söndag 3 februari 2013

Den kommunistiske folkmördaren Josef Stalin hyllades igår

Igår hyllades i Ryssland historiens näst värste folkmördare, närmare bestämt Josef Stalin, så äkta kommunist han var.
Men hyllandet av honom har tydligen varit lite splittrat, det finns ryssar som tycker att han är en stor skam för sitt land. Och det klart, en kommunist som i kommunist- och vänsterextremistkretsar anses vara en riktig "arbetarklassare" och som har stått för historiens näst största folkmord, närmare bestämt på 42,7 miljoner människor på grund av politiska, etniska och sexuella skäl, är väl knappast något att hylla.
Att det sedan även finns människor som tycker att han gjorde bra saker säger ju också mycket, det är bara att fråga t ex svenska vänsterextremister och kommunister. Men visst, Stalin gjorde bra saker också, t ex........hmmm......hmmmmmm....... ...... ........ ................. HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.............Ärligt talat, jag kommer faktiskt inte på någonting bra alls som han gjorde, fast det klart, det kan ju bero på att han inte gjorde någonting som var bra. Ta bara t ex det här med att han hade för vana att låta avrätta sina läkare för att de var judar, "fin" inställning det.
Men hans folkmord kommer lite till korta jämfört med den absolut värsta, nämligen den kinesiske kommunistdiktatorn Mao Zedong. Rekordet i folkmord innehar han, närmare bestämt folkmord på 47 miljoner kineser på grund av bl a politiska och sexuella skäl.
Frågar man däremot någon rysk nationalist vad han eller hon tycker om Stalin så är svaret givet. Fast å andra sidan behöver man inte vara nationalist för att tycka illa om Stalin, det räcker med att man är verklighetsförankrad. Alltså kan man inte vara kommunist/vänsterextremist.
Och inte liberal heller för den delen.

Sammanlagt är kommunismen som ideologi ansvarig för folkmord på minst 120 miljoner människor. Men inte om man frågar någon person som sympatiserar med Vänsterpartiet eller Miljöpartiet, ånej, då får man följande svar: "-Det är en borgelig lögn, det har aldrig hänt."
Enligt det resonnemanget så har alltså den borgeliga regeringen hittat på att Josef Stalin, Mao Zedong, Vladimir Lenin och Pol Pot har funnits då? "-Det var det jävligaste, det hade jag ingen aning om", som Hasse Alfredsson sade i en sketch om svenska politiker på 70-talet, t ex Ola Ullsten och Gösta Bohman.
Skämt och sido, den eller de idioter som påstår att dessa folkmord inte har begåtts av kommunister är ju dubbellobotomerade veganer (många vänsterextremister är ju veganer), de kan ju lika gärna påstå att dessa folkmord bara är en megastor jättebluff.
Men usch och fy på mig, nu var jag lite elak, ljög gjorde jag också. För en majoritet av dem påstår ju att dessa folkmord aldrig har skett, inte av kommunister i alla fall.
Alltså är de historieförnekare, samt förintelseförnekare.

Läs mer om hyllandet av folkmördaren Josef Stalin på bl a följande:

http://www.svt.se/nyheter/vetenskap/omstritt-firande-av-stalins-seger ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/omstritt-stalin-firande-pa-lordag ,

Och angående vänsterextremister: https://www.realisten.se/2013/02/02/vansterextremister-bakom-ambassadattentatet/ .

Inga kommentarer: