fredag 25 januari 2013

Exponerat avslöjar Expos lögner för 1288:e gången

Igår avslöjade en av Sveriges absolut bästa nyhetsajter, nämligen Exponerat, att en liga bestående av ett gäng svarta afrikaner i USA (vilka riktiga afrikaner är inte svarta förresten? Svar: Inga alls) har hållit handikappade personer frihetsberövande under lång tid.
Frihetsberövande är ett grovt brott, även enligt svensk lag vars företrädare ju normalt sett ser mellan fingrarna när det gäller brott begågna av icke-västerländska eller icke-vita invandrare.
När det gäller gänget ifråga så åtalas de även för hatbrott, mord, sexhandel, tvångsarbete och utpressning.
Exponerat är den första nyhetssajt i Sverige med att avslöja denna nyhet, även några enstaka aktörer inom svensk PK-media (t ex Svenska Dagbladet) har skrivit om detta.

Men på den vänsterextrema våldsuppviglartidsskriften Expo är det däremot knäpptyst om detta, endast några få rader står om det hela. Lika många få rader om det är det på Svenska Dagbladet.
Fast det klart, det här är ju långt ifrån sista gången som Expo ljuger och gör skillnad på folk och folk, hade det varit vita människor som hade gjort det här så hade ju Expos "journalister" inte hållit käften precis.
Nåja, nu ska vi ju inte döma Expo allt för hårt, de har ju faktiskt inte skrivit någon sanningsenlig artikel sedan år 1993, alltså då tidningen startade.
Deras 99:%iga lögner är det däremot inget fel på, bortsett från att de lyser igenom lite för mycket.
Inte ens ljuga är Expo bra på, att ljuga och förmörka är ju A och O inom svensk PK-media. Alltså platsar de egentligen inte så värst mycket, övriga aktörer inom svensk PK-media är helt enkelt bara snälla emot dem.
Det verkar som om deras medkonspiratörer tycker och tänker så här: "Vi måste ju stötta Expo på alla sätt vi kan, vi vet visserligen att vi är bäst och störst....i alla fall i våra egna huvuden. För även om Expo är utskämda så det räcker till och blir över så måste vi smeka dem medhårs så att vi inte själva ska bli utskämda."
Ärligt talat, Aftonbladet, Expressen & Co, går det att bli mer utskämda än vad ni redan är? Ni är ju toppspökena, så att säga.
Nåja, Expo gör ju vad de kan för att slå er, de får visserligen det svårt att gå om er men de kämpar tappert på.
Men en sak har de gemensamt med resten av svensk PK-media som t ex Aftonbladet: Expo fattar inte varför de ständigt tappar mängder med läsare.
För till Aftonbladets rekord på de 2 senaste åren, alltså då de har tappat 54 % av sin läsarskara, är det nämligen inte så värst långt kvar.

Läs om Exponerats avslöjande på följande: http://www.exponerat.info/exponerat-avslojar-expo-skriver-om-hatbrott-men-doljer-sanningen-om-ligans-etnicitet/ .

Och här har vi en annan artikel om det hela: http://www.svd.se/nyheter/utrikes/atal-for-hatbrott-mot-handikappade_7853544.svd .

Inga kommentarer: