onsdag 8 juli 2009

EU vill lagstifta bort kritik emot mångkultur

Nu ska alla länder I Europa tvingas införa lagar som den svenska lagen om "hets mot folkgrupp". Enligt denna lag är det förbjudet att säga "jävla svartskalle", medan "jävla svenne" är helt lagligt.

Rambeslutet fattades i utskottet för rättsväsende och inrikesfrågor, och innebär att EU-länderna nu har 2 år på sig att införa lagarna.
De ska vara utformade enligt följande:

"Hård och effektiv bestraffning med minst 3 års fängelse för personer som avsiktligt och offentligt underblåser hat genom att förmedla eller sprida texter, bilder eller annat material, mot en grupp som definieras genom hänvisning till ras, färg, religion, ursprung eller nationellt eller etniskt ursprung."

I Sverige har vi redan fått känna på vad som menas med dessa lagar.

I motsats till alla fagra ord om mänskliga rättigheter så har lagen om hets mot folkgrupp visat sig vara ingenting annat än en hit-och-ditböjlig gummiparagraf vars uppgift är att tysta regim- och invandringskritiker.

Om ett invandringsgäng angriper en ensam svensk och rånar eller misshandlar han eller henne under det att de ropar "jävla svenne" eller "jävla svenska" så är det ingenting annat än ett rån eller en misshandel i mängden.

Men om personen ifråga försvarar sig och skriker "jävla svartskallar" tillbaka så har personen gjort sig skyldig till ett grovt hatbrott som regeringen har beslutat ska ha högsta prioritet hos polisen.

Att många invandrargäng inte alls sticker under stol med att de ser rånen som ett krig emot svenskar, eller att de hatar svenskar, som Petra Åkessons C-uppsats i sociologi visar, spelar ingen roll.

EU-kommissionär Jacques Barrot är glad och säger att han välkomnar lagar emot "xenofobi".
Xenofobi brukar beskrivas som "rädsla för det främmande".

Att EU vill gå så långt som att kriminalisera denna "rädsla" eller motvija framgår av följande formulering:

"Motvilja emot individer grundad på ras, hudfärg, härkomst, religion eller övertygelse, etniskt eller nationellt ursprung ska anses vara rasism och främlingsfientlighet."

Med denna formulering kommer man att kunna göra det olagligt att sprida skrifter som uttrycker ovilja emot massinvandring och att ingå i grupper som arbetar emot massinvandring.

Att säga "jävla svenne" är däremot helt lagligt.

Denna uppenbara obalans tar många som ett bevis på att lagen inte alls avser att skydda en viss folkgrupp mot kränkning, istället är det i och med detta ett bevis på att den är till för att skydda makthavarnas mångkulturella projekt från kritik.

Källa: www.nationellidag.se .

2 kommentarer:

afa sa...

Jävla nationaldemokrater! Inga fascister på våra gator!

Karpstryparn sa...

Svar till afa: Nu blir jag verkligen förvånad. En afait som lämnar en signatur, fast än patetiska och fega drägg som ni alltid vräker ur er en massa idiotiskt skitprat via anonyma kommentarer.
Det här går helt enkelt inte ihop.

Är du helt säker på att du är en afait? För om du är det så är du ett tecken på att det finns en "katt ibland hermelinerna".

Eller rättare sagt, även bland de fegaste kräk så finns det någon som törs bryta mönstret.

Detta går som sagt inte ihop, jag tror inte på att du är en afait.

Men visst, jag kan ju ha fel även om det låter alldeles otroligt.

Återigen, är du HELT säker på att du är en afait?

Och en sak till: Om du anser att det inte ska finnas fascister på gatorna så kan du börja med AFA och andra vänsterextrema fascister, om det nu är så att du tillhör AFA.
Ta reda på vad ordet fascist betyder innan du "kastar skit" på folk.

Och vaddå "våra gator"? Ni äger inga gator, för det har små snorbarn som ni inga pengar till.