torsdag 10 januari 2013

Hur många "agapaddor" hoppar det ur Annie Lööfs mun?

Det finns ett uttryck som heter "Man får vad man förtjänar". Men ärligt talat tycker jag faktiskt lite synd om Centerpartiet som har fått en så "dubbellobotomerad" person till partiledare som Annie Lööf. Visst, alla är vi ju människor och alla människor kan göra fel och begå blunders, men det får ju också finnas gränser för vilka idiotiska påståenden och motsägelser man kläcker ur sig.
Är Annie Lööf gravt senildement, eller vad är det frågan om? Hur dåligt minne har hon egentligen? Ena sekunden säger hon att hon inte har sagt en sak som hon har glömt bort att hon har sagt, och nästa sekund menar hon att hon har sagt det som hon har glömt att hon har sagt fast på ett helt annat sätt då.

Dessutom har Annie Lööf totalt missat själva grunden och huvuduppdraget för en partiledare, nämligen följande: Som partiledare är det ens uppgift att föra sitt parti framåt, alltså att det ska gå bra för det och att man ska vinna väljarnas förtroende.
Man ska alltså inte göra allt för att sänka sitt parti till den absoluta botten, att det ska gå jättedåligt för det och att man ska göra allt man kan för att inga väljare ska rösta på ens parti.
Annie Lööf däremot försöker göra alla de tre sistnämnda sakerna, det är inte konstigt att hon står i så dålig dager. Den enda som inte förstår det är hon själv, inte ens en gravt störd mentalpatient hade gjort så som partiledare som hon gör.
Varför tog hon inte sin hjärna med sig hem från semestern i Thailand? Eller tröttnade den på henne, och tog semester från henne där? Det är nämligen lätt att tro det.
Om hon någon gång skulle få frågan om vilket som är hennes favoritspel så skulle hon säkert svara "Sänka fartyg". För hon vet verkligen hur man sänker saker, i det här fallet hennes eget parti.
Och slutligen: Hur många "agapaddor" hoppar det ur Annie Lööfs mun? För "grodorna", ja, dem var det många år sedan hon skippade.

Läs mer om fröken Lööfs senaste "förträffligheter" på t ex följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/loof-foradlat-forslag-kommer_7811786.svd ,

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/annie-loof-far-kritik-hur-hon-an-gor-nu_7815156.svd ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5404106 ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16046639.ab

och

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16048529.ab .

Jag ska väl också tillägga att precis som i mina andra inlägg så förekommer det inte varesig personangrepp eller påhopp i detta inlägg, om nu någon skulle tro någonting annat.

Inga kommentarer: