fredag 11 november 2011

Moderaten Elisabeth Björnsdotter Rahm är rädd för invandring

Det svenska politiskt korrekta etablissemangets absurdhet och "skrämselhicka" har uppenbarligen inga som helst gränser, även om det så är frågan om lobotomerad dubbellidioti.

Som om det inte räckte med löjligt tjat om indianer och "käpphästar" (jag syftar nu bl a på kärringen Antonie Frank som påstod att de människor som inte har hela den nordamerikanska ursprungsbefolkningen i kanoten är rasister) så har nu landet Sverige återigen fått den föga angenäma titeln "Världens största skämt".

Denna gång gäller det en moderat politiker som är ledamot i Nordiska rådet, nämligen en viss Elisabeth Björnsdotter Rahm.

Hon anser, hör och häpna, att det är rasistiskt att säga ordet getto om gettoområden, alltså de områden där brottsligheten 24 timmar om dygnet varenda vecka under vartenda år stiger i höjden på grund utav alla fel sorters invandrare.

Exempel på sådana områden i Sverige är t ex Rosengård i Malmö, Bergsjön i Göteborg, Botkyrka, Tensta, Fittja och Rinkeby i Stockholm, samt många andra liknande ställen, t ex Vivalla i Örebro.

Det som är ännu mera intressant är dock att "fröken" Rahm visar att det är hon själv som är rasist, främlingsfientlig och lider av främlingsrädsla.

Hon försöker ju dessutom få bukt med sin egen främlingsrädsla genom att försöka få folk att sluta säga ordet getto, eftersom det är hon själv som förknippar detta ord med invandringsbrottslighet så PK-it hon är.
Svenska PK-iter försvarar ju annars alltid invandringsbrottslighet och menar att sådan brottslighet är jättebra, i alla fall om det är frågan om icke-vit och icke-västerländsk sådan.

Elisabeth Björnsdotter Rahm är alltså rädd för mångkultur och invandring....vilket på ett vis inte är så värst konstigt i hennes fall, i alla fall inte om det är frågan om muslimska manliga invandrare med tanke på vilken kvinnosyn som dessa har.

I annat fall skulle ju inte muslimsk invandring ha någonting med brott som t ex olika sorters kvinnovåld att göra, t ex våldtäkter och gruppvåldtäkter.

Avpixlat har en klockren artikel om Elisabeth Björnsdotter Rahms rädsla för invandring och mångkultur, ni hittar den på http://avpixlat.info/2011/11/11/pk-svensk-larde-danskar-att-inte-saga-getto/ .

Även annan svensk media har skrivit om detta, t ex följande:

http://www.dn.se/nyheter/varlden/nordisk-sprakstrid-om-getto  ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/nordisk-sprakstrid-om-getto_6621772.svd  ,

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.770239-nordisk-sprakstrid-om-getto ,

http://hd.se/utrikes/2011/11/09/nordisk-sprakstrid-om-getto/

och

http://www.skanskan.se/article/20111109/TTUTRIKES/311099980/1400/-/nordisk-spraringkstrid-om-getto .

Sist men inte minst vill jag, precis som vanligt, visa att jag är en trevlig medmänniska som bryr mig om mina medmänniskor.

Därför har jag följande uppmaning till Elisabeth Björnsdotter Rahm: Skriv in dig på hispan fort som ögat, ditt abnorma psykfall, och stanna sedan kvar där i tid och evighet!

4 kommentarer:

Smörblomma sa...

Hispan; vilket målande ord. Säger precis vad det är frågan om :)

Fenixmonas sa...

Visst har det skapats getton på många platser...det kan vi inte bortse ifrån, och något mer passande namn är svårt att hitta tyvärr...Kramiz1

Ninja sa...

Att resa är ett bra sätt att lära känna främmande kulturer och vidga sig på....

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Exakt.

Svar till Fenixmona: Precis. Kramiz

Svar till Ninja: Det beror på vart man reser.