måndag 18 februari 2013

Infekterad mat är ett resultat utav invandringen

"Med stormar blåser kor", eller vad det heter.
Anledningen till att jag tar upp detta ordspråk är att det i helgen har varit matskandal i Sverige, i det här fallet i form av att det i minst 12,7 ton kött som används i kebab och hamburgare har hittats stora mängder avföringsbakterier.
Enligt uppgifter så har hitills 2 stycken barn blivit sjuka av detta, men man ska också komma ihåg att dessa båda fall är de enda som har kommit fram i media.
Alltså vet vi egentligen inte hur många människor (både unga och äldre) som har blivit infekterade av dessa "trevliga små saker". Men med tanke på hur omtyckta hamburgare och kebab är så är det garanterat frågan om bra mycket fler fall än bara två stycken, siffran 1 miljon är däremot mer sannolik.
För som sagt, båda dessa maträtter är ju som bekant väldigt populära.
Men visst sjutton, nu skrev jag lite fel. Kebab är ju inte tjänlig som människoföda, i alla fall inte den som finns i Sverige.
För här fuskas det som bara tusan med råvarorna.
Annat är det däremot med den kebab som finns i kebabens ursprungsland Turkiet, för där är man väldigt noga med köttets kvalite'.
Värre är det däremot med hur man hanterar och sköter de djur som köttet ifråga kommer ifrån, Turkiet är ju ett muslimskt land. Jag tror inte att jag behöver säga mer än ordet "halalslakt", jag tror nog att ni förstår hur jag menar.
Halalslaktat kött ja, sådant finns det ju gott om i McDonalds kycklingburgare i Sverige trots att flera chefer för McDonalds förnekar detta.
Men pratar man med en viss McDonalds-leverantör i Danmark, ja, då får man bekräftat att det finns halalslaktat kött i så gott som alla kycklingburgare hos McDonalds i Sverige.
Detta har jag nämligen fått bekräftat från säker källa, närmare bestämt från den danska leverantören själv.

Men den kebab som säljs i Sverige då? Är det halalslaktat kött i den också? Ja, naturligtvis är det det, kebab är ju ett muslimskt påfund.
Men det är också det enda som den har gemensamt med orginalkebaben, råvarorna är nämligen av minst sagt urusel kvalite'. Köttet t ex är av urusel kvalite, det behöver inte vara inpregnerat med avföringsbakterier för att vara det.
Själv har jag bara ätit kebab 2 gånger i mitt liv, detta i olika städer i Sverige. Resultatet av detta blev att jag ena gången var magsjuk i 3 dagar efteråt, gången därpå var jag magsjuk i hela 5 dagar.
Så det var två gånger för mycket det, aldrig mera kebab för min del efter det alltså.

Men vad har all detta med rubriken till inlägget att göra då? Rubriken lyder ju "Infekterad mat är ett resultat av invandringen".
Jo, de över 12,7 ton kött som helgens matskandal gäller kom nämligen ifrån en leverantör i Holland (alltså Nederländerna), Holland är ju som bekant inte Sverige.
Men samtidigt är det ändå inte ett land där det kommer massinvandring ifrån, Nederländerna är inte ett muslimskt land...än.
Nåja, nu är det ju långt ifrån första gången som det har visat sig vara farligt med importerat kött till Sverige.
Vem minns inte t ex de små "glada" och "trevliga" mikroskopiska maskar vid namn trikiner varav vilka när de kom ner i tarmgångarna hos människor fortplantade sig på det sättet att honorna borrade hål i tarmväggarna, lade sina ägg där, och varefter äggkapslarna öppnades avsöndrade starka gifter som i många fall ledde till värdmänniskans död.
I Sverige är det nämligen på grund utav dessa små "trevligheter" förbjudet med importerat kött från vissa djur sedan någon gång på 70-talet, men fortsätter den muslimska invandringen i den skala som den har skett hitills så kan vi ju lika gärna passa på att införa rabies till Sverige på en gång då.
Förresten så inträffade tidigare i år det första rabiesfallet i Sverige på bra mycket många år, ja, inte sedan det inträffade sist har vi haft rabies i Sverige.
Och så finns det människor som anser att det enbart är bra med invandring och mångkultur, problemet med det resonnemanget är bara det att det har "lite" för många brister....och detta i rejäl underkant det.
Men visst, inför kolera och ebolavirus när ni ändå bara ser fördelar med dessa båda saker, de härjar ju rejält i många delar av Afrika.
Och med tanke på att "tuppgökarna" som bestämmer i EU:s "huvudstad" Bryssel har planer på att både Mellanöstern, Afrika och till och med hela Asien ska innefattas av EU så......

Men åter tillbaka till det här med helgens köttskandal.
Säkert var det många veganer som jublade och pekade finger angående avföringsbakterierna i hamburgare och kebab. 
Det är bara det att de glömde någonting viktigt.
Vad var det då? Jo, den goda salladen och de söta tomaterna är ju uppfödda på ko- och hönsskit.

Läs mera om det här med köttskandalen på t ex följande:

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1311677-avforingsbakterier-i-hamburgare ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5445835 ,

http://www.expressen.se/nyheter/avforingsbakterier-i-svenska-hamburgare/ ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16251764.ab ,

http://www.exponerat.info/avforing-fran-kor-i-hamburgare-minst-tva-barn-sjuka/

och

http://www.dn.se/nyheter/sverige/spar-av-kobajs-i-hamburgare .

Inga kommentarer: