måndag 13 augusti 2012

Om Täppas Fogelbergs "genomtrasiga svammelrappakalja" om islam

En gång i tiden fanns det en man. Han hette Täppas Fogelberg, och hade någonting att säga. Nu för tiden finns det en "person" vid namn Täppas Fogelberg, men som knappast har någonting vettigt och sakligt att säga, ja, såvida man då inte förstås anser att s k "uppblåst svammelsörja" är vettigt och sakligt.
Ärligt talat, vad eller hur mycket har gått snett i denna pajas utveckling? Visst, alla har vi ju varit okunniga en gång, närmare bestämt när vi var så små att vi bara kunde gallskrika "Buhuuuuuuu buhu-u-u-u-u-u-u-u.-u-u" åt allting.
Dock är det alldeles uppenbart att det fortfarande finns människor i Sverige (och på andra håll i världen också för den delen) som fortfarande inte har lämnat det stadiet, till råga på allt har dessa pappskallar mage att kalla sig för vuxna.
En sådan person har vi i Täppas Fogelberg. Han kan inte acceptera sakliga fakta som strider tvärs emot och rakt över den "rappakalja" som han ältar likt en trasig elvisp som har råkat fastna i en svarvmaskin. En annan bra jämförelse som stämmer väl in på honom är uttrycket "likt en gammal LP-skiva med mängder med hack i", men eftersom den vid det här laget är lika välkänd som den är vanlig så väljer jag jämförelsen med den trasiga elvispen i svarvmaskinen istället.

Det senaste exemplet på "herr" Fogelbergs intressanta oförmåga att ta till sig fakta hittar vi i några avsnitt ur radioprogrammet "Ring P1", i dem blir han överkörd om islam av en påläst och kunnig kvinna så det bara skriker om det.
Gamle Täppas klarar inte ens av att avbryta ordentligt.

Ni finner ljudklippen från Sveriges Radio längst ner i följande artikel: http://www.swedenconfidential.info/2012/08/11/vaken-kvinna-kor-over-tappas-i-ring-p1-om-islam-ett-maste-lyssna-pa-samtal/ .

Lyssna och njut, säger jag bara. Alltid lika härligt att höra, se eller läsa om när genominskränkta, djupt okunniga, extremt patetiska och urtrångsynta PK-iter blir "överkörda".

Inga kommentarer: