onsdag 14 april 2010

Socialdemokraterna och Moderaterna har en vidrig människosyn

Så var det dags att ta upp fascism, förtryck och antidemokrati a la' Socialdemokraterna och Moderaterna igen då.

Dessa båda partiers företrädare har tydligen aldrig hört talas om ordspråket "Sopa rent framför egen dörr", det är dessa partier inte ensamma om förresten eftersom samtliga i riksdagen dag ut och dag bevisar precis samma sak.

Jag tänker nu på en artikel från igår från bl a SVT text-tv, den löd så här:

S och M ska stoppa SD i Stockholm

Både Moderaterna och Socialdemokraterna vill bilda en blocköverskridande majoritet i Stockholm om Sverigedemokraterna skulle väljas in i fullmäktige och bli vågmästare.

Det säger ledande företrädare för de båda partierna till Ekot: -Poängen är att inte ge SD något inflytande. Jag tror att vi är överens över blockgränserna om att vi inte delar deras människosyn, säger Sten Nordin (M).

Carin Jämtin (S) säger att trots att de är huvudfiender i valet, så kan S och M hitta sätt att regera ihop i Stockholm, landets näst största valkrets.

Mer om detta antidemokratiska och fascistiska tilltag finns att läsa om på bl a http://www.expressen.se/1.1951127 , http://frianyheter.wordpress.com/2010/04/13/stockholm-s-och-m-i-samarbete-mot-sd/ , http://politisktinkorrekt.info/2010/04/13/s-och-m-i-ohelig-allians/ , http://stockholm.lny.se/sa-ska-s-och-m-stoppa-sd-i-stockholm-171146/ och http://spikharry.wordpress.com/2010/04/13/svurna-fiender-skall-stoppa-sverigedemokraterna/ .

På tal om fascism: Läs om några av de "trevliga" saker som deras allierade, alltså vänsterextremisterna, ägnar sig åt på t ex http://politisktinkorrekt.info/2010/04/13/vanstern-trampade-pa-ingers-blomsterhyllning/ och http://politisktinkorrekt.info/2010/04/14/sds-lunchmote-pa-skola-stoppat-av-rektor/ .

De saker som det står om på dessa länkar är klockrena bevis på vad antidemokratins och fascismens förespråkare, alltså vänsterextremister och riksdagspartiernas företrädare, ägnar sig åt.

När det gäller vänsterextremister så kan jag säga mycket, men väljer att säga dessa ord istället: Dessa mammaknullare är bara en massa ohyfsade snorbarn som inte har "kommit ut ur garderoben än", som borde ha strypts bara någon sekund efter att de hade fötts (synd att det inte finns kristallkulor) samt nog har blivit utsatta för grova sexuella övergrepp så många gånger att det har orsakat en total hjärnkollaps i deras förkrympta hjärnor.

Om inte så skulle de knappast hålla på så här, nej, de borde spärras in och få hjälp på obestämd tid, kanske hela livet, och också sitta där livet ut.

Jag och många andra är gärna med och lägger några kronor till detta, egentligen är vänsterextrema avskum inte någonting att tycka synd om men nu gör jag det (men ändå inte).

För när man inte ens kan respektera anhöriga och vänner till en gammal kvinna till vilken de lägger blommor till hennes ära och minne, ja, då...................., ja, för en gångs skull ska jag inte utrycka mig för grovt, det behövs nog inte heller.

Men jag kan säga så här: Om jag hade en son eller dotter som ägnade sig åt den sortens vidrigheter som vänsterextremister håller på med, och som var det, så skulle han eller hon få rejält med stryk tills de hade förstått att de måste ge sig med detta, men först rejäla utskällningar, och om de inte fattade något efter det så skulle jag bryta kontakten med mitt eller mina barn!

Visst, det skulle kännas, men man vill ju inte ha terrorister till barn. De skulle få välja helt enkelt.

Men nu tillbaka till det här med det som Socialdemokraterna och Moderaterna i Stockholm tänker göra.

Den enda effekten som detta tilltag får är att det, precis som alla andra fascistiska och antidemokratiska tilltag emot SD gör, enbart gynnar SD.

Dessutom består inte väljarkåren till 100 % av idioter, vilket många politiskt korrekta antidemokrater, t ex inom S och M, tycks tro.

Detta tilltag är inte demokratiskt, eftersom det strider emot bl a en av demokratins grundlagar.

Vilken är den då? Jo, att människor ska få rösta på vilket parti de vill.

Det som man säger till väljarna är alltså följande: -Ni får rösta på precis vilket parti som ni vill, bara ni röstar på något utav våra.

Är detta demokratiskt? Nej, naturligtvis inte, men eftersom båda partierna i grund och botten är nazistpartier, jag tänker nu på hela deras historia för än idag tillåts nazister i dessa båda partier (för mer info om detta: Se några av länkarna i mitt inlägg som heter "När ska Socialdemokraterna göra upp med sin nazism?", det finns en bit här nedanför), så är detta egentligen inte så konstigt.

Visst, demokratisk inställning i all ära (Socialdemokraterna och Moderaterna vet ju inte ens vad det betyder att vara demokratisk), men när man titt som tätt fördömer en sak medans man samtidigt tillåter de saker som man fördömer i sitt eget parti så är man antingen så djupt demokratiskt lagd att det gränsar till extrem självmotsägelse/"IQ amöba", eller också är man rent utsagt totalt genomblåst i huvudet!

När det gäller moderaten Sten Nordins påstående om att (citat) "vi inte delar deras människosyn", så vore det intressant att ta en titt i hans hjärna och se om man hittar någonting där.

För vad har Moderaterna för människosyn själva, när de bedriver en politik som bl a går ut på att förinta levnadsstandarden och livet för människor som är arbetslösa eller är sjukskrivna, medans de som redan har pengar som gräs får ännu mera i sina feta plånböcker?

Var det någon som sade någonting om att sila mygg och svälja kameler?

För det är ju Moderaterna som har en vidrig människosyn, att därför Socialdemokraterna kan samarbeta med dem säger mycket om vad Socialdemokraterna har blivit för ett parti.

Gamle Olof Palme skulle vrida sig flera varv i sin grav om han finge veta att hans parti samarbetar med sin äldsta, värsta och allt igenom svurna fiende.

Och vad tycker dessa båda partiers väljare om detta samarbete? Ja, jag skulle bli väldigt förvånad om någon av dem skulle säga så här:

-Jösses, vad bra det här är, det hela är ju nästan för bra för att vara sant, det här är ju någonting som vi alla har drömt om!

Nej, det rätta resonnemanget vore istället detta:

-Nej, fy faan, ska vi som alltid har varit fiender, och fortfarande är, samarbeta med ett parti som vi inte har någonting gemensamt med? Och detta enbart för att hindra ett annat parti att få tilgång till sina demokratiska rättigheter? Jag SKÄMS för mitt eget parti, för det här är ju inte demokratiskt!

Nej, exakt, det är ju inte det.

Och angående Socialdemokraterna: Jäädraaarr, vilken "smart" representant de har i Stockholm i form utav Carin Jämtin.

För hon sade ju faktiskt att trots att Moderaterna och Socialdemokraterna är huvudfiender i valet så kan de hitta sätt att regera ihop i Stockholm.

Men varför inleder Socialdemokraterna i Stockholm inte ett samarbete med Sverigedemokraterna då? För dessa båda partier är ju fiender om något!

Ska man samarbeta med sin fiende så ska man ju göra det seriöst. Eller hur, Carin Jämtin?

Jag menar, jämfört med Moderaterna så är ju SD VERKLIGEN fiende till Socialdemokraterna.

Socialdemokraterna kan förresten samarbeta med Svenska Motståndsrörelsen (SMR) eller Folkfronten då, jag menar, S har ju alltid haft kopplingar till nazismen och har det ju fortfarande.

Men visst fasen, det går ju inte vid närmare eftertanke, eftersom Socialdemokraterna inte är motståndare till nazismen, i annat fall skulle de göra upp med sin nazism.

Och när det gäller SD: Eftersom Socialdemokraterna i Trelleborg flera gånger har samarbetat med Sverigedemokraterna där, nu senast drev dessa båda partier igenom en skolreform tillsammans där, så är det ju knappast några problem att Stockholmssossarna gör det.

Det finns ett ordspråk som heter "Håll dina vänner nära, och dina fiender närmare".

Men detta har uppenbarligen varken Socialdemokraterna eller Moderaterna hört talas om, inte det om att sopa rent framför egen dörr heller.

Det enda bra som Socialdemokraterna idag står för är att A-kassan ska höjas om de vinner valet, men i övrigt så har de inget partiprogram och om de nu har det så är de fruktansvärt på att dölja det, ja, man blir faktiskt riktigt imponerad.

Men så har de också en svenskfientlig och inkompetent "försöksutskriven mentalpatient" till "kvastfia" som partiledare.

Stackars, stackars Socialdemokraterna.

Ett tips till Socialdemokraterna: Byt partiledare, eller förlora valet.

Vad väljer ni?

I den senaste förtroendemätningen mellan Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt så hade Mona Sahlin bara 26 %, vad Fredrik Reinfeldt hade i den är därför inte så svårt att räkna ut.

9 kommentarer:

Gilla sa...

Svar: Det är nyttigt att cykla, men här gör du det inte alls. Jo, det är Mankell, som har skrivit de böckerna. Men den här är nåt helt annat. Det heter väl att man slår två flugor på smällen? Hihi! Gilla

Ceasar sa...

Hoppas det stjälper deras falska skuta i valet!

Fenixmonas sa...

Du vet vad jag anser om vår demokrati...någon sådan har vi inte haft på många, många år! Kramiz

Anonym sa...

folk känner sig nog pressade att rösta på sossarna iaf om det inte blir en skräll för ngt av de mindre partierna

Gorm sa...

Intressanta rsonemang du för i det här inlägget....

Din syn bygger på våld, hot, förakt, åsiktsförbud etc.

Vad jag än tycker óm ett samarbete mellan moderater och socialdemokrater så är det INTE odemokratiskt. Vi röstar i val och sedan får allianser, samarbeten etc skapas utifrån valresultatet.
Jag förstår att det gör ont i hjärtat på SD-anhängare att de inte kan styra efter sina egna regler och sin egna lite underliga syn på demokrati.

Karpstryparn sa...

Svar till Gorm: Japp, jag skriver om saker och ting som jag tycker är intressanta, t ex det här med att personer som påstår sig värna om demokratin extremt sällan är demokratiska (det här samarbetet är ett exempel på det), och som jag själv skulle vilja läsa om, det är sådant som är själva grunden i människors bloggande.
T ex finns det ju ingen som skriver om sådant som han eller hon inte själv inte skulle vilja läsa om i någon annans blogg.
Eller hur?

Har du själv någon blogg förresten? Vore i så fall intressant att läsa den och se vad du skriver om.

Jo, ett samarbete mellan olika partier som enbart har som syfte att stoppa ett annat parti är ALLTID odemokratiskt.

Angående SD-anhängare: Japp, jag är en demokratisk person (håller för övrigt på ND också), men det är klart att det finns gränser för hur demokratisk man ska vara.
Jag anser inte att t ex våldtäktsmän, pedofiler, barnamördare, svenskfientliga invandrare och "flyktingar" som begår rasistiska brott emot svenskar och vita invandrare ska ha några rättigheter när de grips för de brott som de har begått.

Men du kanske anser att t ex en våldtäktsman är en bra människa, särskilt en som kommer ifrån ultändska länder i t ex Mellanöstern eller Afrika?
För det är ju uppenbart att du är för det mångkulturella samhället och massinvandringen, alltså enbart en massa nackdelar och problem, du har i alla fall hitills inte skrivit någonting som bevisar motsatsen.

Angående min syn på våld: Sedan när är vänsterextremister som utför politiskt våld mot oliktänkande inte brottslingar? Snart påstår du väl att mördare inte är brottslingar också.

Och angående dina spydigheter i det sista stycket i din kommentar, alltså den om SD-anhängare: Kom med saklighet, istället för skitprat.
På tal om underlig syn om demokrati och egna regler så pratar du ju om dig själv, återigen, dina ord talar emot dig.

Intressant ressonemang du för, tur att alla inte är som du för då hade det inte funnits en enda människa kvar på jorden vid det härv laget.

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Exakt, vi har ju inte det. Kramiz

Svar till Ceasar: Japp!

Svar till kloppan: Ja, kanske det, men då beror det på dessas trångsynthet.

Doktorn sa...

Din diagnos:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Mani_%28beteende%29

Karpstryparn sa...

Svar till Doktorn: Tackar tackar, en liten detalj bara: Ingen doktor i världen hänvisar till Wikipedia, så kom med något bättre, t ex argument som visar att jag har fel om de saker som jag tar upp i inlägget.