måndag 22 mars 2010

Är det en demokratisk rättighet att begå sexbrott?

Efter vårt lands justitieminister Beatrice Asks förslag om att det ska skickas s k lila kuvert till anhöriga som har misstänkta sexbrottslingar så har hon fått hård kritik för detta på gott om både bloggar och forum på internet.

Det är bara det att människor som köper sex inte är några sexbrottslingar (inga riktiga i alla fall). Däremot är avskum som begår våldtäkter och pedofilhandlingar, eller avskum som har begått dem, sexbrottslingar.

Så Beatrice Ask har blandat ihop det hela en aning, inte så lite heller.

Men när det gäller våldtäktsmän och pedofiler så tycker jag att kritiken mot henne är både sexalbrottslighetsförsvarande och till viss del absurd , bl a på grund utav att de människor som ger henne denna hårda kritik själva verkar tycka att det ska våldtas både det ena och det andra och att pedofilin ska få flöda fritt i Sverige.

Visst, alla är oskyldiga tills motsatsen är bevisad, men samtidigt får det ju finnas lite gränser också.

Med tanke på att så mycket som 80 % av alla våldtäkter i Sverige begås utav invandrare ifrån vissa delar av världen, t ex Mellanöstern (och nej, jag syftar inte på judar, om nu någon idiot trodde det) och Afrika, och "flyktingar" så har det förmodligen också med det absurda och vid det här laget sönderfrätta tjatet om enbart fördelar med det mångkulturella samhället att göra.

För enligt många invandrings- och flyktingförespråkare så är det tydligen en demokratisk rättighet att "fara fram som kulturberikande ångvältar" i jakten på att våldta kvinnor/tjejer som går på två ben (vilka gör inte det förresten?).

"Ja, vi har ju naturligtvis ingen rätt att sätta p för invandrare att utöva sina normala seder och bruk, alla är vi olika men ändå lika och detta måste vi respektera."

Jaha, så alla människor är våldtäktsmän och pedofiler då? Det var som tusan, det visste jag inte. Men där ser man, man lär sig någonting nytt varje dag.

Nu kanske någon säger så här: -Ja, men svenskar och vita invandrare våldtar ju också.

Jo, det är sant, men i deras fall har våldtäkterna och pedofilgärningarna ingenting med kultur och seder att göra, ta t ex det här med religion.

Inom religionen islam så är det okej med både våldtäkter och pedofili, men i kristendomen är det inte okej med dessa båda saker och därför är det också mer sällan som sådant begås inom denna religion.

Inom den katolska kyrkan är det däremot tvärtom, så därför kan man säga att katolicismen är en blandning mellan islam och kristendom.

Ni som har hängt med när det gäller alla "skandaler" (jag sätter ordet skandlaler inom citatttecken, eftersom dessa skandaler nog har varit kända under många herrans årtionden) inom den katolska kyrkan när det gäller alla sexuella övergrepp på små pojkar vet nog vad jag syftar på, eftersom sådant inte fördöms och talas klarspråk om ifrån påvelns håll så kan han ju vara pedofil han också.

I så fall lär media öka sina upplagor till minst det tiodubbla, om det ens räcker med det.

Man kan också uttrycka det på ett annat sätt, nämligen följande: Upplagorna "säljs slut" innan de ens hinner ut till allmänheten.

Och då jädrar kan man lugnt snacka att uttrycket "folk springer benen av sig" har fått en helt ny innebörd.

Men men, tillbaka till det här med Beatrice Ask nu.

Så här stod det ikväll på TV4:s text-tv:

Ask kritiseras hårt för lila kuvert

Justitieminister Beatrice Asks förslag att personer som misstänks för sexbrott ska få brev hem i färgglada kuvert som informerar anhöriga om misstanken har mötts av hård kritik på bloggar och forum.

Justitieministern har kallats för Tant Gredelin och ide'n liknas vid offentlig stening på torget. Både Liberala ungdomsförbundet och Centerns ungdomsförbund driver med ministern på sina sajter.

Läs mer om det hela på bl a http://st.nu/start/inrikes/1.1897734-ask-vill-att-sexkopare-skams-oppet .

Visst, jag kan förstå kritiken i viss mån, men varför ska anhöriga inte få reda på om de har eventuella sexbrottslingar i släkten? Får de det så går det ju att förhindra sexbrott bättre, än om sådana redan har skett (OBS! Jag syftar nu på avskum som begår våldtäkter och pedofilbrott, inte på människor som köper sex).

Det kallas nämligen för "i förebyggande syfte", men sådant känner väl inte varken dessa båda ungdomsförbund och andra kritiker till.

Och angående Tant Gredelin och offentlig stening: Kom de inte på något bättre?

Man kan undra i vilket tillstånd de befann sig i när de kom på dessa löjligheter.

Var de möjligtvis fucked up?

Vad tror ni själva?

6 kommentarer:

Ninja sa...

Att katolicismen skulle vara en korsning mellan kristendom och islam är en definition jag aldrig hört förut.....
(fnissar fortfarande)

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Ja, hehe, jag har ju mina definitioner ibland.
Det jag menar är att eftersom det enligt islam är tillåtet med våldtäkter och pedifili medans det enligt kristendomen inte är det så kan man säga att katolicismen är en blandning mellan dem, inom den katolska kyrkan sker ju våldtäkter och pedofili på småpojkar och de sker på ställen som har mycket gemensamt med kristna kyrkor.
Det är så jag menar.

charlotte sa...

anhöriga har rätt att få veta tycker jag men däremot skall man vara lite försiktig med att hänga ut dem offentligt även om skuld bevisas med tanke på deras barn

Fenixmonas sa...

Jag läste det där med färgade brev...idioti! Skicka brev som ska ses av vem...Kramiz

Smörblomma sa...

Nej. Det är inte en demokratisk rättighet att begå sexbrott. Den som har fått det för sig är nog ute och cyklar.

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Precis.

Svar till charlotte: Jo, men i våldtäktsmäns och pedofilers fall bryr jag mig inte, de ska hängas ut. När det gäller sexköp så tycker jag inte att sånt ska vara kriminlariseras, prostitution är ju världens äldsta yrke.

Svar till Feminixmona: Ja, hon kunde ha hittat en annan färg, typ svart istället. Sedan slänger ju många brev utan att öppna dem också.