tisdag 8 januari 2013

Varför vägrar många människor att lära sig av historien?

Att kommunismen är den ideologi som har skördat flest och mest människoliv (närmare bestämt folkmord på sammanlagt minst 120 miljoner människor av olika slag) råder det ingen tvekan om, där kommer den politiska ideologin islam (och nej, islam är ingen religion längre, världens muslimer har omformat den till en ideologi) till korta.
Lika klart är också att kommunismens brott fortsätter.
Idag tog Realisten.se upp detta, i det fallet handlar det om vad som händer i Kina.
Saxat från artikeln:

"I Kina lever idag många människor i skräck för kommunisternas förföljelser. Många religiösa och etniska minoriteter har hamnat på regimens lista av oönskade. Bland dem kan nämnas tibetaner, muslimska uigurer, kristna och utövare av meditationsformen Falun Gong. Sen 1999 lever specifikt utövarna av Falun Gong under särskilt farliga omständigheter då Kinas Kommunistiska Parti (KKP) bedömde utövningsmetoden som en ”farlig kult”, troligtvis på grund av att metodens popularitet överglänste partiets medlemskap, sen 1999 har dess utövare förföljts och förtalats.

En grävande rapport publicerades 2006 av den före detta kanadensiska politikern David Kilgour och människorättsadvokaten David Matas. Rapporten konstaterar att den kommunistiska regimen ansvarar för att ha avlägsnat organ på levande patienter, där utövare av Falun Gong har varit merparten. Detta för att de ses som hälsosammare i sin livsstil än övriga fångar och deras organ då är mycket eftertraktansvärda. Organen säljes sen till högst bjudande, oftast förmögna turister som beställt."

Att människor i Kina som av olika orsaker anses vara "fel" på av Kinas regim och korrupta makthavare och som förföljs på grund av detta är inget nytt, hela landets historia är ett talande bevis på det i sig.
Men det här med den vidriga organhandeln av levande patienters organ är minst sagt intressant.
Här följer ytterligare ett utdrag ur artikeln:

"Organhandeln är en mycket lukrativ industri som partitjänstemän, doktorer och mellanhänder tjänar grova pengar på. Anläggningarna där dessa politiska, religiösa och vanliga kriminella fångar hålls är koncentrations- eller arbetsläger av olika sorter, med sjukhus i anslutning till dem, där organskörden sker i källaren på dessa sjukhus. Liken kremeras efter det.

Under sin tid som levande får fångarna ofta producera billiga varor för multinationella företag, som Nestlés tygleksaker exempelvis, givetvis helt obetalda. Tortyr förekommer även för att få dem att ange sina medtroende och medutövande. Bland metoderna finns vattentortyr (att snabbt tvinga ned flera liter vatten i magen med slang), tvångsmatning, svält, slag, elchocker, cigarettglöd, att slänga in nakna kvinnor bland dömda våldtäktsmän, med flera grymheter."

Ja, vad ska man säga om detta? Kommunism är ju jättebra, va? Eller?
Eller vänta nu ett litet tag här, vart är nu de människor som ständigt gapar och skriker följande?: "Vi får aldrig glömma historien, av historien må vi lära" osv.
Så ni som gapar och skriker om sådant, varför ignonerar ni ständigt fakta? Varför lär ni er ingenting?
Eller vill ni inte lära er någonting? Förmodligen vet ni vad som pågår, men försöker mörka det.

Läs artikeln i sin helhet på https://www.realisten.se/2013/01/08/kommunismens-brott-i-kina/ .

Inga kommentarer: