lördag 5 januari 2013

Den fascistiska Researchgruppen vill åsiktsregistrera alla Flashbacks användare

Trots att åsiktsregistrering enligt svensk lag är förbjudet i Sverige sedan 1969 så fortsätter samtliga vänsterextrema/"antirasistiska" organisationer och grupperingar med sin smutsiga och antidemokratiska verksamhet.
En av dessa är Researchgruppen, vilken precis som alla andra vänsterterroristiska organisationer i Sverige är allierad med den vänsterfascistiska och våldsuppviglande organisationen Expo.
Så här står det om gruppen angående dess försök till åsiktsregistrering på t ex Realisten.se:

"Vänsterextrema Researchgruppen har på sin Twitter erbjudit 50 000 kronor till den som kan ge dem Flashback Forums databas. Det man önskar komma över är de registrerade medlemmarnas e-postadresser, det meddelar Flashback på forumets nyhetssida.

Resarchgruppen startades 2009, och arbetar bland annat med att kartlägga svenskvänliga människor. Verksamheten drivs som en ekonomisk förening – Seppuku Media Ekonomisk förening – och har den för misshandel dömde Martin Fredriksson som ledamot.

Martin Fredriksson sitter även i styrelsen för ett annat bolag, Piscatus Aktiebolag, som bevakar landets samtliga åklagarkammare och polismyndigheter, tullverket, ekobrottsmyndigheten, kriminalvården samt justitiekanslern. I samma styrelse finns Mikael Ekman (Expo) och Robert Aschberg."

Att så kallade "antirasistiska" organisationer inte står för varesig demokrati, yttrandefrihet eller åsiktsfrihet, är sedan många herrans år väl klarlagt.
Men nu vill alltså en av dessa åsiktsregistrera ett välkänt forums alla över 723 000 användare.
Visst, att vänsterextremister vill ha grundlig koll på alla som, till skillnad från dem själva, respekterar demokrati och vill att alla ska få tycka vad de vill är ju knappast någon nyhet precis.
Men att vilja åsiktregistrera alla Flashbacks användare är ju lika demokratiskt som när den kommunistiske diktatorn Josef Stalin i Ryssland på olika sätt lät avrätta sammanlagt 42,7 miljoner människor, detta på grund av bl a etniska och politiska skäl.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Researchgruppen drar över 723 000 människor över en och samma kam!
Sedan kommer gruppens brottslingar, alltså de som driver den, och försöker tuta i folk att de inte är trångsynta, och att de står för alla människors lika värde.
Det hela är alltså så skrattretande att man inte vet om man ska dö av gapskratt eller gråta ihjäl sig.

Läs mer om det hela på t ex följande:

https://www.realisten.se/2013/01/04/researchgruppen-vill-kartlagga-flashbacks-anvandare/ ,

http://www.nationell.nu/2013/01/04/researchgruppen-vill-kartlagga-flashbacks-anvandare/ ,

http://www.flashback.se/artikel/2964/researchgruppen-vill-kartlagga-flashbacks-anvandare

och

http://www.nationell.nu/2013/01/05/asa-linderborg-forelaser-tillsammans-med-researchgruppen/ .

12 kommentarer:

Raggarsvin sa...

"Vänsterextrema Researchgruppen har på sin Twitter erbjudit 50 000 kronor till den som kan ge dem Flashback Forums databas. Det man önskar komma över är de registrerade medlemmarnas e-postadresser, det meddelar Flashback på forumets nyhetssida." Är inte det uppmuntran till brott? (Dataintrång är ett brott enligt 4 kap 9 c § brottsbalken.)

Karpstryparn sa...

Svar till Raggarsvin: Jo, visst sjutton är det. Men inte bara det, utan också uppvigling till brott, samt dataintrång.
Sådana brott är grova i lagens ögon.
Angående Expo så sysslar de med dataintrång varenda dag, därför är det fullt naturligt att Researchgruppen gör det också.
Alltså är både Expo och Researchgruppen skyldiga till brott, och Mona Sahlin, ja, hon blir ju medskyldig till brott hon.
För hon sitter i Expos styrelse.
Vänsterextremister samarbetar när det gäller grova brott.

Zam Banzana sa...

Hej igen!

Jag vill bara belysa ironin i ditt påstående om att vänsterextremister skulle vilja ha grundlig koll på alla som tycker som dem, då förbudet mot Åsiktsregistrering infördes just eftersom att det då fördes en aktiv Åsiktsregistrering ifrån Säpo på, vadå? Jo, vänsterextremister! Kan ju vara dumt att dra alla över en kant.

Sedan så undrar jag vad du menar med "antirasistiska", alltså att du sätter ordet inom citationstecken? Menar du alltså att Expo inte är en antirasistisk tidskrift? Det kan jag garantera dig att de är!

Att likställa det som Stalin gjorde med att vilja kartlägga några Flashbackare är ju minst sagt absurt? Hur som helst så hoppas jag att du inser att Stalin inte var kommunist utan diktator, med andra ord, jag kan säga att jag är en fisk, men jag är fortfarande en människa. Det sovjetiska samhället var aldrig, någonsin kommunistiskt.

Med detta försvarar jag inte åsiktsregistreringen, har inte direkt någon åsikt, förutom att jag självklart anser att grupper som håller på med direkt nazistiska saker, som direkt skulle kunna skada andra människor, absolut bör belysas, men det kan nog vara rätt kontraproduktivt att belysa individer istället för gruppen.

MVH Zam

Zam Banzana sa...

Oj, men hej igen (Verkar inte vara kapabel att lämna denna blogg, hjälp mig?!?!?!?)

Menar du i din tidigare kommentar att Mona Sahlin och Expo är vänsterextremister? Vad är då egentligen din definition av en vänsterextremist? Alla som är vänster?

Kan ha missuppfattat dig, bara en fråga!

Karpstryparn sa...

Svar till Zam Banzana: Hej igen på dig.
Japp, Expo är vänsterextremister/"antirasister" som på olika sätt stödjer och uppviglar till våld och terror emot människor som de anser har "fel" åsikter, att alla åsikter får finnas struntar de i.
Angående Mona Sahlin: Mona Sahlin är på många sätt vänsterextrem, trots att hon är socialdemokrat.

Vad min definition av vänsterextremist är? Jo, vänsterextremister är värre än de som de bekämpar. Dessutom är vänsterextremister extrema rasister, våldsanvändare, fascister, antidemokrater, hbt-hatar, antisemiter m.m.

Och nej, alla som är åt vänster är inte vänsterextremister, men samtliga inom Vänsterpartiet, Miljöpartiet, AFA, SUF, Ung Vänster och andra liknande vänsterextrema grupperingar är det defintivt.

Karpstryparn sa...

Svar till Zam Banzana: Ironi? Inte alls, jag är helt och hållet saklig, till skillnad från dig.
Så ja, vänsterextremister vill ha grundlig koll på alla som inte har exakt samma åsikter som dem själva.
Intressant att du stör dig så himla mycket att jag i mina senaste inlägg skriver om vänsterextremister, vill du störa dig ännu mer så sök på google efter "Karpstryparn vänsterextremister", då får du din störningsfaktor tillfredsställd.

Jodå, du har delvis rätt, Säpo införde detta på grund av vänsterextremister, men det är långt ifrån hela sanningen.
Som sagt, till viss del har du rätt.

Nej, Expo är inte varesig någon demokratisk eller antirasistisk tidskrift. Däremot är det en vänsterfascistisk, antidemokratisk, våldsrättfärdigande och rasistisk tidskrift.

Angående Stalin: Jo, han var en kommunistisk diktator. Läs på lite historia, om du klarar av det förstås.
Jo, det sovjetiska var i allra högsta grad kommunistiskt, men är det inte så mycket idag däremot. Men Sovjet är fortfarande ingen demokrati.
Som sagt, läs lite historia, om du klarar av det.
Det märks tydligt att du är en trångsynt och djupt okunnig kommunist/vänsterextremist, eller också vägrar du erkänna din ideologis vidrigheter.
Angående jämförelsen med Stalin: Nix, den är inte absurd.

Jo, du försvarar åsiktsregistreringen, det märks väldigt tydligt.
Angående nazistiska saker: Intressant, du anser alltså att ALLA Flashbacks användare är nazister. Snacka om att du drar över 723 000 människor över samma kam!
På Flashback får man tycka och skriva nästan precis vad man vill, där finns människor som tillhör ganska olika sorters ideologier, t ex kommunism och nationalism.
Men du kanske vill åsiktsregistrera dig själv? Du är säkert med på Flashback.

★★★ sa...


"Japp, Expo är vänsterextremister/"antirasister" som på olika sätt stödjer och uppviglar till våld och terror emot människor som de anser har "fel" åsikter, att alla åsikter får finnas struntar de i. "

Vad grundar du detta på? Har dock läst någonstans om att Expo skulle samarbeta med AFA, detta låter ju självklart inte roligt, har försökt att googla detta men inte hittat en källa av värde. Det Expo gör är ju enbart att belysa de rasistiska organisationer som faktiskt finns, men även de främlingsfientliga, för att motverka det hat mot folkgrupper som växer i samhället, genom att bland annat publicera tidskrifter om vilka hyss dessa grupper har för sig, eller vilka märken de har. Detta handlar ju enbart om att upplysa, inte att hindra människor ifrån att ha dessa åsikter. Att uttrycka nazistiska åsikter och inte enbart ha dem är dock hets mot folkgrupp. Personligen skulle jag inte anse detta en inskränkning av frihet, då uttrycken grovt kan skada de människor de berör, och nazismen hotar att inskränka någon annans frihet.


”Vad min definition av vänsterextremist är? Jo, vänsterextremister är värre än de som de bekämpar. Dessutom är vänsterextremister extrema rasister, våldsanvändare, fascister, antidemokrater, hbt-hatar, antisemiter m.m.

Och nej, alla som är åt vänster är inte vänsterextremister, men samtliga inom Vänsterpartiet, Miljöpartiet, AFA, SUF, Ung Vänster och andra liknande vänsterextrema grupperingar är det defintivt.”

Men snälla likställ inte V och MP med AFA. Båda partierna förespråkar demokrati, och reformationer för att komma fram till deras syfte, att likställa dessa grupper med en grupp som använder sig av våld för att komma dit de vill är bara ologiskt. Om Vänsterpartiet är vänsterextremister så borde ju således vänsterextremism inte vara något dåligt, då Vänsterpartiets politik på ett demokratiskt och reformatoriskt vis skulle leda till ett mer jämlikt samhälle? Det AFA vill är ju också att uppnå ett socialistiskt samhälle, vilket historien bevisligen visat aldrig kommer att fungera på ett icke-demokratiskt vis, då de som för revolutionen ofta själva är militärer, alltså utbildade inom en maktinstution, och därför själva tar makten. 

Och hur i helskotta kan partier som förespråkar användning av könsneutrala begrepp, mer rättigheter åt homosexuella, och arbete emot rasism och för jämställdhet vara hbt-hatare, antisemiter och antidemokrater (Ja, jag skulle kunna anse AFA vara antidemokrater, men bortse ifrån dem, jag har inget med dem att göra överhuvudtaget)? Snälla, jag vill verkligen förstå hur du kan ha bildat dig den här uppfattningen!

★★★ sa...

”Jodå, du har delvis rätt, Säpo införde detta på grund av vänsterextremister, men det är långt ifrån hela sanningen.
Som sagt, till viss del har du rätt.” 

Vad är då hela sanningen?

”Angående Stalin: Jo, han var en kommunistisk diktator. Läs på lite historia, om du klarar av det förstås.
Jo, det sovjetiska var i allra högsta grad kommunistiskt, men är det inte så mycket idag däremot. Men Sovjet är fortfarande ingen demokrati.” 
Har du ens läst Marx? ”En kommunistisk diktator” är en mening som starkt motsäger sig själv. I ett kommunistiskt samhälle är staten uppluckrad. Och nej, Sovjet var absolut ingen demokrati, det var en av de vidrigaste totalitära diktaturer som någonsin funnits! Att de som tog makten i revolutionen använde sig av kommunismens namn är sedan också vidrigt, men visar också på hur socialism aldrig kan fungera utanför en demokrati, en demokrati och lagar förutsätter att folk följer reglerna och inte agerar utifrån sina egenintressen, som Stalin gjorde, en kommunist skulle aldrig göra detta utan utgå ifrån samhällets bästa utifrån ett solidariskt perspektiv. Att kalla Sovjet för kommunistiskt är att spotta på allt som äkta socialister någonsin talat för. ”Intressant, du anser alltså att ALLA Flashbacks användare är nazister. Snacka om att du drar över 723 000 människor över samma kam!

På Flashback får man tycka och skriva nästan precis vad man vill, där finns människor som tillhör ganska olika sorters ideologier, t ex kommunism och nationalism.”Nej, jag anser att en del av Flashbacks användare är nazister, även om antagligen 50 % av Flashbacks användare är troll (oavsett påstådd ideologi, haha). Citera mig gärna där jag ansett att alla på Flashback skulle vara på ett visst sätt, har jag sagt det så har jag uttryckt mig dåligt. Att påstå att jag skulle försvara någonting för att det ”märks väldigt tydligt”, är att göra en halmdocka. Jag skrev tydligt att jag ansåg att belysning av individers åsikter, istället för hela gruppers, är kontraproduktivt. Att skriva att jag är trångsynt eller okunnig kan betraktas som härskartekniker, och med tanke på att du antagligen är äldre än mig så har du en tydlig maktposition, ditt kön vet jag ingenting om, men är du man så är det två maktfaktorer. Så skulle föredra om du inte gör det. 


Karpstryparn sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Karpstryparn sa...

Svar till Zam Banzana: Vad jag grundar detta på? Har du ens läst Expo någon gång? Jag läste faktiskt Expo mycket mellan 1995 till 2000, det som genast slog mig var att det i större delen av vartenda nummer endast spreds en massa lögner, hat och extrema fördomar, samt djup trångsynthet och mycket okunnighet.
Och Expo har inte förändrats sedan dess, idag är det ännu värre.
Det är klart som dagen att de propagerar för våld emot oliktänkanden, de understödjer det också.
Med andra ord: I Expos värld får inga som inte delar deras värderingar komma till tals, inga som inte håller med dem får ha åsikter.
Däremot ska alla utrotas, allt detta tycker de avskum som jobbar och som har jobbat på Expo genom åren.
Är vad sägs om en av deras grundare, Tobias Hubinette, som helt öppet förespråkade utrotning av folkslag. Han var en extrem rasist och folkmordsförespråkare för övrigt, och är det fortfarande: http://www.nationell.nu/2011/09/21/tobias-hubinette-skriver-pa-newsmill-att-han-vill-forinta-svenskarna/

Angående att Expo samarbetar med AFA: Japp, det gör de, där har du helt rätt.

Lustigt att du bara hakar upp dig på nazismen. Tycker du det är bra med alla de folkmord som kommunismen är ansvarig för? Det verkar ju så. Ta Maos folkmord på 47 miljoner kineser, Ta Stalins folkmord på 42,7 miljoner människor t ex. Vill du jag ska fortsätta?

Angående V och MP: Jag likställer dem med vilka jag vill, t ex AFA. V och MP hatar liksom AFA demokrati, de vill utrota dem. Det finns det många bevis på.

Angående "

Och hur i helskotta kan partier som förespråkar användning av könsneutrala begrepp, mer rättigheter åt homosexuella, och arbete emot rasism och för jämställdhet vara hbt-hatare, antisemiter och antidemokrater": Nu gör du det enkelt för dig själv, du tänker inte.
Ta upp allt det andra de förespråkar också, t ex uppviglingar till mord, grov misshandel, mordförsök, åtsidosättande av en religion till frömån till en annan, hat mot människor som är i sin fulla rätt att inte gilla sexuella minoriteter som t ex homosexuella människor, m.m., så ska vi se.

Karpstryparn sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Karpstryparn sa...

Tillägg till Zam Banzana: Återkommer senare, är något fel på servern.

Angående hela sanningen: Andra än vänsterextremister registrerades.

Visste du förresten att Karl Marx var en äkta antisemit och stor negerhatare?: Om inte så varsegod: http://www.samuelsiren.com/marx.php

Nej, Sovjet var ingen demokrati, kommunism är aldrig demokratiskt.
Hur ställer du dig förresten till att nationalsocialismen är en form av socialism? Nazismen är ju nationell socialism.
Och vad är en socialist för dig?

Angående Flashbacks användare: Antyd då inte att du dömer ut alla.

Härskarteknik? Maktposition? Hehe, kul ord. Nej, jag är bara en vanlig bloggare precis som du.

Angående okunnig osv: Jag anser att du är det, om inte så lättledd tyvärr.