Idag stod följande artikel i Metro:

Fängelse för SD-misshandel

Tre kvinnor dömdes i dag till fängelse för grov misshandel av sambon till Sverigedemokraternas pressekreterare Martin Kinnunen.

Det hela ägde rum vid Gullmarsplan i Stockholm på nationaldagen. Åtskilliga personer har deltagit i misshandeln och rätten anser att det inte råder något tvivel om att det låg politiska motiv bakom. Strafftiden varierar mellan tio månader och ett år och åtta månader.

Däremot friades kvinnorna för misshandel av Martin Kinnunen eftersom tingsrätten inte ansåg det bevisat att det var de som utfört misshandeln.

Södertörns tingsrätt skriver i sin dom att angreppen mot Kinnunen och hans sambo har varit samordnade och planerade.

Misshandeln av sambon, som tidigare har varit politiskt aktiv i Sverigedemokraterna, bedöms som grov eftersom kvinnorna jagat henne och därefter sparkat mot huvudet när hon låg på marken.

Kvinnorna, som är 20, 21 och 25 år, ska solidariskt betala ett skadestånd till sambon på drygt 23 000 kronor.

Ja, det är dags att alla politiskt korrekta vänstermänniskor, i alla fall de som är demokratiska (lycka till med att hitta dem), börjar fördöma och ta avstånd ifrån den här sortens handlingar.

Det är ju vänstermänniskor, dock inga demokratiska sådana, som begår handlingar som t ex dessa. De som begick misshandeln sympatiserar eller är med i någon antidemokratisk och våldsam vänstergruppering, t ex Revolutionära Fronten, Antifascistisk Aktion, Revolutionär Kommunistisk Ungdom, Ung Vänster eller liknande.

Vad beträffar de som begick denna misshandel så borde de ha fått livstids fängelse, skadeståndet var också alldeles för lite. Istället borde skadeståndet ha varit minst 100 000 kronor, eftersom brottet var politiskt motiverat.

Det ironiska är att handlingar som t ex dessa hjälper Sverigedemokraterna att komma in i Riksdagen, men det är de avskum som gör sånt här för dumma för att fatta.

En långvarig vistelse på obestämd tid på Säters sjukhus, där människor som har begått t ex mord och som har kraftiga psykiska störningar sitter, med särskild utskrivningsprövning är därför lämpligt för vänstertyper som begår brott med politiska motiv och borde också finnas med i straffet som påföljd efter fängelsevistelsen.

Vad tycker ni själva om det här?

Enligt Johan Olsson på Säpos enhet för författningsskydd är det i första hand personer ur den vänsterextrema så kallade autonoma miljön, alltså den som Antifascistisk Aktion (AFA) & Co tillhör, som utför denna typ av brott.