tisdag 15 januari 2013

Kryllar det av A.B Breivik-sympatisörer på SvD och i regeringen?

Igår så slog svensk PK-media, denna gång i form av Svenska Dagbladets kinesiske "journalist" Ola Wong, återigen på Stora trumman när det gäller förintandet av åsiktsfrihet och yttrandefrihet i Sverige.
Då uppmanade nämligen SvD Säpo att spåra, infiltrera och lagföra bloggare & kommentatorer, allt detta i demokratins namn alltså.
Vet Svenska Dagbladet vad ordet demokrati betyder? Vet Ola Wong att yttrandefriheten och åsiktsfriheten är två av demokratins grundpelare? Svaret på dessa båda frågor är ett klart och tydligt NEJ, detta står utom allt tvivel.

I en koordinerad publicering med de av regeringen föreslagna och nyligen slutgranskade förändringsförslagen i tryck- och yttrandefrihetslagstiftningen publicerade SvD då en fullständigt kräkframkallande och fullkomligt ohederlig lögn- och hetskrönika (troligen extra inspirerad av Sverigedemokraternas senaste toppnotering i gårdagens YouGov-opinionsmätning), där Ola Wong säger rakt ut att Säpo borde spåra, infiltrera och lagföra alla svenska bloggare och nätkommentatorer som har politiskt inkorrekta åsikter om invandringspolitiken och annat.
Men vad är då Wongs och Svenska Dagbladets "förklaring" till detta? Jo, att rättsamhället inte kan vänta tills Rosenbad sprängs käpprätt åt helvete. 

En sak som är intressant är varför Ola Wong tror att Rosenbad ska sprängas, vem vet, Wong kanske är den näste Anders Behring Breivik. För han verkar ju tydligen sitta på en massa information som ingen annan har.
Det är inte heller svårt att förstå varför Wong gömmer sig i Kina, med tanke på att han tror att alla "journalister" i hela Sverige mer eller mindre får "hot" till och med i sina drömmar. Med andra ord så anser han alltså att hans kollegor måste dö för att undvika kritik, han propagerar alltså även för mord på sina kollegor.
Vakna upp, Wong, och var inte så förbaskat trångsynt!
Eller vågar du inte? Dessutom tror jag förresten att Säpo har betydligt viktigare saker för sig, t ex att skydda rikets säkerhet. Men Svenska Dagbladet då? Jo, de skiter i riket och vill omkullkasta det istället.

Och när vi ändå är inne på ämnet diktatur så har tydligen den borgeliga regeringen lyssnat ett gäng gånger för mycket på Ola Wongs vansinniga krav.
För vad sägs om följande som är saxat från en artikeln på Avpixlats Newsdesk?:

"Regeringen föreslår nu förändringar i den svenska tryck- och yttrandefrihetslagstiftningen, som på ett otroligt tydligt och obehagligt sätt fokuserar på att kunna trakassera, kväsa och olagligförklara alla typer av politiskt inkorrekt media.... Exempelvis avser man göra följande förändringar:

* Polisen ska redan i förväg kunna stoppa visning av material som tidigare har okynnesanmälts för "hets mot folkgrupp" (exempelvis skulle Lars Vilks kunna förbjudas från att ha några fler konstutställningar över huvud taget).

* Staten ska ha rätt att censurera "arkiv av tidigare publicerat material" (t.ex. bloggar), där något av de arkiverade verken vid något tidigare tillfälle har okynnesanmälts för "hets mot folkgrupp" (det kliar såååå in fingrarna för dem att få censurera invandringskritiska webbplatser eller t.o.m. artiklar i "den etablerade pressen" som vid något tillfälle har okynnesanmälts för att inte vara tillräckligt politiskt korrekta...).

* Ännu större utvidgningar i begreppet "folkgrupp" i hets mot folkgrupp-lagstiftningen, så att man på ett ännu mer godtyckligt sätt än idag kan döma mer eller mindre alla politiskt inkorrekta artiklar för hets mot någon slags folkgrupp (kanske "den rödgröna alliansen", eller varför inte "sjuklövern" helt och hållet?...).

* Man vill tillåta att vilken åklagare som helst åtalar vem som helst för brott mot dessa nya och utökade tankebrottslagar, vilket idag enbart kan göras av Justitiekanslern.

* Slutligen vill man kunna göra husrannsakan hemma hos godtyckliga svenskar i samband med "utredningar som gäller hets mot folkgrupp i en tidning och där bevisning kan finnas hos en misstänkt person i Sverige", oavsett om tidningen [vilket även med största sannolikhet avses inkludera bloggar som Avpixlat, red.anm.) publiceras utomlands eller inte. Släng på lite FRA på den vaga formuleringen, och så kan man sedan trakassera och fängsla mer eller mindre varenda politiskt inkorrekt bloggare eller artikelkommentator i hela Sverige.

Det börjar mer och mer kännas som att boken "1984" bara råkade slå fel på 30 år, och utvecklingen är rent ut sagt både otroligt skrämmande och uppseendeväckande, och medvetenheten om detta bara måste höjas så mycket som möjligt (innan det sannolikt förr eller senare även blir olagligt att ens föra vidare information om lagförslag som man inte tycker om...)"


Ja, allt det här bevisar ju i allra högsta två saker:
1. Den borgeliga regeringen (fast vänsterblocket har ju exakt samma syn på demokrati de också) hatar mänskliga rättigheter.
2. Den borgeliga regeringen vill införa dödstraff för människor som de anser vara politiskt inkorrekta.
En fråga till regeringen: Varför inför ni inte dödsstraff direkt istället? Det vore ju mer renhårigt och ärligt av er att göra så, eftersom det är just exakt det som ni vill ha.
Men en sak har varken regeringen eller Svenska Dagbladet tänkt på.
Vad är det då? Jo, nämligen detta: Deras målsättningar skapar förutsättningar för skapandet av fler Anders Behring Breivik.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Det kryllar av Anders Behring Breivik-sympatisörer på både Svenska Dagbladet och inom den borgeliga regeringen!

Läs mer om dessa fascistiska och demokratiförintande galenskaper på t ex följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/infor-nolltolerans-mot-hat-pa-natet_7825654.svd ,

http://avpixlat.info/newsdesk/otroligt-skrammande-forandringar-av-tryck-och-yttrandefrihetslagen-pa-gang

och

http://www.friatider.se/nathat-i-fokus-nar-staten-ser-over-yttrandefriheten .

Inga kommentarer: