torsdag 30 augusti 2012

Problemet är vi människor, inte getingar

Det är sällan, eller rättare sagt aldrig, som det står en vettig eller saklig artikel i "toalettpappersblaskan" Metro, och idag var det precis likadant.
Ta t ex en artikel där från idag som heter "Extremt många larm om getingar".
Enligt artikeln, som även finns publicerad i Värmlands Folkblad, så är getingar skadedjur. I annat fall skulle ju inte Anticimex ha uttalat sig.
Men ärligt talat, vad är problemet med getingar? Jo, absolut ingenting alls. Har man gått om getingar runt husknuten så har man ont om andra flygande insekter, getingar är nämligen rovinsekter som äter bl a flugor av olika slag.
Getingar är alltså nyttodjur, och inga skadedjur. Man kan jämföra med dem med t ex huggormar, dessa håller ju efter möss och råttor.
Och när vi ändå är inne på getingar: Vilka konstverk till bon de gör, och detta enbart utav trä som de tuggar sönder till pappersmassa med hjälp av "saliv". Den som har sett ett getingbo i genomskärning vet vad jag snackar om när det gäller konstverk.
Men sticken då?, undrar nu någon kanske. Jo, självklart sticks getingar, men de gör det ju för att försvara sig. Visst, jag var c:a en millimeter ifrån att bli stucken i ögat av en geting en gång, men jag avskyr dem inte för det. Däremot gillar jag getingar, finns det mycket getingar där jag bor så är det bara bra. För de håller undan t ex flugor.
Men ska man prata skadedjur, ja, då har vi i oss själva det värsta skadedjuret som över huvudtaget existerar.
För vilken annan djurart ser mest till sin egen vinnings skull, är egoistisk och utrotar andra djur bara för att den "känner" för det? Jo, människan.

Inte ens kackerlackor är skadedjur, men enligt många av oss människor är de djur som "konkurrerar" med oss, t ex när det gäller motståndskraftighet.
Ta kärnvapenkrig t ex, om det skulle bli ett sådant på jorden så kommer enbart kackerlackor, nattsmygar ("silverfiskar" alltså), sniglar, snäckor, skorpioner och kanske även termiter att vara de enda djur som finns kvar efter det.
När det gäller kackerlackor så har forskarna gjort tester som visar att kackerlackor står emot radioaktiv strålning. Deras skal stöter nämligen bort den.
Vi människor är avundssjuka helt enkelt, det är därför större delen av oss vill att kackerlackor och andra liknande småkryp ska utrotas.
Men jag tillhör lyckligtvis inte de som vill ha bort sådana djur. Däremot gillar jag kackerlackor, de är ett av mina favoritdjur.
Varför? Jo, de finns överallt på land där det finns människor (t ex på Nordpolen), de äter det mesta ( t ex skokräm och elefanthud) och sist men inte minst: Kackerlackan är som art jordens äldsta nu levande innevånare.

Angående "getingproblemet": Läs mer om det hela på t ex http://www.vf.se/nyheter/allman/extremt-manga-larm-om-getingar .

Och här har ni lite information om kackerlackor: http://www.sgsstudentbostader.se/Upload/Skadedjur/Faktablad%20kackerlackan.pdf .

tisdag 28 augusti 2012

Lyckad demonstration mot försvarandet av gruppvåldtäkterna i Bollnäs

I lördags skedde en demonstration i Bollnäs emot den senaste tidens gruppvåldtäkt där, men också emot de avskum som begick dessa våldtäkter.
Demonstrationen var också en motreaktion riktad mot de avskum som då genomförde en manifestation FÖR dessa våldtäkter och MOT de kvinnor som hade blivit gruppvåldtagna.
Som alltid när det gäller den sortens manifestationer så var det "antirasister"/vänsterextremister som genomförde den, och precis som vanligt var det också sådana som misskötte sig och som inte respekterade andra människor.
Annat var på motståndarsidan, nämligen på den sida som respekterade de våldtagna kvinnorna och som ställde sig på deras och deras anhörigas sida.
Vilken sida pratar jag om då? Jo, den nationella sidan.
All heder till SMR (alltså Svenska Motståndsrörelsen) som arrangerade denna demonstration, samt till alla deltagarna som var med i den.
Enligt sakliga uppgifter (alltså inte svensk PK-medias) så var det minst 200 personer som var med i denna demonstration, och den sköttes precis som en demonstration ska skötas. Både arrangörerna och de som var med i den gav ett bra, seriöst och sakligt intryck.
Men precis som vanligt går det inte att säga detsamma om de så kallade "antirasisterna", ett undantag fanns dock. Vilket var det då? Jo, en vänsterextremist vid namn David Larsson som inbjöds till debatt på scenen av SMR:s Per Öberg, och som accepterade.
Debatten mellan dem båda var helt klart intressant, även om det bara finns EN enda vänsterextremist i hela Sverige som klarar av att resonera på ett någorlunda vettigt sätt så är det naturligtvis så att samtliga av hans övriga gelikar har mycket att lära sig av honom.
Bara ta det här med att inte kasta sten t ex.

En av de som jag vet var med på denna demonstration är en person som hade mycket goda skäl till att vara det, nämligen i egenskap av familjefar.
Jag började lära känna honom under årets Kuggnäsfestival, och vi har hållit kontakten sedan dess.
Så här skrev han till mig i början av augusti i år:

"Tjabba! Idag blev jag så otroligt arg när jag läste tidningen i Bollnäs. En Svensk tjej blir gruppvåldtagen, rånad och misshandlad. Var en annan tjej som blev gruppvåldtagen samma helg med. Nu ska dom ha en folkfest mot rasism den 25 augusti.
Jag och några vänner har bestämt att nu får det vara nog, så vi åker upp och är med i motdemonstrationen.
Som jag ser det är jag inte där för att stödja SMR eller några andra. Det är helt opolitiskt för mig, men mår sjukt dåligt av att media nu försöker få det till en folkfest som dom skriver.
Hur jag än vrider och vänder på det så försvarar dom förövarna och bespottar tjejerna som blivit rånade, misshandlade och våldtagna.
Så det här kan jag stå stolt och rakryggat mot! Har ju f-fan barn själv och känner hur hemskt det här skulle vara om det drabbat min familj."

Jag väntar på information från honom om hans egen syn på hur det gick på demonstrationen, men tills vidare får ni hålla till godo med detta inlägg.

Läs mer om demonstrationen mot försvarandet av gruppvåldtäkterna i Bollnäs på t ex följande:

http://www.nationell.nu/2012/08/25/just-nu-ett-100-tal-nationalister-demonstrerar-i-bollnas/ ,

http://www.friatider.se/media-kunde-inte-smada-kraver-lagandring ,

http://www.realisten.se/2012/08/26/motstandsrorelsen-holl-demonstration-i-bollnas/ ,

http://www.nordfront.se/bollnas-i-bild.smr ,

http://www.swedenconfidential.info/2012/08/27/min-dag-med-svenska-motstandsrorelsen-en-ogonoppnare-for-camilla-ragfors/ .

Här är en film från debatten mellan Per Öberg och David Larsson: http://www.youtube.com/watch?v=ROrck1ZamrI .

Och på http://www.nationell.nu/2012/08/27/kommunist-david-fran-bollnas-blir-nationell-skickar-hem-12-zigenare/  hittar ni lite grann om denne David Larsson.

onsdag 22 augusti 2012

Varför betala för en produkt när det finns internet?

Det här är garanterat det kortaste inlägg som jag någonsin har skrivit sedan jag sommaren 2003 startade min första blogg, rubriken till detta inlägg säger nämligen det mesta.
Ni som vill veta mer om vad det handlar om kan gå in och läsa på t ex följande länkar:

http://www.nationell.nu/2012/08/22/media-i-fortsatt-ekonomisk-kris-svenska-dagbladet-kan-ga-under/ ,

http://journalisten.se/nyheter/intensiva-forhandlingar-om-nedskarningar-pa-svd .

Även Aftonbladet är minst sagt illa ute, under de två senaste åren har Jan Helin & Co mist hela 54 % av sina läsare.
Om denna utveckling fortsätter inom den svenska PK-mediavärlden kan vi andra, som är emot dessa lögnfyllda patrask, snart plocka fram champagneflaskan och fira hej villt!tisdag 21 augusti 2012

USA och Sverige: "Vi vill se Julian Assange och hela hans gäng döda!"

Att USA hatar Wikileaks och dess grundare Julian Assange är inget nytt, det har de gjort ända sedan den dag då sajten ifråga startade. Och att Sveriges regim (både vänsterblocket och regeringen) är "mjäktomtar" som lyder USA:s minsta vink är inget nytt det heller.
Men nu får det väl ändå för faan räcka med allt löjlighetspladder gentemot Assange! Visst, gränsen för patetiska lögner och annat "hipp-hipp" är ju sedan länge sedan passerad när det gäller allt detta, men ändå.
Är det inte bättre och ärligare av USA:a regim att säga följande?: -Vi hatar Julian Assange och Wikileaks, vi vill se hela gänget döda!
För det är ju precis exakt vad det handlar om. Och att sedan komma dragandes med lögner om att han skulle ha våldtagit någon är ju bara en "påhittningskampanj" av USA, de har garanterat betalat kvinnan ifråga för att komma med våldtäktsanklagelserna.
För med tillräckligt många miljoner går det ju att köpa vem som helst, undrar just hur mycket hon fick betalt förresten.
Även Sveriges och Englands regimer vill se Wikileaksgänget döda, detta är alldeles solklart.
Och USA har mage att kalla sig för terrorismbekämpare, när de bedriver en form av terrrorism själva. Det hela är minst sagt skrattretande, världens största "världsstyrarland" bete'r sig sämre än två spädbarn i en sandlåda kastandes avföring på varandra i en sandlåda.
"BUHUHUHUHUHUHUHU, mamma-a-a-a, Wikielaks konkurrerar med oss, ryck dem i örat! Mamma-a-a-a, mamma-a-a-a, vi vill he-e-e-e-em-m-m-m-m. Bu-HUHUHUHUHUHUHUHU!!"

Men hos Sveriges och Englands regimer då? Jo, där låter det så här istället:
BU-H-U-u-u-uU-U-U-U-U-U-U, viiiiiiiiiiiiiiiiii viiiiiiiiiiiill oooooooooocksssssssssssssså vara med och LE-E-E-E-E-E-E-Ka-A-A-A-A-A! Vi vill också ha UPPMÄRKSAMHE-E-E-E-E-E-E-T!!"
Så därför "rycker" man mer desperat i "kjolarna" på USA än en liten baby suger på sin mammas bröstvårtor i jakten på bröstmjölk.

Läs mer om hetsjakten mot Julian Assange på bl a följande:

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/en-cirkus-utan-verklighetskontakt_7433256.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/assange-brot-tystnaden-fran-ambassaden_7432680.svd ,

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.1039503-assange-vill-avbryta-haxjakt- ,

http://www.dn.se/debatt/fallet-assange-ett-hot-mot-den-svenska-rattsstaten

och

http://www.nationell.nu/2012/08/19/julian-assange-i-direktsant-tal-brittisk-polis-tog-sig-in-i-ambassaden-via-brandstegen/ .

söndag 19 augusti 2012

"Hejdå och halalslakta varandra i trafiken"

Även om jag för det mesta tar upp aktuella nyheter i denna blogg så händer det ibland att jag även gör "djupdykningar" i gamla nyhetsarkiv från tidigare år, när man gör det så hittar man många gånger saker och händelser som är minst sagt pinsamma och som en del personer nog helst vill glömma.
Men att de vill det är fullt förståeligt, med tanke på vad det kan vara frågan om.
Bara ta det här t ex:

"Mångkulturell slogan: "Hejdå och halalslakta varandra i trafiken".
Detta yttrades för första gången för några år sedan i Göteborgsförorten Bergsjön av en polis efter ett bråk mellan två muslimska invandrare angående en trafikolycka som de båda hade orsakat."

Och följande nyhet är ju minst sagt pinsam den också, i alla fall för PRO (Pensionärernas Riksorganisation).
Läs själva:

"Idag har det stormat rejält kring Pensionärernas riksorganisation, de anser att pensionärer i Sverige inte respekteras av allmänheten.
-Vi är trötta på att inte bli respekterade, därför startar vi nu en bildekalskampanj med texter som t ex "Älska mig - jag är en människa", säger Brynolf Wendt, ordförande för PRO.
Men tror ni att folk bryr sig om er för det?
-Jag vet inte, men det är ju bättre än ingenting alls, tycker Wendt, som för övrigt är initiativtagare till kampanjen."

Ja, vad ska man säga om PRO-kampanjen? Att bli respekterade vill väl alla, så långt var det ju inget fel med kampanjen.
Men tyvärr för PRO gick kampanjen käpprätt åt helvete, det fanns nämligen väldigt stor bredd när det gällde budskapen i texterna på dekalerna.
Eller vad sägs om t ex följande: En bildekal hade texten "Kyss mig - jag är senil", en annan "Tuta så mycket du vill - jag har stängt av hörapparaten!"
Kampanjen höll på från 1991 till 1993, snacka om slöseri med skattebetalarnas pengar till ingen nytta alls.
För tror ni att PRO lyckades se till så att pensionärer i Sverige blev mer respekterade i och med sin "kampanj"? Svar: Nej, knappast.
Istället blev det precis tvärtom.

Nu undrar ni kanske vart någonstans jag har hittat de här nyheterna? Tja, jag ska väl inte säga allt för mycket med respekt för både de inblandade och den tidning i vilken dessa artiklar stod.
Men jag kan säga väl som så här: Tidningen ifråga börjar på "Afton", och är en av de två största dagstidningarna i Sverige.
Ytterligare ledtråd: Dess chefredaktör heter Jan Helin.

torsdag 16 augusti 2012

Cancer - Den värsta sjukdomen av alla

Ni som följer min blogg har säkert förstått att jag varken står på vänsterblockets eller det borgeliga blockets sida, t ex är jag inte förtjust i den extrema trångsynthet och djupa inskränkhet som dessa båda sidor står för. Ta Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Socialdemokraterna, Moderaterna, Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna t ex.
Men det finns tillfällen då man har medkännande och känner medlidande för någon politisk motståndare....även om det så är en vänsterpartist, socialdemokrat, miljöpartist eller moderat.
Moderat, ja....
Idag läste jag nämligen en mycket gripande hyllning till en moderat riksdagsman som för några dagar dog i cancer, hans namn var Johnny Munkhammar.
Oavsett vad man tycker om moderater och deras arbetarfientliga politik så är man i allra högsta grad grovt vanskapt både känslomässigt, medlidandemässigt samt en massa annat som kännetecknar en vanlig människa om man inte lider med den bortgångnes nära och kära (t ex vänner och partikamrater) i det här fallet.

Saxat från NWT:s artikel:

"RIP. I måndags lämnade den moderate riksdagsmannen Johnny Munkhammar det jordiska livet. Den svåra cancer som han kämpat mot i nära tre års tid blev honom till slut övermäktig. Sverige blev därmed en frihetsvän, en optimist och en god människa fattigare."
 
När man läser artikeln till fullo så gjorde den i alla fall på mig ett starkt och djupt intryck, det var länge sedan som jag läste en sådan fin hyllning till en bortgången människa.
Däremot står den sig slätt i jämförelse med låten "De tystas led" med Völund Smed, låten är en hyllning till saknade vänner som av olika anledningar genom åren har dött.
När jag lyssnade på den låten idag tänkte jag på en ny vän som jag inte har känt så lång tid än men som jag känner starkt för vänskapsmässigt sett, den personen är en utav de snällaste människor som jag har träffat i hela mitt liv.
I honom finns det inget ont, MEN om någon eller några på något sätt skulle göra honom illa och jag får reda på det så.......Jag ska inte utveckla det hela mer än så, men kan väl säga som så här: Har de aldrig haft problem i sitt liv förut så jävlarimej kommer de att få det då! För jag sviker aldrig en vän, det ordet gav jag en gång när jag var i tonåren och mitt ord har jag aldrig svikit.
 
Men åter tillbaka till cancer.
Finns det någon hemskare sjukdom än den? Nej, det gör det faktiskt inte.
Bara ta en sådan här sak t ex: Alla människor föds fullt naturligt med cancerceller i sina kroppar, så länge dessa celler inte utvecklas är det ingen fara.
Men OM de gör det, ja, då är det kört.
För cancer går inte att stoppa, till slut dör den personen som har cancer av den.
Jag har känt människor som har dött i cancer, har även läst mycket om sjukdomen ifråga.
Dessutom jobbade min mor som sjuksköterska under många år av sitt liv, hon har sett saker angående cancer som skulle få den tuffaste och starkaste person att börja gråta som ett litet barn.
Inte ens aids, digerdöd eller ebolavirus är värre än cancer. Varför? Jo, för att dessa saker inte finns naturligt i våra kroppar från den dag vi föds.
Men det gör cancer, och när dess celler utvecklas, ja, då är det kört.
 
Läs hyllningen till den moderate riksdagsmannen Johnny Munkhammar på http://www.nwt.se/asikter/ledare/article1153161.ece .

måndag 13 augusti 2012

Om Täppas Fogelbergs "genomtrasiga svammelrappakalja" om islam

En gång i tiden fanns det en man. Han hette Täppas Fogelberg, och hade någonting att säga. Nu för tiden finns det en "person" vid namn Täppas Fogelberg, men som knappast har någonting vettigt och sakligt att säga, ja, såvida man då inte förstås anser att s k "uppblåst svammelsörja" är vettigt och sakligt.
Ärligt talat, vad eller hur mycket har gått snett i denna pajas utveckling? Visst, alla har vi ju varit okunniga en gång, närmare bestämt när vi var så små att vi bara kunde gallskrika "Buhuuuuuuu buhu-u-u-u-u-u-u-u.-u-u" åt allting.
Dock är det alldeles uppenbart att det fortfarande finns människor i Sverige (och på andra håll i världen också för den delen) som fortfarande inte har lämnat det stadiet, till råga på allt har dessa pappskallar mage att kalla sig för vuxna.
En sådan person har vi i Täppas Fogelberg. Han kan inte acceptera sakliga fakta som strider tvärs emot och rakt över den "rappakalja" som han ältar likt en trasig elvisp som har råkat fastna i en svarvmaskin. En annan bra jämförelse som stämmer väl in på honom är uttrycket "likt en gammal LP-skiva med mängder med hack i", men eftersom den vid det här laget är lika välkänd som den är vanlig så väljer jag jämförelsen med den trasiga elvispen i svarvmaskinen istället.

Det senaste exemplet på "herr" Fogelbergs intressanta oförmåga att ta till sig fakta hittar vi i några avsnitt ur radioprogrammet "Ring P1", i dem blir han överkörd om islam av en påläst och kunnig kvinna så det bara skriker om det.
Gamle Täppas klarar inte ens av att avbryta ordentligt.

Ni finner ljudklippen från Sveriges Radio längst ner i följande artikel: http://www.swedenconfidential.info/2012/08/11/vaken-kvinna-kor-over-tappas-i-ring-p1-om-islam-ett-maste-lyssna-pa-samtal/ .

Lyssna och njut, säger jag bara. Alltid lika härligt att höra, se eller läsa om när genominskränkta, djupt okunniga, extremt patetiska och urtrångsynta PK-iter blir "överkörda".

onsdag 8 augusti 2012

Varför uppviglar och propagerar den svenska PK-journalistkåren till och för grova brott?

Det är inte alla gånger som jag håller med polisen, det ska erkännas. Men självklart har jag inget emot poliser som sköter sitt jobb, alltså tillhör jag inte vänsterpacket (syftar på bl a vänsterextremister/"antirasister" nu).
Däremot hoppas jag att poliser i Sverige har så mycket "mellan benen" att de skiter fullständigt i den politiskt korrekta journalistkåren/DDR-median i Sverige med anhang, och att polisen fortsätter att publicera bilder/signalement på invandrare och "flyktingar" som begår brott.
För som ni vet så vill den rasistiska PK-median i Sverige som bekant särbehandla folk efter etnicitet, sedan har de mage att gasta och skrika till höger och vänster om rasism och främlingsfientlighet när det är de själva som skapar dessa båda saker.
För det är den svenska PK-journalistkåren som är rasistisk och främlingsfientlig, inte vanliga människor som är emot den på grund utav dess mörkläggningar och lögner.

Man får heller aldrig glömma att detta rasismtrams är skapat av svenskfientliga politiker som har skrivit in i grundlagen att Sverige är mångkulturellt, utan att Svenska folket har fått säga sitt.
Men det klart, de politiker som har gjort det är ju inte demokrater.
Av den anledningen skall man därför inte ta grundlagen på minsta allvar.

Läs och hör mer om det hela på t ex http://avpixlat.info/2012/08/08/pekpinnar-mot-polisens-bildefterlysningar-pa-garningsman/
och
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=5223437 .

Och på http://www.dn.se/ledare/huvudledare/omdomeslost-vilks hittar ni ett av många exempel på en artikel i vilken den svenska PK-journalistkåren uppviglar och propagerar till och för grova brott.

måndag 6 augusti 2012

Om avskummen som försvarar gruppvåldtäkterna i Bollnäs

Även om det är lite sent så kommer nu här ett inlägg om resultatet av de gruppvåldtäkter som begicks i Bollnäs av tre invandrare.
Att dessa avskum har gruppvåldtagit flera tonårsflickor är tillräckligt illa nog, det finns inga ord som kan beskriva mitt hat emot våldtäktsmän som dessa vidriga kräk.
Men som om inte dessa gruppvåldtäkter är illa nog så kommer det den 25:e augusti i år att anordnas en "antirasistisk" manifestation FÖR dessa våldtäktsmän och EMOT de tonårsflickor som blev gruppvåldtagna.
Hur tänker och resonerar de vidriga kräk som ska anordna denna manifestation? Hur tänker och resonerar de vidriga kräk som tänker gå med i den?
Har dessa avskum något människovärde? Svar nej! Visst, de hade det inte innan heller, men i och med detta så har de definitivt mist det. Jag skulle vilja säga att de är betydligt mycket värre än våldtäktsmännen själva....och med tanke på mitt hat emot våldtäktsmän som t ex dessa tre invandrare så säger det nog en hel del om vad jag tycker om de vidriga och vämjeliga kräk som tänker anordna manifestationen för våldtäktsmännen, och om de vämjeliga och vidriga kräk som tänker gå med i den.
Dessutom har man i och med denna manifestation klart och tydligt visat att man fullständigt struntar både i de unga kvinnor som har blivit våldtagna och i deras anhöriga.
Men inte bara det, nej, man visar också att man struntar i ALLA kvinnor, oavsett ålder, som blir våldtagna i Sverige.
Och inte nog med det, de tre invandrade våldtäktsmännen tillåts att gå med i denna "antirasistiska"/fascistiska/rasistiska manifestation.

Det finns människor i Sverige som anser att kvinnor ska kunna gå nakna genom landets städer oavsett vilken tidpunkt på dygnet det är utan att det ska hända dem någonting. Men de människor som anser det är tyvärr alldeles för få.
Varför manifesterar de kvinnor (!) som tänker arrangera denna manifestation inte emot våldtäkterna och för de drabbade tonårsflickorna istället? Och varför struntar polisen i de tips om gärningsmännen som de får?
Varför har svenska kvinnor som blir våldtagna, eller har blivit våldtagna, inget människovärde i PK-isternas och "antirasisters" ögon?

Angående de avskum som arrangerar manifestationen och de som tänker gå med i den så hoppas jag att de kvinnorna/tjejerna några gånger i sina liv blir gruppvåldtagna av representanter för den vidriga och förkastliga mångkultur som de så vackert värnar om, och att de män/killarna några gånger i sina liv blir så grovt misshandlade att de får tillbringa resten av sina liv som varsitt kolli i några sängar.
Visst, mina ord kanske är hårda, inget snack om den saken. Och visst är det tragiskt att det nog kanske måste till något sådant för att de ska fatta hur flickorna och deras anhöriga känner sig.
Men det verkar uppenbarligen vara vad som krävs för att de ska förstå någonting, lika tragiskt som det är sant.

Läs mer om det hela på bl a

http://helahalsingland.se/bollnas/bollnasc/1.4972139-riksdagsman-forkastar-manifestationen ,

http://helahalsingland.se/bollnas/bollnasc/1.4909896-hatskt-infor-antirasistisk-manifestation ,

http://www.friatider.se/demonstration-skjuts-p-framtiden-efter-vdjanden-frn-polis-och-anhriga ,

http://www.nordfront.se/journalistkaren-i-halsingland-mobiliserar-for-mangkulturell-demonstration.smr ,

http://helahalsingland.se/bollnas/bollnasc/1.4956217-manifestationen-mot-rasism-borjar-ta-form ,

http://www.swedenconfidential.info/2012/08/02/sma-toser-drar-ihop-en-manifestation-mot-rasism/

och

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=99&artikel=5215078 .

söndag 5 augusti 2012

Den dagen vänsterextremister/"antirasister" lär sig demokrati fryser helvetet till is

Igår i Stockholm så visade den antidemokratiska och fascistiska extremvänstern/"antirasismen" återigen sitt vidriga tryne, jag syftar nu på vad som skedde i Stockholm då en del av dessa avskum befanns sig där för att enbart visa att de kan ställa till bråk och de helst vill att Sverige ska vara ett enda stort förintelseläger där alla människor, både svenskar och invandrare, som de tror är rasister ska utrotas. Detta är nämligen deras mål.
Och som genomsur grädde på det redan nu brunsvarta moset har dessa pappskallar som vanligt mage att påstå att de är emot exakt alla de saker och händelser som de gång på gång klart och tydligt bevisar att de är för.
Nåja, nu ska man dock inte dömma dem allt för hårt, det är ju väldigt lätt att glömma bort att de flesta av dem inte blev våldtagna tillräckligt många gånger utav sina farfädrer när de var små.
Kanske är det dessa trauman som de försöker få ut ur sina förvridna hjärnor, då genom att bete' sig som drägg i största allmänhet.
Dessa människor har t ex totalt missuppfattat varför vi än så länge har demonstrationsfrihet i det här landet, demonstrationer går ju inte ut på att bära sig värre åt än den kannibal till uteliggare som tidigare i år i USA ertappades med att liggandes äta upp ansiktet på en annan uteliggare.
Jag kan lugnt säga att den kannibal som gjorde detta är mer demokratisk än varenda vänsterextremist i hela Sverige är.
För det har nämligen inte nämnts något ord om att han var fascist, alltså var han inte vänsterextremist/"antirasist". Däremot hade han en sak gemensamt med c:a 90 % av Sveriges alla vänsterextremister, han var nämligen stenhög när han åt på sitt offers ansikte.
För på samma sätt som han då var stenhög, på samma sätt är de flesta vänsterextremister/"antirasister" höga av droger när de är på motdemonstrationer. Och inte bara då förresten.

En sak som är intressant är också att demonstrationen mot islam skedde samma dag som pridefestivalen. Missförstå mig nu rätt, men jag tycker att man ska ta bort pridefestivaler helt och hållet, t ex fyller de ingen funktion utan retar mest upp folk (på det viset fyller de dock en funktion). Även många hbt-människor är emot dem, eftersom de anser att dessa gör så att fördomar mot t ex homosexuella förstärks.
Intressant är också att vänsterpacket struntade i pridetåget, för att istället koncentrera sig på demonstrationen mot islam.
Och jag som trodde att extremvänstern är FÖR pride.

Läs mer om vänsterpatraskets senaste "trevligheter" på bl a

http://avpixlat.info/2012/08/04/frihetsmarschen-2012/ ,

http://www.sydsvenskan.se/Pages/ArticlePage.aspx?id=646725&epslanguage=sv ,

http://allehanda.se/start/inrikes/1.4965765-protester-mot-antimuslimskt-mote ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/knallskott-pa-norra-bantorget_7396596.svd ,

http://www.dn.se/sthlm/knallskott-mot-polis-vid-norra-bantorget

och

http://www.realisten.se/2012/08/04/pride-annie-loof-och-en-tysk-rodderska/ .

onsdag 1 augusti 2012

Rätt med demonstrationer emot islam och muslimer

I Sverige har vi än så länge en grundlagsskyddad rättighet att demonstrera emot saker som vi tycker är fel, ändå är inte Sverige ett demokratiskt land. T ex får man inte folkomrösta om invandringen, och knappt om någonting annat heller för den delen.
Motsatsen till Sverige inom Europa hittar man i landet Schweiz, för där får man folkomrösta om precis vad man vill. T ex drev Schweiz för några år sedan igenom ett totalförbud emot minareter, alltså muslimska "skriktorn"/böneutropstorn.

Angående muslimer och islam så anordnas det nu på lördag i Stockholm en demonstration emot islam.
Naturligtvis är det viktigt att visa att islam inte accepteras, bl a med tanke på många muslimers syn på människovärde, demokrati och mänskliga rättigheter.
Eller vad sägs om att Adolf Hilters bok "Mein Kampf" är bästsäljare i de muslimska delarna av världen, att muslimer är ledande när det gäller hatbrott emot andra folkgrupper i Sverige (t ex emot svenskar och judar), och att halalslakt enligt muslimer är en avrättningsmetod som symboliserar barmhärtighet? Undrar förresten hur "barmhärtig" den algeriska pappa som halalslaktade sin dotter för att hon hade bilder på amerikanska skådespelare på väggen i sitt rum var?
Kanske resonerade han så här i polisförhöret: -Jag ville vara säker på att min dotter dog enligt islams alla regler!
Hmmm, okeej, men varför valde han just denna avrättningsmetod då? Varför inte stening istället? För uttrycket "att kasta sten i glashus" är ju välkänt, ja, utom för muslimer då trots att de ägnar sig åt att göra så i princip nästan varenda timme under dygnens ljusa timmar.
Eller kanske har de blandat ihop "glaskastning" med kastväsende? I så fall är de ännu mer ute och "cyklar" än man trodde var möjligt. Till att börja är ju inte indier muslimer, utan hinduer.

Men åter tillbaka till den kommande demonstrationen i Stockholm nu på lördag.
Den har stämplats som "islamfientlig", alltså på fullständigt genomlösa grunder.
Men är man islamfientlig om ens dotter har blivit våldtagen och mördad av en muslim? Är en jude som har blivit utsatt för antisemitiskt hatbrott av en muslim islamfientlig?
Är man islamfientlig när man plockar fram fakta på att islam är världens mest våldsammaste religion? Nu för tiden är ju islam inte någon religion, utan istället en politisk våldsideologi.
Är man islamfientlig om man inte vill att Sverige ska styras av sharialagar?
Eller är man islamfientlig om man är emot muslimsk terrorism?
Är man islamfientlig om man är för hbt-människor? För alla vet ju vilken syn muslimer har på t ex homosexualitet. I t ex Irak avrättas homosexuella människor genom att deras stjärthål limmas igen med superlim, därefter häller man i personen laxermedel. En lika grym som effektiv avrättningsmetod alltså.
Visst, alla dessa exempel är bara mindre än en bråkdel av vad världens mest "fredligaste" religion (enligt muslimer) och vad dess utövare står för.
En annan sak som är intressant är vad som händer när en person konverterar till islam, man blir "konstig" helt enkelt.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Man tappar snabbt allt sans, förnuft och vettighet. Inte ens på neandertalarnas tid skedde sådant.

Så varför är det fel att demonstrera emot islam? Men men, eftersom PK-iterna inte har några sakliga argument i andra fall så har de det naturligtvis inte nu heller.

Läs mer om lördagens demonstration i Stockholm på bl a följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/islammotstandare-traffas-pa-norra-bantorget_7386190.svd ,

http://www.swedenconfidential.info/2012/07/31/antimuslimsk-demonstration-i-stockholm-pa-lordag/ ,

http://avpixlat.info/2012/07/30/gammelmedia-rustar-infor-counterjihad-demonstrationen/

och

http://www.nationell.nu/2012/07/31/edl-deltar-i-pride-vill-beskydda-den-vasterlandska-hbtq-rorelsen/ .