tisdag 21 augusti 2012

USA och Sverige: "Vi vill se Julian Assange och hela hans gäng döda!"

Att USA hatar Wikileaks och dess grundare Julian Assange är inget nytt, det har de gjort ända sedan den dag då sajten ifråga startade. Och att Sveriges regim (både vänsterblocket och regeringen) är "mjäktomtar" som lyder USA:s minsta vink är inget nytt det heller.
Men nu får det väl ändå för faan räcka med allt löjlighetspladder gentemot Assange! Visst, gränsen för patetiska lögner och annat "hipp-hipp" är ju sedan länge sedan passerad när det gäller allt detta, men ändå.
Är det inte bättre och ärligare av USA:a regim att säga följande?: -Vi hatar Julian Assange och Wikileaks, vi vill se hela gänget döda!
För det är ju precis exakt vad det handlar om. Och att sedan komma dragandes med lögner om att han skulle ha våldtagit någon är ju bara en "påhittningskampanj" av USA, de har garanterat betalat kvinnan ifråga för att komma med våldtäktsanklagelserna.
För med tillräckligt många miljoner går det ju att köpa vem som helst, undrar just hur mycket hon fick betalt förresten.
Även Sveriges och Englands regimer vill se Wikileaksgänget döda, detta är alldeles solklart.
Och USA har mage att kalla sig för terrorismbekämpare, när de bedriver en form av terrrorism själva. Det hela är minst sagt skrattretande, världens största "världsstyrarland" bete'r sig sämre än två spädbarn i en sandlåda kastandes avföring på varandra i en sandlåda.
"BUHUHUHUHUHUHUHU, mamma-a-a-a, Wikielaks konkurrerar med oss, ryck dem i örat! Mamma-a-a-a, mamma-a-a-a, vi vill he-e-e-e-em-m-m-m-m. Bu-HUHUHUHUHUHUHUHU!!"

Men hos Sveriges och Englands regimer då? Jo, där låter det så här istället:
BU-H-U-u-u-uU-U-U-U-U-U-U, viiiiiiiiiiiiiiiiii viiiiiiiiiiiill oooooooooocksssssssssssssså vara med och LE-E-E-E-E-E-E-Ka-A-A-A-A-A! Vi vill också ha UPPMÄRKSAMHE-E-E-E-E-E-E-T!!"
Så därför "rycker" man mer desperat i "kjolarna" på USA än en liten baby suger på sin mammas bröstvårtor i jakten på bröstmjölk.

Läs mer om hetsjakten mot Julian Assange på bl a följande:

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/en-cirkus-utan-verklighetskontakt_7433256.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/assange-brot-tystnaden-fran-ambassaden_7432680.svd ,

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.1039503-assange-vill-avbryta-haxjakt- ,

http://www.dn.se/debatt/fallet-assange-ett-hot-mot-den-svenska-rattsstaten

och

http://www.nationell.nu/2012/08/19/julian-assange-i-direktsant-tal-brittisk-polis-tog-sig-in-i-ambassaden-via-brandstegen/ .

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaa,fick mig ett gött flabb!! Bra jobbat,ge dom jävlarna,HEJA Assange !!

Livsnjuterska sa...

Jag hoppas att Assange lyckas att ta sej till Ecuador.
Lilla jävla skit sverige kommer att sända honom ögonaböj till USA, de gör allt för att please the big brother, USA.
Blir bara så jäkla förbannad

Ha en bra kväll

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Ja, hehe, jag är ju känd för att vara slagkraftig.
Tackar, jobbar på.

Karpstryparn sa...

Svar till Livsnjuterska: Ja, USA behöver inte ens ryta för att Sverige ska lyda dess allra minsta vink. England är även de styrda av USA.

Angående ha en bra kväll: Detsamma.