måndag 21 januari 2013

Varför blir SD Sveriges tredje största parti i valet 2014?

Att det går bra för Sverigedemokraterna är det bara idioter som skulle förneka, sedan kan svensk PK-media uppbackad av 7-klövernpartierna (alltså från det invandringsextremistiska Miljöpartiet på vänsterkanten till det "Jehova-aktiga" Kristdemokraterna på högerkanten) försöka mörka fakta, idiotförklara och nedvärdera de sverigedemokratiska väljarna hur mycket de vill.
Visst, PK-media gör det ju 23 timmar per dygn ändå (den 24:e timman sover de, sedan är det dags igen), men vad inte t ex Aftonbladet och Expressen tänker på är att SD plockar väljare från samtliga av de andra 7 riksdagspartierna. Mest sker väljarraset hos Socialdemokraterna och Moderaterna, men även hos Vänsterpartiet och Folkpartiet.
Och nu på sistone även hos Centerpartiet, detta bl a på grund utav partiledningens propagerande för lagbrott som t ex fri invandring, månggifte, slopad skolplikt och andra "trevliga" saker.
Det är snart bara Miljöpartiet som inte tappar väljare till Sverigedemokraterna....eller också har de börjat göra det.
Kanske är det därför som den svenska PK-median kniper hårt om nyheten om att det går väldigt dåligt för Miljöpartiet, om detta har det nämligen inte skrivits någonting.
Tur då att Avpixlat, vars skribenter alltid är observanta, har tagit upp detta.
Angående Sverigedemokraterna så fick förresten partiet i torsdags sitt högsta resultat någonsin i en opinionsmätning, nämligen 14 % i Sentios senaste mätning. Och inte en endaste rad har det skrivits eller sagts om detta i svensk PK-media.
Men samtidigt är detta inte konstigt, sanningen är ju farlig den. Och luktar värre än världens värsta smegma gör den också.

Men varför går det då så bra för SD? Jo, orsakerna till det är många, inte minst svensk PK-medias osakliga hets- och hatkampanjer emot partiet. Folk är helt enkelt trötta på smutskastning a la' USA, lika trötta som de är på massinvandringen med alla dess enorma nackdelar och megaproblem.
Partiets bästa valarbetare för Sverigedemokraterna inom den svenska PK-median är för övrigt Aftonbladet, tätt följt av Expressen och SVT. Även Expo är valarbetare åt SD, liksom resten av vänsterextremisterna/"antirasisterna".
Men är det inte dags för dessa tidningars "journalister" att börja häva ur sig något nytt? Allt nazist- och rasisttjat är för länge sedan länge pase', de enda som inte fattar det är de själva.
Vad är det för fel på uttryck som "tramsparti" eller "nötparti"? Lite mer fantasi från t ex Aftonbladet, om jag får be.
Aftonbladet, ja, de stödde ju Tyskland under andra världskriget de. Inga invandrare finns anställda på tidningen heller, inte ens som kaffekokare.
Detsamma gäller Expressen.
Men Expo då? Jo, de stödjer också terror emot oliktänkande.
Den förmodligen viktigaste anledningen till att det går så bra för SD är dock att fler och fler människor, både svenskar och invandrare, har insett att partiet inte vill splittra och ställa människor mot varandra.
Istället vill man ha ett bra Sverige där samhället byggs på förnuftiga värderingar, där invandrare från t ex muslimska länder inte kommer undan med vad som helst, där man inte "öser in" folk enbart för att allt ska verka bra för att därefter skita i vad som händer, där det finns bostäder och jobb åt de som vill ha, osv.
Detta är bara några exempel, det finns fler.
Men visst finns det nackdelar med SD också, t ex att partiet inte vill ha en större vargstam och partiets inställning i Mellanösternfrågan.
Nackdelar och fördelar finns det dock med alla partier, det är det som kallas för politik. Det är bara frågan om vilket eller vilka partier som har de flesta fördelarna och de flesta nackdelarna, vad man anser i den frågan beror ju i 9 fall av tio på ens egna partisympatier.
Men inte alltid, ånej, man kan även hysa sympatier för fler partier än ett, t ex två stycken. Ändå måste det lik förbaskat finnas något gemensamt även där, i annat fall går det inte.
Det är med andra ord ungefär som att försöka bjuda ut sin högerhand på middag, den gemensamma nämnaren är i det här fallet onani.

Läs mer om dessa saker på t ex följande:

http://www.friatider.se/sd-pa-14-procent ,

http://svenskopinion.nu/?page_id=1418 ,

http://avpixlat.info/2013/01/17/sentio-januari-sd-rekord/ ,

http://avpixlat.info/2013/01/18/journalister-och-politiker-har-forlorat-kontakten-med-verkligheten/ ,

http://www.friatider.se/bottennapp-for-centern-i-ny-matning ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/rekordlaga-siffror-for-centern ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1227354-idedebatten-sankte-centern ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16098742.ab ,

http://avpixlat.info/2013/01/17/stodet-for-mp-halverat-tyst-i-media/

och

http://affes.wordpress.com/2011/02/04/en-miljon-muslimer-i-sverige-om-20-ar/ .

Inga kommentarer: