måndag 6 augusti 2012

Om avskummen som försvarar gruppvåldtäkterna i Bollnäs

Även om det är lite sent så kommer nu här ett inlägg om resultatet av de gruppvåldtäkter som begicks i Bollnäs av tre invandrare.
Att dessa avskum har gruppvåldtagit flera tonårsflickor är tillräckligt illa nog, det finns inga ord som kan beskriva mitt hat emot våldtäktsmän som dessa vidriga kräk.
Men som om inte dessa gruppvåldtäkter är illa nog så kommer det den 25:e augusti i år att anordnas en "antirasistisk" manifestation FÖR dessa våldtäktsmän och EMOT de tonårsflickor som blev gruppvåldtagna.
Hur tänker och resonerar de vidriga kräk som ska anordna denna manifestation? Hur tänker och resonerar de vidriga kräk som tänker gå med i den?
Har dessa avskum något människovärde? Svar nej! Visst, de hade det inte innan heller, men i och med detta så har de definitivt mist det. Jag skulle vilja säga att de är betydligt mycket värre än våldtäktsmännen själva....och med tanke på mitt hat emot våldtäktsmän som t ex dessa tre invandrare så säger det nog en hel del om vad jag tycker om de vidriga och vämjeliga kräk som tänker anordna manifestationen för våldtäktsmännen, och om de vämjeliga och vidriga kräk som tänker gå med i den.
Dessutom har man i och med denna manifestation klart och tydligt visat att man fullständigt struntar både i de unga kvinnor som har blivit våldtagna och i deras anhöriga.
Men inte bara det, nej, man visar också att man struntar i ALLA kvinnor, oavsett ålder, som blir våldtagna i Sverige.
Och inte nog med det, de tre invandrade våldtäktsmännen tillåts att gå med i denna "antirasistiska"/fascistiska/rasistiska manifestation.

Det finns människor i Sverige som anser att kvinnor ska kunna gå nakna genom landets städer oavsett vilken tidpunkt på dygnet det är utan att det ska hända dem någonting. Men de människor som anser det är tyvärr alldeles för få.
Varför manifesterar de kvinnor (!) som tänker arrangera denna manifestation inte emot våldtäkterna och för de drabbade tonårsflickorna istället? Och varför struntar polisen i de tips om gärningsmännen som de får?
Varför har svenska kvinnor som blir våldtagna, eller har blivit våldtagna, inget människovärde i PK-isternas och "antirasisters" ögon?

Angående de avskum som arrangerar manifestationen och de som tänker gå med i den så hoppas jag att de kvinnorna/tjejerna några gånger i sina liv blir gruppvåldtagna av representanter för den vidriga och förkastliga mångkultur som de så vackert värnar om, och att de män/killarna några gånger i sina liv blir så grovt misshandlade att de får tillbringa resten av sina liv som varsitt kolli i några sängar.
Visst, mina ord kanske är hårda, inget snack om den saken. Och visst är det tragiskt att det nog kanske måste till något sådant för att de ska fatta hur flickorna och deras anhöriga känner sig.
Men det verkar uppenbarligen vara vad som krävs för att de ska förstå någonting, lika tragiskt som det är sant.

Läs mer om det hela på bl a

http://helahalsingland.se/bollnas/bollnasc/1.4972139-riksdagsman-forkastar-manifestationen ,

http://helahalsingland.se/bollnas/bollnasc/1.4909896-hatskt-infor-antirasistisk-manifestation ,

http://www.friatider.se/demonstration-skjuts-p-framtiden-efter-vdjanden-frn-polis-och-anhriga ,

http://www.nordfront.se/journalistkaren-i-halsingland-mobiliserar-for-mangkulturell-demonstration.smr ,

http://helahalsingland.se/bollnas/bollnasc/1.4956217-manifestationen-mot-rasism-borjar-ta-form ,

http://www.swedenconfidential.info/2012/08/02/sma-toser-drar-ihop-en-manifestation-mot-rasism/

och

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=99&artikel=5215078 .

Inga kommentarer: