koppling till rasism, och inte ens rasism.

Nej, de hade haft koppling till det nationalistiskt demokratiska partiet Nationaldemokraterna.

Det var gott om andra lögner också, bl a utmålade man sidan Nordisk.nu som ett nazistforum, bara på grund utav vad några få enstaka personer hade skrivit där, några av dem hade förresten fått sina konton kapade.

Läs mer om Expos lögner på bl a http://www.nyhetskanalen.se/1.1807457/2010/09/11/nazistkopplingar_hos_sd_kandidater och http://www.nyhetspressen.se/919888.html .

Men det här var som tusan, jag hade ingen aning om att jag är typ minst 1000 gånger mera påläst än PK-medias "tuppgökar" hos t ex Aftonbladet och "analtomtarna" på Expo.

Men det är jag tydligen, och ändå är jag inte journalist.
Intresant, va?

Jag är för övrigt med på Nordisk.nu, så till skillnad ifrån dessa "tuppgökar" och "analtomtar" så VET jag vad det är för en sorts sida. Och det är ingen nazistsida, däremot är den avsedd för människor som på grund utav olika orsaker är emot den politiska korrektheten och det mångkulturella samhället.

Dessutom är PK-media inte trovärdigt den här gången heller, eftersom man väljer att lyssna på en tidning där chefredaktören själv har varit med i Nationaldemokraterna, enligt Nationaldemokraternas dåvarande partiorganisatör har Daniel Poohl varit medlem i partiet, men uteslöts eftersom han mest var ute och slogs.

Daniel Poohl är också känd för sina ökända kontakter med våldsamma vänstergrupperingar som t ex AFA, så gammal (eller ung) vänsterextremist han är. Expo samarbetar för övrigt med flera extrema våldsorganisationer, t ex med den ökända tyska terrororganisationen AntifaInfoBlatt.

Och ja, jag har flera nummer utav Expo där AntifaInfoBlatt är inskriven i tidningen som en utav Expos samarbetspartners.

Men detta håller de nu för tiden tyst om.

Ja, som ni förstår så är inte Expos "undersökning" om Sverigedemokraterna trovärdig, den duger inte ens till att pryda ytorna på en toalettpappersrulle ens.

Men vilken trevlig toalettunderhållning, va? "Om du rullar ner papperet en liten bit så kan du läsa om bla bla bla bla.....".
Det hela påminner om när "hemmamannen" Kurt Olsson i slutet utav sina program under slutet på 80-talet vevade runt en pappersrulle där namnen på alla som hade varit med och gjort programmen stod.

Lyckat, ni på Expo, ni är verkligen "trovärdiga".

Och TV4:s nyhetsankare då, som hånlog rakt in i TV-rutan innan reportaget skulle sändas. Undrar just hur många gånger hon hade njutit av en toalettborste i arslet, vem vet, hon kanske satt på en under sändningen, med tanke på hur mycket hon log.

"Deep in the hole", kan man lugnt säga att det var frågan om.

Nåja, idag så skickade SD:s partikledare Jimmie Åkesson med anledningen utav mordförsöket i fredags ett brev till samtliga av riksdagspartiledarna, brevet finns att läsa på bl a http://politisktinkorrekt.info/2010/09/13/jimmie-akesson-oppet-brev-till-partiledarna-for-riksdagspartierna/ , http://imittsverige.blogspot.com/2010/09/jimmie-akesson-oppet-brev-till.html , http://frianyheter.wordpress.com/2010/09/13/oppet-brev-till-partiledarna-for-sveriges-riksdagspartier-angaende-det-eskalerande-valdet-fran-extremvanstern/ och http://barajageller.blogspot.com/2010/09/jimmie-akesson-oppet-brev-till.html .

Och, hör och häpna, han fick svar, men inte ifrån vilken som helst utan ifrån Vänsterpartiets kommunistiske ledare Lars Ohly!

Läs vad Ohly svarade på bl a http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ohly-fordomer-sd-overfall_5313985.svd , http://dagbladet.se/nyheter/inrikes/1.2326286-ohly-fordomer-sd-overfall , http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.445463-ohly-fordomer-sd-overfall , http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=225358 och http://politisktinkorrekt.info/2010/09/13/helvetet-fros-just-till-is-lars-ohly-fordomer-sd-overfall/ .

Däremot har ingen utav de andra riksdagspartierna fördömt detta avskyvärda, antidemokratiska, hatfulla och vidriga dåd.
Och det kommer de knappast att göra heller, ånej, sverigedemokrater ska utsättas för mordförsök, hatbrott och allt annat "trevligt".

Vill dessa partiledare ha förkortningen KKK inristade i sina pannor (ja, de är ju rasister, bl a emot sitt eget folk), eller vad är det frågan om?
Man kan ju tro det, eftersom de inte har fördömt dådet.

Även Expo, hör och häpna, har fördömt dådet. Läs mer om Expos fördömande på t ex http://politisktinkorrekt.info/2010/09/13/expo-fordomer-hatbrottet-mot-von-arnold/ och http://expo.se/2010/48_3335.html .

Men fördömandena ifrån Daniel Poohl och Lars Ohly är föga trovärdiga, eller rättare sagt, de är inte alls trovärdiga. Istället är det frågan om en läpparnas bekännelse.

Angående fördömandet ifrån Daniel Poohl så kom det först EFTER att nyhetssidan Fria Nyheter hade pressat honom angående hans inställning till det oerhört brutala mordförsöket på den unge sverigedemokraten, Poohl skyllde då på att de "inte hade haft tillgång till några datorer". Om inte Fria Nyheter hade satt press på honom så hade "fördömandet" aldrig kommit.

Poohl, Ohly och de andra hade dock inget val, även om de inte menar det så MÅSTE de säga att de fördömer mordförsöket.

För annars avslöjas de ännu mera som de antidemokratiska "munhuggare" som de faktiskt är, och om Lars Ohly inte skulle fördöma det så skulle hans parti förlora röster på det. Så han är faktiskt, till skillnad ifrån de andra partiledarna i riksdagen, faktiskt smart i det här fallet.

För det här handlar inte om man gillar Sverigedemokraterna eller ej, nej, det handlar om en mycket viktigare sak.
Vad är det då? Jo, om hur det fungerar och hur det SKA fungera i en demokrati.

Nu är visserligen Sverige knappt någon demokrati längre, men när det händer sånt här, ja, först DÅ vaknar demokratins kämpar upp ur sin sömndruckna sömn.

Nåja, bättre sent än aldrig.

Att Ohly och Poohl har fördömt dådet har dock inte uppmärksammats i varesig SVT eller TV4, vilket minst sagt är mycket märkligt.

Är Ohly och Poohl mer rakryggade än SVT:s och TV4:s ledning? I så fall är det riktigt illa, eller hur man nu ska säga, med tanke på hur partiska dessa båda kanaler är.

Inte heller brevet som SD:s partiledare Jimmie Åkesson skickade till riksdagspartiledarna har nämnts i någon TV-sändning.

På tal om SD förresten så fick partiet igår 7,0 % i den senaste United Minds-mätningen, och 5,3 % i den senaste Synovates-mätningen.

Men var det någon av PK-medierna som nämnde detta? Nej, naturligtvis inte, väljarna ska föras bakom ljuset.

Men tyvärr, kära PK-medier, erat lurendrejeri fungerar inte längre, utom på er själva då.

Dock var det faktiskt en del av PK-media som tog upp SD:s framgång.

Vilken var det då? Jo, hör och häpna: TV3!

Dock var artikeln borttagen i morse, den publicerades för övrigt i natt runt kl. 02.00.

Uppdaterat kl.13.50 den 14:e september: I dagens Skop-mätning fick Sverigedemokraterna 5,0 %, detta enligt bl a SVT-text.
Läs mer om det hela på bl a http://www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/alliansen-utokar-forspranget_5318567.svd , http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2134233/alliansen-utokar-forspranget , http://www.dn.se/nyheter/valet2010/alliansen-utokar-forspranget-1.1170163 och http://politisktinkorrekt.info/2010/09/14/skop-sd-far-50-procent-alliansen-leder-stort/ .

Mitt nästa inlägg i denna blogg blir det sista före valet nu på söndag. I det ska jag gå igenom Sverigedemokraternas valmanifest, alltså det som vi alla i det här landet har fått i våra brevlådor tillsammans med SD:s röstssedlar.

Har ni röstat än, eller väntar ni med det tills på söndag? Själv röstar jag på söndag.

Min röst i både landsstingsvalet, kommunvalet och riksdagsvalet går till det enda demokratiska partiet som kommer att finnas i Sveriges riksdag när årets val är slut, alltså när alla röster är räknade.

Det partiet heter Sverigedemokraterna.

Inga kommentarer: