måndag 4 februari 2013

När ska Svenska kyrkan samarbeta med al-Qaida?

Det finns människor som har gått ur Svenska kyrkan, efter att idag ha läst en artikel som handlar om att Svenska kyrkan samarbetar med en terrororganisation så förstår jag dem fullständigt.
Saxat ur artikeln:

"Ambassadörer” är enligt ett pressmeddelande engagerade antirasistiska personer som kan arbeta mot rasism på sina arbetsplatser och i andra sammanhang. I praktiken handlar det om informatörer som ska ange invandringskritiska personer till Expo.

LO:s olika fackförbund utbildar sedan tidigare ytterligare 150 000 informatörer i samarbete med Expo, vilket Fria Tider har uppmärksammat förut."

Som bekant så använder sig den "antirasistiska" organisationen Expo sig mest av våldsuppvigling av olika slag, propagerande av terror emot meningsmotståndare, ja, samhällsomstörtande verksamhet rent allmänt.
Och så heter det att "Expo granskar, dokumenterar, analyserar och upplyser om intoleranta, rasistiska och högerextrema grupper och idéer för att stävja dess inflytande i samhället."
Är det inte bättre att organisationens företrädare är ärliga istället? För det de säger är ju egentligen följande:

"Expo kartlägger, åsiktsregistrerar, underblåser terror och propagerar för grovt våld emot människor som använder sig av två utav demokratins grundpelare, nämligen åsiktsfriheten och yttrandefriheten. Vi på Expo hatar nämligen tanke om alla människors lika värde."

Och angående Svenska kyrkan så är de inte ensamma om att samarbeta med samhällsomstörtande krafter, även Svenska Postkodlotteriet samarbetar med Expo.
När kommer förresten Svenska kyrkan att samarbeta med al-Qaida? När kommer Svenska Postkodlotteriet att göra det? Som ni vet är ju al-Qaida en muslimsk terroristorganisation.

Läs mer om det här med Expo på t ex följande:

http://www.friatider.se/svenska-kyrkan-utokar-samarbete-med-expo ,

https://www.realisten.se/2012/05/15/postkodlotteriet-skanker-pengar-till-expo/ ,

http://www.nationell.nu/2012/05/15/postkodlotteriet-skanker-65-miljoner-kronor-till-expo/

och

http://www.swedenconfidential.info/2012/05/15/postkodlotteriet-stoder-asiktskontrollerande-och-asiktsregistrerande-expo/ .

Inga kommentarer: