tisdag 9 mars 2010

Vad kännetecknar en falsk neger och vad kännetecknar en äkta?

Ni som efter att ha läst rubriken till detta inlägg tror att det enbart kommer att handla om falska och äkta negrer har lite fel, för det kommer även att handla om den avskyvärda svenskhaterskan tillika den judeförföljelsevänliga muslimkramaren Mona Sahlin.

Är inte denna knäppfia något utav det mest motsägelsefulla fenomen som går att hitta inom svensk politik?
Jag syftar nu på bl a hur hon reagerade när Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund i söndagens debatt i SVT-programmet Agenda tog upp att det är muslimer och vänstermänniskor som utför hatbrott emot judar i Malmö.

Oj oj ooooooj, vad Mona Sahlin blev upprörd då, hon blev till och med upprörd hela fyra gånger över detta sanningsenliga påstående.
För det är ju faktiskt bevisat ifrån gott om olika håll att det är muslimer och vänstermänniskor som begår desa brott, en utav de artiklar som det har stått om denna bevisning i var på SVT text-tv för någon eller några veckor sedan.

Men visst, sanningen svider ju alltid, särskilt om man är så iq-befriad som Mona Sahlin är.

Ja, hon har verkligen gett den politiska motsägelsefullheten (eller om man så vill fulheten) ett nytt och vidrigt ansikte (det har hon förresten gjort ända sedan hon började engagera sig politiskt, vilket var väldigt många år sedan), det är så man tror att hon och moderatledaren Fredrik Reinfeldt är ett par med tanke på hur helt uppåt helvete båda dessa två resonerar.

Men vem vet? De har säkert "plaskat runt" i varandras sängar någon gång, vad jag menar med ordet "plaska" kan ni nog räkna ut.

Jag menar, det finns ju någonting som heter sädesvätska.

Nåja, att Mona Sahlin förnekar att judar förföljs i Malmö och på andra håll i Sverige är ju i och för sig ingenting konstigt med, hon är ju välkänd muslimkramare och har vad jag vet också konverterat till islam.
Under debatten påstod hon ju bl a hon har en mycket bra och seriös kontakt med Malmös muslimer, och att ingenting sådant förekommer någonstans i Malmö.

Läs och se mer om det hela på bl a http://politisktinkorrekt.info/2010/03/08/goran-hagglund-pekar-ut-muslimer/ .

Nu undrar jag bara hur många muslimer som hon har en "mycket bra och seriös kontakt" med därnere.

Är det möjligtvis en? Eller kanske två?

Eller kan det vara så "många" som hela tre stycken?

Och i så fall: Var har hon hittat dem någonstans? I någon gammal genomrutten koja ute i skogen? (Jodå, det finns skog i Malmö.....någonstans)

Men ärligt talat, varför konvertera till en pedofil-, terrorist-, djurplågeri- och våldsreligion? Såvida lilla Mona inte stödjer alla dessa saker förstås, om inte så är hon ju dum i huvudet med tanke på allt hennes muslimkrameri.

Fast frågan är hur dum i huvudet hon är på en skala 1 till 100? Nja, det är nog extremt tveksamt om det går att hitta den siffra som passar bäst in på henne, för den är säkert outsägbar.

För så korkad och verklighetsfrånvänd som hon är finns det nog inga siffror i världen för, inte ens världens mest iq-befriade mentalpatient är så genomkorkad och verklighetsfrämmande som hon är.

Dock undrar jag hur man som Mona Sahlin kan gilla avskum som ägnar sig åt t ex sådant som finns på t ex http://allahuakbar.se/wordpress/?p=6223 och http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.328058-sju-gripna-for-vilkskomplott .

Men det säger ju å andra sidan vilken syn som hon har på t ex djurplågeri, demokrati och terrorism.

Hon tycker helt enkelt att djurplågeri och terrorism är bra, samtidigt hatar hon demokratin.

Men att hon inte är någon demokrat eller förespråkar mänskliga rättigheter är ju välkänt vid det här laget, det kan hon ju inte göra när hon står och säger att inte muslimer begår hatbrott mot judar i Sverige trots att det finns otaliga bevis för detta.

Så hennes falska prat om alla människors lika värde håller inte den här gången heller, enkelt uttryckt så klarar det sig lika bra som grisen gör hos slaktaren.

Undrar just om fröken Mona någon gång har genomgått en grundligt psykisk undersöking? Ja, tydligen så har hon inte gjort det, hon sitter ju inte inspärrad.

Men hon borde göra det, sådana som henne är en samhällsfara.

Undrar just vilken syn hon har på negrer förresten.

Negrer ja, nu kommer vi in på det här som står i rubriken till detta inlägg.

Det är nämligen så här att det finns negrer som är äkta, och så finns de som är falska också.

Vill ni veta vad som är en falsk neger så kan ni åka till Ryssland, för om ni frågar någon ryss vad enligt han eller hon är en neger så kommer de att svara att det är en person som kommer ifrån länderna kring Kaukasus (de s k kaukasiska länderna), alltså människor som kommer ifrån ett område som gränsar till Europa, närmare bestämt i närheten utav Kaspiska havet.

Sådana människor är nämligen vad ryssar syftar på när de pratar om negrer, jag har sett flera reportage om detta där t ex intervjuver med ryssar har varit om just denna sak.

Och alla säger likadant: Negrer kommer ifrån "Kaukasien".

Men vad är det då för människor som de pratar om? Ja, inte fasen är det negrer inte, däremot är det frågan om t ex iranier, turkar, kaukasier, kurder och turkistanier.

För vem har sett t ex en svart turk?

Nej, de äkta negrerna kommer ifrån vissa delar utav Afrika, och naturligtvis också ifrån USA (när det gäller USA så kom ju dessa människor dit i samband med slavperioden som följdes upp med det amerikanska inbördeskriget).

Orden neger och negrer är, till skillnad emot vad politiskt korrekta räddharar och andra "fjantpajaser" vill få oss vanliga människor att tro, inte varseig kränkande eller någonting annat löjligt, utan ordet används för att beskriva ett folkslag ifrån Afrika.

Ordet neger kommer för övrigt ifrån ordet negroider.

Mer om det hela finns att läsa på bl a http://sv.wikipedia.org/wiki/Neger .

Men hur är det med andra folkslag då, t ex judar?

Ja, det blir svårt att hitta en falsk jude, för där är nog de flesta äkta. Jag säger dock nog, eftersom jag inte är helt säker på den saker.

Men "gran canarier" då?

Ja, hehe, eftersom "gran canarier" lite skämtsamt är benämningen på människor som bor på Gran Canaria så vete fasen.

Det närmaste i den vägen är väl kanariefåglar det, för de är ju äkta.

Fast kanariefåglar och personer som bor på Gran Canaria är ju inte riktigt samma sak förstås, människor kan ju inte flyga, inte ens "grisar".

Men men, nu är inlägget klart i alla fall.

Vad tyckte ni om det som står i det?

Varsegoda att kommentera.

8 kommentarer:

Yvonne sa...

Tack för dina värmande kramar!
Det var ett långt inlägg du har! Kram!

Fenixmonas sa...

Ojojoj, det var ett långt inlägg och jag skrattade gott när jag läste om kanariefåglarna, men visst, visst är de äkta...hehehe...Kramiz!

Emma-Lou sa...

När konverterade Mona till islam? Hehe

Ninja sa...

Jag lägger inga som helst värderingar i ordet neger, saknar negerbollar....

charlotte sa...

haha kanariefåglar..
kram

annsan_s sa...

Hej vännen!
Du har nåt hos mig! Kramen..

Karpstryparn sa...

Svar till Yvonne: Varsegod, klart jag bryr mig.
Angående mitt inlägg: Ja, visst var det långt, men innehållsrika inlägg är viktigt. *Kram*

Svar till Fenixmona: Ja, hehe, visst är de det. Kramiz!

Svar till Emma-Lou: Vad jag vet så konverterade Mona Sahlin till islam för bara ett eller två år sedan, men jag tippar på att hon gjorde det redan några år tidigare.

Svar till Ninja: Jo, men folk säger ju fortfarande negerbollar, jag säger negerboll varenda gång jag ska köpa en.
Så det så, det heter ju negerboll, inte chokladboll.

Svar till charlotte: Hehe, precis. *Kram*

Svar till annsan: OKej, tackar, ska kolla. *Kram*

Stevie sa...

Miss Mona Sahlin och f.d Arbetarpartiet Socialdemokraterna såg sig själva som klara vinnare i valet 2010. Men hu-jeda-mig vilken blåsning det blev för dom, när rösterna väl var räknade. Man skylde genast på att SDs valsedlar var för lika Socialdemokraternas, men Hallå där. Det är väl ändå lite skillnad på ett "S" och på "SD", eller tror dom att Svenska folket är analfabeter. Ja med dagens skola och utbildningar, skulle man lätt kunna tro det förståss.

När sedan SD fick så många röster att de kom in i riksdagen, ja då blev paniken om intet ännu större i alla partier. Genast fick alla dessa arbetslösa, arga och ensamstående unga män mellan 20 och 40 skulden, för att SD fått så många röster. Partierna vill inte arbeta tillsammans med ett rasistiskt parti som SD heter det så fint. Men om de andra partierna inte samarbetar med SD, då är det ju faktiskt de och inte SD som är rasistiska. Det är ju ändå det svenska folket som röstat in SD i riksdagen, och det är ju ett fritt land vi bor i eller?

Nej, Mona Sahlin med anhang har nog missat innebörden och syftet med Socialdemokraterna, då dessa var arbetarnas parti en gång på 1900-talet. Med Miss Sahlin som ledare förvandlades detta en gång så starka parti till Migrationspartiet Socialdemokraterna. Det ursprungliga syftet med partiet var som bortblåst inför valet 2010, och de gav både själ och hjärta för alla invandrare och flyktingar. Det svenska folket och dess pensionärer som byggt upp denna välfärds stat som Sverige ska föreställa att vara, de sket Sossarna ett stort stycke i inför valet, nu var det invandrarna och flyktingarna det gällde.

Pensionärerna, de arbetslösa och sjukskrivna har fått en mycket klart försämrad status i Sverige under de senaste årtiondena. Alla resurser tycks läggas på invandrings- och flyktingpolitiken, och det är därför som SD "Vann" valet. Ändras inte lagarna snarast, så kommer SD att få ännu fler röster vid nästa val, för det Svenska folket är trötta på att bli hunsade med. Speciellt när invandrare och flyktingar skall ha det bättre än vad det Svenska folket själva har det. Så Moderaterna, Socialdemokraterna och de andra partierna kan ju fråga sig varför så många (speciellt pensionärer) röstade på SD istället för deras partier under valet 2010. Titta på SDs tankar om Sverige, så förstår Du varför detta parti fick så många röster. Och Du, det var fler pensionärer än abetslösa, arga unga män mellan 20 och 40 som gav sin vote till SD under valet 2010, och de kommer att få fler röster vid nästa val.