onsdag 8 augusti 2012

Varför uppviglar och propagerar den svenska PK-journalistkåren till och för grova brott?

Det är inte alla gånger som jag håller med polisen, det ska erkännas. Men självklart har jag inget emot poliser som sköter sitt jobb, alltså tillhör jag inte vänsterpacket (syftar på bl a vänsterextremister/"antirasister" nu).
Däremot hoppas jag att poliser i Sverige har så mycket "mellan benen" att de skiter fullständigt i den politiskt korrekta journalistkåren/DDR-median i Sverige med anhang, och att polisen fortsätter att publicera bilder/signalement på invandrare och "flyktingar" som begår brott.
För som ni vet så vill den rasistiska PK-median i Sverige som bekant särbehandla folk efter etnicitet, sedan har de mage att gasta och skrika till höger och vänster om rasism och främlingsfientlighet när det är de själva som skapar dessa båda saker.
För det är den svenska PK-journalistkåren som är rasistisk och främlingsfientlig, inte vanliga människor som är emot den på grund utav dess mörkläggningar och lögner.

Man får heller aldrig glömma att detta rasismtrams är skapat av svenskfientliga politiker som har skrivit in i grundlagen att Sverige är mångkulturellt, utan att Svenska folket har fått säga sitt.
Men det klart, de politiker som har gjort det är ju inte demokrater.
Av den anledningen skall man därför inte ta grundlagen på minsta allvar.

Läs och hör mer om det hela på t ex http://avpixlat.info/2012/08/08/pekpinnar-mot-polisens-bildefterlysningar-pa-garningsman/
och
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=5223437 .

Och på http://www.dn.se/ledare/huvudledare/omdomeslost-vilks hittar ni ett av många exempel på en artikel i vilken den svenska PK-journalistkåren uppviglar och propagerar till och för grova brott.

Inga kommentarer: