torsdag 16 juli 2009

De politiskt korrekta är fast i strutsens "kryphål"

Alla som vet någonting om fåglar, inte bara fåglar förresten, vet säkert att det på Afrikas savanner går omkring fåglar som har förkrympta vingar, vilket gör att de inte kan flyga, och som heter strutsar.

Men även om strutsar hade flygfärdiga vingar så skulle dessa fåglar ändå inte kunna flyga, med tanke på hur stora och tunga de är.
Det finns flera arter av struts, en av dem är kapstrutsen.

Dessa fåglar är, eller har åtminstone varit, ganska mytomspunna. En myt om strutsar är nämligen att de brukar sticka ner sina huvuden i sanden för att gömma sig.

Som sagt så är detta en myt, men det finns fortfarande människor som tror på den, t ex de politiskt korrekta i Sverige.

De gör helt enkelt som strutsen troddes göra, men till skillnad ifrån strutsen som gjorde det för att gömma sig så gör de det för att de inte vill veta av alla problem och alla nackdelar med invandringen och det mångkulturella samhället.

Hur kan då detta komma sig? Är de politiskt korrekta inte allmänbildade, eller är de rent allmänt kraftigt avskärmade ifrån hur verkligheten ser ut?

Nja, inte riktigt, snarare är det en blandning utav båda två.

Snacka om "häxblandning" av sällan skådat slag.

Ja, det hela är så löjligt, absurdt och pinsamt att man inte vet om man ska skratta eller gråta.

Ännu mera pinsamt blir det dock när denna löjliga politiskt korrekt-massa "kastar skit" på "sina egna".

Ett exempel på det var när PK-media, bl a Aftonbladet, tidigare i år körde en ren häxprocess emot TV3-programmet Efterlyst där programmet anklagades för att vara rasistiskt. Och detta för att programmet visar hur verkligheten ser ut.

Hör ni hur dumt och IQ-befriande det låter?

Vad blir det nästa gång? Kommer anklagelser ifrån de samma om att Fredrik Reinfeldt har stora likheter med Saddam Hussein?

Jag syftar nu på att det finns många moderater som tycker att Fredrik Reinfeldt är fel person att leda Moderaterna, bl a på grund utav att han har lagt åt sidan några av partiets hjärtefrågor.

När Saddam Hussein i början av sin politiska karriär kandiderade till ledare för Iraks största parti, nämligen Bathpartiet, så hade han nästan alla partiets medlemmar emot sig. Ingen röstade på honom.

Jag såg en gång en dokumentär om honom där det framkom bl a hur han blev ledare för detta parti, hur det gick sedan vet vi ju alla.

När det blev hans tur att tala på ett möte om vem som skulle leda partiet så blev han utbuad. Då sade han följande: -Alla ni som är emot mig räcker upp en hand.

Nästan alla på mötet räckte upp handen.

Då sade han: -Okej, ni som har räckt upp handen går ut genom dörren där borta.

Varenda en som gick ut genom den dörren fick varsitt nackskott och dog därmed. Efter det så var det ingen som var emot honom mer.

Enkelt och snabbt sätt att komma till makten, va?

När det gäller programmet Efterlyst så ansågs det av PK-media att det var för mycket invandrare med i programmet.

Men hur går det här ihop? Under året 2005 så var det många politiskt korrekta, t ex både journalister, politiker och en del "vanliga" människor också, som tyckte att det var för få invandrare som fick komma till tals i massmedia.

Det lustiga var att de fick höra om det ifrån Zanyar Adami, Alexandra Pascalidiou, Carlos Rojas, Josef Fares, Paolo Roberto, Kurdo Baksi osv.

Dessutom gick det även snack om att Efterlyst skulle börja sändas 7 dagar i veckan för att ändra på detta.

Så jag förstår inte riktigt var själva problemet befann sig någonstans.

Eller hade det gått hem och lagt sig kanske?

När det gäller tidningar förresten så finns det idag en tidning som heter Misstänkt, den tog över efter en liknande tidning som lades ner år 2006.

Tidningen Misstänkt är en mycket bra tidning som tar upp olika sorters brott och olika sorters brottslingar, t ex finns det i ungefär mitten i varje nummer av den en artikel som heter "Efterlysta, de mest eftersökta brottslingarna".

I denna publiceras namn, bild och andra uppgifter på de för tillfället mest eftersökta brottslingarna i Sverige. Inte en enda gång har någon utav dessa haft svensklingande namn och ingen utav dem har varit av svensk härkomst, det sistnämnda ser man om man tittar på bilderna.

Brotten är t ex grova våldtäkter, rån, grova narkotikabrott, mord, inblandning i terrorism på olika sätt osv.

Men konstigt nog så har PK-"kåren" ännu inte, vad jag vet, spridit lögner om denna tidning.

Eller känner de inte till den?

I så fall är de uppenbarligen "tappade bakom en vagn", eller rättare sagt bakom en JÄDRA massa vagnar.

För tidningen Misstänkt är ju Sveriges mest kända och bästa tidning i sin genre.

2 kommentarer:

charlotte sa...

tyvärr är det du skriver sant.

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Ja, det är det som är det värsta, man önskar ju att det inte vore sant.