torsdag 16 juli 2009

Så gör politikerna det svenska folket till minoritet i sitt eget land

Under 2008 föddes 109 301 barn i Sverige enligt Statistiska Centralbyrån (SCB). Av dessa har 76 146 båda föräldrarna födda i Sverige. Barn födda detta år med en eller två föräldrar födda utomlands är 33 155 stycken. Samma år invandrade 101 171 människor till Sverige. Sverige fick alltså en befolkningsökning år 2008 med 210 472 människor.

Av dessa siffror får man således att befolkningsökningen 2008 bestod av 76 146 (36 %) människor födda i Sverige med svenskfödda föräldrar och 135 155 människor (64%) födda utomlands eller med föräldrar födda utomlands. Med andra ord hade två av tre av nytillskottet förra året utländsk bakgrund.

För politikerna och fulmedia spelar detta ingen roll. Människor som människor. Vi som däremot uppskattar mångfalden i världen, där svenskar är ett av många folk som bebor jorden - gör skillnad utan att för den delen värdera folken olika. Alla folk ska fortsätta att existera. Detta med hjälp av eget land, eget styre och egen identitet.

Den som kan få detta till människoförakt, rasism eller extremism är ute på mycket tunn is och kan sannolikt inte belägga sina anklagelser. Ändå finns det de som envisas med att vi svenskar inte kommer att hamna i minoritet med nuvarande politik. Snacka om att vara en verklighetsförnekare.

Källa: http://www.rakryggad.blogspot.com.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Visst skulle det vara hemskt om svensken skulle försvinna men svenska folket fanns inte för några tusen år sedan... Människan härstammar från Afrika där den första människan kom till. När den sedan började flytta till andra kontinenter med andra klimat så ändrades hudfärg och andra saker för att dem skulle passa in i det klimat dem bor i och därför finns det olika människor i olika delar av världen som ser olika ut men på insidan är vi alla lika! Det finns egentligen bara en ras bland oss människor och det är människorasen! Om folk i varje land endast skulle skaffa barn med folk från samma land så blir det till sist samma sak som att folk från samma stad, by, släkt eller familj skaffar barn med varandra, det blir INAVEL!!! Är det sådana människor som du vill ha? Inavlade idioter som blir galna och kanske till och med börjar äta av varandra... Det du pratar om är ju att hindra utvecklingen av människorasen och till och med att få oss att gå tillbaks till grottstadiet utan intelligens överhuvudtaget! Vi kommer aldrig att bli en minoritet, vi kommer att utvecklas och så länge det finns folk med stolthet till sina rötter så kommer vi alltid ha kvar vår kultur som vi måste värna om, som vi måste vårda och bevara och detta kan kännas viktigare nu när massor av andra kulturer breder ut sig i vårt land... Varken vi eller vår kultur kommer dö ut så länge varje individ tar sitt ansvar och ser till att t.ex fira våra högtider och annat! Sådana människor som är så rädda för att kulturen ska försvinna så dem börjar hata andra kulturer och folkslag kommer göra att vår kultur går under för tack vare er så vänder sig folk mot Sverige och svensken! Tänk en gång till, se inte så negativt på utvecklingen av människorasen och gör någonting för att bevara vår kultur istället! T.ex så kan du ju börja läsa vår historia och kultur och skriv sedan om sånt som vi har i vår historia att känna stolthet över, upplys folk om det som är svenskt så ska du se att det blir en bättring!

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Du måste vara en tvättäkta och trångsynt idiot som bara ser raser i allting. Är du rasist?

Var någonstans står ordet ras i mitt inlägg? Du läser ju sämre än en kråka.

Angående om vad jag ska skriva om så bestämmer varken du eller någon annan det. Det här är min blogg och jag skriver om vad jag vill. Om du inte står ut med det så ska du inte läsa min blogg.

Och angående vår historia och vår kultur så kan du tydligen ingenting. Läs om de sakena och du ska se att du utvecklas. Eller är du rädd för att utvecklas?

Spiritof69 sa...

Om man är född i Sverige och är svensk medborgare då är man väl för fan svensk?! Och visst vore det himla gött om alla kunde leva i sina hemland och slippa fly från krig och förföljelse av olika slag. Men nu är det ju inte verkligheten och det kommer förmodligen inte att bli det inom dom närmsta åren heller. För övrigt har man en blogg och skriver om så laddade ämnen får man faktiskt ta kritik och kunna argumenatera för det man tycker också inte kalla folk rasister hit och dit som försvarsmekanism. Som jag ser att du använder ganska frekvent. Man måste kunna diskutera som folk.

Karpstryparn sa...

Svar till Spiritof69: Jag har inga problem med att diskutera med folk, tvärtom tycker jag att sådant är kul. Men jag gillar inte folk som anonymt häver ur sig den ena dumheten efter den andra, det bevisar bl a att de är fega och inte står vad de tycker och tänker.

Det är inte alla gånger som man är svensk bara för att man är född i Sverige, men oftast är det så.
Däremot är inte svenskt medborgarskap detsamma som att vara svensk.
Förstår du hur jag menar?

När man har en blogg så är det självklart att man ska kunna ta kritik, det har du rätt i, vilket jag kan. Men däremot accepterar jag inte skitsnack, alltså sådant som samtliga som kommenterar anonymt i min blogg håller på med!