lördag 27 mars 2010

De senaste filmerna på Karpstryparns Youtube-kanal

Sedan i tisdags så är det ett faktum att min Youtube-kanal har tagit en helt ny inriktning, ni som har läst mitt tidigare inlägg vet vad jag syftar på.

Här kommer nu länkarna till de nyaste filmerna på kanalen:

I den första filmen berättar jag en del om min Youtube-kanal:s nya inriktning, i den tar jag även upp bl a varför brottsligheten i Sverige i samband med den muslimska invandringen för 20 år sedan ökade med 200 %.
Länken till denna film: http://www.youtube.com/watch?v=ZykDFcJeqdc .

Den andra filmen handlar om varför Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna ska ha tillträde till skolor och gymnasium i hela Sverige, en viss Horni gör här sin debut som pratare och det riktas skarp kritik emot vänsterextremister i den (en liten rättelse bara; I filmen nämns felaktigt att Ung Vänsters ordförande heter Linda Gabrielsson, hon heter nämligen Ida Gabrielsson).
Länk till denna film: http://www.youtube.com/watch?v=QBF85X260PA .

I den tredje filmen drivs det rejält med muslimer, t ex har jag på mig en smutsig handduk i ett försök att anpassa mig till det mångkulturella samhället.
Länk till denna film: http://www.youtube.com/watch?v=ZSaQSFmwL4M .

I den fjärde filmen tar jag upp en del utav den antidemokratiska "komikern" Soran Ismails lögner om Sverigedemokraterna, bl a den om att SD är rasister och denna okunniga idiots absurda påstående om att SD förespråkar folkmord (anledningen till att jag har skrivit ordet komiker inom citattecken är att han är en wannabekomkiker, alltså ingen äkta komiker, som inte ens skulle kunna hitta sitt eget rövhål med ena handen bunden på ryggen ens).

Inga personangrepp förekommer i filmen, utan jag tar bara upp Sorans lögner och bevisar att de är ljust lögner, inte ens bra sådana heller.

Länk till denna film: http://www.youtube.com/watch?v=HdnIUPCK5lY .

Mycket nöje.

2 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Godmorgon vännen! Ska kika på dina filmer sen...hinner inte just nu! Kramen

Fenixmonas sa...

Godmorgon, godmorgon! Tiden är knapp men jag HAR tittat och reagerade på din handduk...säger som jag alltid har sagt att alla ska ta seden dit de kommer...så blev vår värld lättare att leva i...Kramiz