torsdag 10 november 2011

Minnet av Kristallnatten skymfades i vanlig ordning av vänstern

Igår så hedrades, eller rättare sagt skymfades, minnet av Kristallnattens offer, av vänsterextrema grupperingar lite här och var i landet.

Kristallnatten skedde mellan den 9:e och 10:e november 1938 i Tyskland, då tyska nazister påstods genomföra en omfattande förstörelse.
C:a 30 000 människor greps då och skickades till koncentrationsläger, 400 av dessa miste livet.

Några av de vänstergrupperingar som skymfade och hånade detta minne är precis som varje år tidigare Rättvisepartiet Socialisterna, Ungdom mot rasism, SSU och Ung Vänster.

Under dessa demonstrationer demonstrerades det nämligen en hel del, nämligen emot rasism, främlingsfientlighet, homofobi och islamofobi.

Man struntade alltså fullständigt i att hedra Kristallnattens offer.
Istället användes dessa demonstrationer till att negligera, förnedra och håna dessa människors minne.

Läs mer om dessa så kallade "demonstrationer" på bl a

http://nwt.se/karlstad/article1001356.ece  ,

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=284517  ,
 
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.770858-tusen-tagade-mot-fascism

och

http://bawarsworld.blogspot.com/2011/11/remember-remember-ninth-of-november.html 

Läs även vad en viss Anna Ekström tycker om detta: http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/nazisternas-brott-far-aldrig-forringas_6622412.svd .

För det första så finns inte varken främlingsfientlighet, islamofobi eller homofobi. Istället är dessa tre ord påhittade påhitt utav PK-etablissemanget.

Däremot är de människor som gick i dess tåg genomfalska, de är ju inte emot ALL rasism, t ex den rasism emot svenskar och andra vita människor.

Dessa "kretiner" är alltså FÖR rasism, de är också för hat och våld emot just den sortens människor som blev förföljda under Kristallnatten, nämligen judar.

Som sagt, "kretiner" är för rasism.

Och att vara för muslimskt hat och våld emot icke-muslimer är ju också bra, eller hur?

Dessa människor gillar ju inte HBT-människor heller, t ex homosexuella. De har alltså gott om saker gemensamt med muslimer, t ex judehat.

Som sagt, de människor som anser sig hedra Kristallnattens offer gör precis tvärtom, nämligen följande: De skymfar och hånar dessa offer.

Och sist men inte minst: Vad har massakern på Utöya i Norge tidigare i år med någonting som hände mellan den 9:e och den 10:e november 1938 i Tyskland att göra?

Absolut ingenting alls, till att börja har ingen av händelserna med etnicitet och förföljelse att göra.

Men det finns fler skillnader än så.

Å andra sidan är det knappast ovanligt att s k "antirasister", t ex vänsterextrema demokratihatare, inte vet så värst mycket om vad de babblar om, en övervägande majoritet av dem vet ju t ex inte ens skillnaden mellan höger och vänster.

Och med höger och vänster menar jag inte enbart politik.

Resten får ni räkna ut själva.

6 kommentarer:

diana sa...

Du skriver som jag tänker om detta.

Karpstryparn sa...

Svar till diana: Då är vi två som tänker längre än vad näsan räcker då.

Ninja sa...

Usch.....jag tittade just på en film om Auschwitz, en överlevande som berättade om den familj han miste och den kvarvarande som splittrats. Tragiskt och oförsvarbart....

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Ja, och så hånar och förnedrar vänsterextremistiska demokratihatare och s k "antirasister" Kristallnattens offer (och andra offer också för den delen), och visar öppet sitt judehat och hat emot vita människor rent allmänt bl a genom att göra gemensam sak med muslimerna.

FY FAAN för sådana kräk!!

Fenixmonas sa...

Du är väldigt bra på att sätta orden på pränt så det blir förståeligt! Bra skrivet! Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Tackar, jag försöker alltid att göra mitt bästa.
Kramiz