tisdag 29 november 2011

USA har en lösning på illegal invandring

Illegala invandrare och flyktingar är ett stort problem för de flesta länder i världen. Och Sverige är som bekant heller inte förskonat från detta.
I Sverige är för övrigt mindre än 5 % av de som har flyktingstatus flyktingar, de som verkligen är flyktingar tar sig nämligen inte hit.

Sverige är också ett av de länder i världen där invandrings- och "flykting"strömmarna är som störst, detta på grund utav okontrollerad massinvandring ifrån fel länder som bara skapar mängder med problem och nackdelar i form av t ex ökad grov brottslighet i Sverige som t ex våldtäkter och andra "trevligheter".

Men USA har tydligen en lösning på sådana saker: http://www.svd.se/nyheter/utrikes/usa-bygger-anti-migrantmur-i-havet_6670870.svd .

Läs mer om det hela på t ex 

http://svt.se/2.22584/1.2621373/usa_bygger_anti-migrantmur_i_havet ,

http://hd.se/utrikes/2011/11/29/usa-bygger-anti-migrantmur-i-havet/ ,

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.786194-usa-bygger-anti-migrantmur-i-havet

och

http://www.dn.se/nyheter/varlden/usa-bygger-anti-migrantmur-i-havet .

Det finns bara två problem med denna lösning, nämligen följande:

1. Det hela är en aning kostsamt, nämligen i form av 30 miljoner kronor. Om SvD omräknar kostnaden i svenska kronor eller om man syftar på amerikanska dollar vet jag däremot inte.

2. Att bygga en sådan jättemur är nog inte så bra för den marina havsmiljön, särskilt inte med tanke på alla oljekatastrofer som har skett vid USA:s västkust de senaste åren.

Men i Sverige skulle det inte innebära några större problem att bygga en sådan mur.

Kostnaden för en sådan mur är snabbt löst om man finansierar bygget med pengar som bekostar invandring och "flykting"strömmar.
För där finns det hur mycket pengar som helst att ta utav, 30 miljoner kronor är alltså bara någon droppe i havet (läste ni hur jag vitsade till det där?).

I Sveriges fall lär det dock kosta bra mycket mer än 30 miljoner kronor, eftersom en sådan mur i så fall måste byggas runt HELA Sveriges kuster.
Men ändå blir det bara en droppe i havet. Det finns ju som sagt pengar att ta utav, och då syftar jag inte enbart på invandrings- och "flyktings"kostnader, även om det är "huvudstället".

Däremot kan man diskutera vilka effekter ett sådant byggande får för konsekvenser på den marina miljön runt de svenska kusterna.

Men i vilket fall som helst så måste dessa problem lösas.
Och det gör man inte med att, som den borgeliga regeringen gör, "sitta med armarna i kors" och tro att allting löser sig utan att man så mycket som ens behagar lyfta på arslet ens en endaste gång.

Och den sossestyrda regeringen från Olof Palmes tid fram tills Göran Perssons sluttid ( under 4 år på 90-talet hade vi också en borgelig regering med samma skit) var inte bättre den heller på den punkten.

Sverige är nämligen det enda landet i hela världen där den styrande regimen inte bryr sig om sitt land.
Angående den meningen så kan nog inte ens den mest inbitna kommunist, vänsterextremist eller "antifascist" säga emot mig med tanke på att vi sedan den 19:e september 2006 har en borgelig regering.

Anledningen till att jag sätter ordet antifascist inom citattecken är att inga antifascister är antifascister, i annat fall skulle de inte vilja att alla människor ska tycka likadant.

Med anledning av det ställer jag följande fråga till mina läsare:
Vill ni leva i en värld där alla människor tycker och gör likadant dygnen runt i alla situationer och alla sammanhang som över huvudtaget existerar?

Jag vill det i alla fall inte.

8 kommentarer:

Ninja sa...

Alla människor är unika och det är nog tänkt att det ska vara så också......

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Kanske det, men för det har ingen eller inga rätt att kräva att alla ska tycka likadant.
Men så kallade "antifascister" kräver ju det, alltså är de inga antifascister.

ANGELICA.BLOGG.SE sa...

SVAR: Det är sant. Man ska inte blogga enbart för att få tjäna pengar. Du är klok du :D

Karpstryparn sa...

Svar till Angelica: Klok? Hehe, that's in the eye of the beholder.

Men jag är ärlig i alla fall.

Fenixmonas sa...

Neeej...så himla trist det hade varit! Kramiz!!

Camilla sa...

Alla sätt är bra utom dom dåliga ;)
Kram!

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Jo tack, det ska gudarna veta att det hade varit.
Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Camilla: Japp. Sedan kan man alltid diskutera vilka som är bra och vilka som är dåliga.
Kram