torsdag 3 november 2011

Är det rasistiskt att göra så?

Vad är det för land vi lever i? Är Sverige ländernas svar på en upp-och-nedvänd berg-och-dalbana?

Ja, med tanke på att det mesta är totalt upp-och-nedvänt i Sverige, så....

Visst, jag är för åsiktsfrihet och yttrandefrihet....men inte idioti bortom alla gränser som över huvudtaget existerar.

Ett av de senaste exemplen på total idioti har vi i Antonie Frank. Denna absurda människa anser nämligen att ordet indian är rasistiskt emot indianer.

Men vad är en indian om inte en indian? Är en indian en ekoxe?

För de som inte vet det så är ekoxen Sveriges största skalbagge, ni som någon gång har sett en ekoxe komma flygande i sommarskymningen vet vad jag talar om.

En flygande ekoxe ser ut som ett svart "yrväder" i form av en golfboll, i alla fall om man ser den på lite håll. Man kan även säga att en flygande ekoxe ser ut som en flygande kolibri i megaformat.

Men eftersom Antonie Frank anser att det är rasistiskt att säga ekoxe, förlåt, indian, menar jag, till en indian så anser hon säkert att det är rasistiskt att säga följande när en ekoxe kommer flygande:

-Nej men titta, där kommer det en ekoxe.

Har ni någonsin hört någonting så fruktansvärt rasistiskt? Nej usch och fy för rasism, ja, usch och fy för ekoxar!

Ärligt talat, Antonie "Jag är en lobotomerad dubbellidiot" Frank, kliv ut från hispan, sluta upp med att vara en lobotomerad dubbellidiot.......Fast det klart, har man en gång blivit det så är det svårt att sluta vara det.

För eftersom indianer är indianer så är ju en indian en indian.
Eller?

Alltså säger man naturligtvis indian till en indian.

Eller är låten "Hallå du gamle indian" rasistisk också? Det är ju inte rasistiskt att säga "Halloj, du glade neger" till en neger heller, t ex om negern är glad.

Både negrer och indianer är ursprungsbefolkningar, alltså blir det helgalet om man kallar dem för någonting som de inte är.

Om man inte förstår att en indian är en indian, en tysk är en tysk, en svensk är en svensk, en thailändare är en thailändare osv, ja, då är man extremt "inkokt" i huvudet.

Det är ju som att inte fatta att en kungsörn är en kungsörn, en puckelstrit är en puckelstrit, en flatlus är en flatlus, en blåval är en blåval osv.

För alla är vi ju djur.

Angående Antonie Frank så har Avpixlat en klockren beskrivning av det hela, nämligen följande:

"Frank hänvisar till europeernas kolonisering av Nordamerika och utrotningen av 60 miljoner av kontinentens urpsrungsbefolkning. Och visst kan man tycka att det är ett folkmord som det talats för lite om och där folkmördarna till och med i populärkulturen under många decennier oftast beskrivits som hjältar och de folkmördade som skurkar. Frågan är bara vad detta har för relevans i just detta sammanhang.

Som förslag på vad man ska säga i stället för indian föreslår Frank “ursprungsbefolkningen i Nordamerika” eller “first native people”. Omskrivningen “Du har inte hela den nordamerikanska ursprungsbefolkningen i kanoten” känns dock kanske inte alldeles klockren. Men vad gör man inte för att slippa bli utpekad som rasist? Nu återstår bara att se om 7:an gör en Fazer och river ned alla reklamaffischer och sätter upp nya med en annan slogan. I PK-Sverige är vad som helst möjligt."

Men Antonie Frank är en tvättäkta hycklare som tydligen har fått för få varbölder i arslet, därför måste hon göra sig hörd på annat sätt.

Så sent som förra året så var det inte farligare för henne att använda ordet indian än att hon kunde ta emot 150.000 kronor i projektbidrag från Konstnärsnämnden för att göra en film kallad “Min pappa var indian”.

Läs mer om hennes absurda idioti på bl a

http://avpixlat.info/2011/11/02/indian-det-senaste-ordet-att-rasiststamplas-av-pk-maffian/ ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13877393.ab ,

http://www.nationell.nu/2011/11/02/rasistjakten-fortsatter-ordet-indian-maste-stoppas/

och

http://vgnt.se/ordet-indian-ar-lika-illa-som-neger/.

Och när vi ändå är inne på PK-ismens definition av rasistiskt:

http://avpixlat.info/2011/11/03/sd-diskrimineras-av-nobelstiftelsen-ocksa-i-ar/  ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ingen-nobelfest-for-akesson_6605922.svd ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4779856 ,

http://www.dn.se/kultur-noje/ingen-nobelfest-for-akesson .

Om det är någonting som är rasistiskt så är det att inte bjuda in en partiledare för ett folkvalt riksdagsparti att vara med på Nobelfesten, det finns ju invandrare med i SD precis som i andra riksdagspartier.

Men till skillnad ifrån andra riksdagspartier så har SD med rätt invandrare, alltså sådana som vill göra bra saker för Sverige.

Nobelstiftelsens medlemmar är alltså, liksom dess nya vd, rasister och demokratihatare hela bunten.

Däremot ser de inga problem med att bjuda in ett kommunistiskt folkmordsparti, nämligen Vänsterpartiet, som öppet stött totalitära diktaturer med massmord på sitt samvete.

Alltså strider beslutet återigen emot principen i Alfred Nobels testamente.

10 kommentarer:

elina sa...

hade samma reaktion. Varför bjuder man Vänsterpartiet? och har man kollat pristagarnas åsikter?

Karpstryparn sa...

Svar till elina: Precis, du har helt rätt.

Anonym sa...

Finns ju ingen som helst rasism i att inte bjuda in Jimmy Åkesson med tanke på att det inte är baserat på hans etnicitet utan på hans åsikter. Sen är Nobelmiddagen inget statligt projekt där alla får vara med och leka. Så de har ju rätt att välja helt själva vilka de vill bjuda på sin fest precis som du har rätt att bjuda in vem du vill till dina middagar och neka vem du vill...

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Jo, det är rasistiskt att inte bjuda in Jimmie Åkesson, han företräder ju inte bara svenskar utan också invandrare som är emot det vansinniga mångkulturprojektet och massinvandringen.

Eller vaddå, påstår du att det inte finns invandrare i SD?

Nej, Nobelmiddagen är inget statligt projekt, där har du rätt i.
Men man ska inte göra skillnad på människor och människor, antingen ska alla riksdagspartier bjudas in eller också inga alls.

Angående din jämförelse mellan nobelmiddagen och en vanlig middag: Att jämföra en vanlig middag med en nobelmiddag är som att jämföra land och vatten eller himmel och jord.

Din jämförelse är alltså minst sagt käpprätt åt helvete urdålig.

Ninja sa...

Det finns flera ord som stämplats som nedvärderande....
När jag var liten hette det exempelvis negerboll nu heter det chokladboll. Men de är fortfarande lika goda...
Invalid är iofs inget bra ord eftersom det kommer från engelskans invalid....och det tycker jag inte att man ska använda om någon människa. Då är det bättre med funktionsnedsättning....men de här sk "godkända" orden tenderar att bli väldigt långa och högtravande.

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Ja, Sverige har blivit världens mest absurda land där sunt förnuft är PK-isternas svagaste sida.

Fenixmonas sa...

Helt befängt galet, inte klokt! Snart benämns väl allt som rasistiskt, helt absurt!!!! Vad gäller Nobelfesten så är jag riktigt f-bannad och riktigt ledsen för Jimmy Åkessons del...Snacka om rasism va´...Kramiz!!

Anonym sa...

"Så de har ju rätt att välja helt själva vilka de vill bjuda på sin fest precis som du har rätt att bjuda in vem du vill till dina middagar och neka vem du vill..." Om vi nu antar att det är Sverige som bjuder till fest - och vi implementerar din tankegång, vips har vi SD i ett nötskal. Vissa barn får vara med och leka - andra inte. Så - vad är skillnaden? Du verkar ju fatta grejen.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Det där är inte SD i ett nötskal, hade du däremot menat att Sverige bjuder in till fest men inte vill ha med SD så hade jag hållit med dig.

För det är ju att jämföra med att SD inte bjöds in till Nobelfesten.

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Jag håller med dig fullständigt.
Kramiz