tisdag 19 februari 2013

Centerpartiet satsar hårt på att åka ut ur riksdagen i valet 2014

Igår så presenterade Centerpartiets ledare Annie Lööf sin nya "Vi ska ut ur riksdagen"-kampanj, dock hade krav som t ex ändrad arvsrätt och månggifte slopats.
Eller rättare sagt, de har skjutits upp på grund av all kritik, man kommer alltså att försöka genomföra dem senare.
Men kravet på fri invandring låg däremot kvar, liksom kravet på "plattare skatter".
Är det inte bättre att Annie Lööf talar klarspråk istället? Folk fattar ju ändå vad det är som hon egentligen säger.
Hur ska Centerpartiet kunna få fler väljare med ett sådant verklighetsfrånvändt psykfall till partiledare?
Hur har Annie Lööf tänkt när hon säger att ingångslönerna för ungdomar ska sänkas t ex?
C:a 14 000 kronor per månad tjänar nämligen en heltidsanställd på restaurang, men denna lön vill hon alltså sänka. Hur ska någon överleva på sin lön under sådana förhållanden, har hon tänkt sig?
Men visst, när man själv får ut minst 60 000 kronor per månad för att komma med enbart vansinnigheter (ta t ex det förslag som hon inledde sin partiledarkarriär med, nämligen att Sverige ska ta in 40 miljoner invandrare per år!) så är det ju lättare än sprättlätt att sänka lönen för människor som man anser inte har något människovärde så mycket att de snart måste prostituera sig för att få in något mer än några få "korvören".

Men det klart, när Annie Lööf upptäckte att det där med 40 miljoner invandrare inte gick hem hos folk så försökte hon nu för några månader sedan med månggifte m.m., vilka för övrigt är grova brott enligt svensk lag.
Och som grädde på moset så presenterade hon nu igår sitt partis nya "Vi ska ut ur riksdagen"-kampanj, där samma sorters budskap kördes fast med andra namn då.
Fast det klart, på ett vis förstår jag fröken Lööf. Hon är ju minst sagt desperat, eftersom hon inte går hem hos de svenska väljarna.
Därför försöker hon med de muslimska väljarna istället, det är därför som hon kommer med förslag som fri invandring, månggifte, slopad arvsrätt och annat stolligt.
För hon gör liksom de övriga PK-partierna i 7-klövern i riksdagen: Man satsar stort på invandrade väljare, mest muslimska sådana då.
Att sedan landet går käpprätt åt helvete skiter man fullständigt i, det viktigaste är att man får sko sig så mycket att man den dag man dör har så mycket pengar att de formligen rasar ur kistan!
För pappskallarna från Kristdemokraterna längst ut i regeringen till Miljöpartiet längst ut i vänsterblocket tror nämligen inte på uttrycket "Du kan ingenting ta med dig dit du går".
Inte heller har de hört följande textrad från samma låt: "Du behöver inga penningar, när du vid porten står".
Låten är ju väldigt känd, den heter "Du kan ingenting ta med dig dit du går" och har sjungits av bl a Corneilus Wreeswjiik".

En sak är i alla fall fullständigt klar: Centerpartiets kampanj har redan gett resultat, eftersom deras nedåtgång kommer att fortsätta så kommer de garanterat att åka käpprätt ut ur riksdagen i valet 2014.
Hurra, hurra och hurraaaaaaaaaa för det!

Läs mer om Centerpartiets "Vi ska ut ur riksdagen"-kampanj på t ex följande:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16259073.ab ,

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=83&grupp=10974&artikel=5447550 ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/cs-ideprogram-kanske-inte-varldens-basta-kommunikation_7923848.svd ,

http://avpixlat.info/2013/02/18/c-annie-vill-ha-fri-rorlighet/

och

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/loof-flera-kontroversiella-forslag-borta_7923312.svd .

Inga kommentarer: