lördag 10 april 2010

Att lösa arbetslösheten genom att öka brottsligheten

Sverige är nu för tiden ett av de 3-4 länder som har mest invandring och flyktingströmmar i hela världen, i Europa är vi det land som tar in mest av dessa problem.

Ja, jag säger problem, eftersom det inte finns någonting som är bra med varesig invandring, flyktingströmmar eller det mångkulturella samhället rent allmänt.

Och vem eller vilka är det som tjänar på denna förstörelse? Och varför vill de som organiserar och saktionerar denna vidriga förstörelse att det ska vara så här?

De politiskt korrekta brukar säga att man måste komma ihåg att invandringen är bra för Sverige, och ingenting annat.

Visst, säg det ni till människor som har blivit våldtagna, rånade, misshandlade, utsatta för rasistiska brott, och mist vänner och familjemedlemmar som har blivit mördade av dessa "trevliga" och "snälla" "kulturberikare" så får ni se vad ni får för svar.

Men det klart, detta kräver att ni går ut i verkligheten och ser hur det ser ut här och var i Sverige.

För det är just det som är problemet, nämligen att de inte gör det.

Ta t ex det här med den muslimske libanes som nu är häktad för dödsmisshandeln, eller rättare sagt mordet, på den 78-kvinnan som han dödade på parkeringsplatsen i Landskrona.

Men vem och vilka är det synd om? Ja, enligt PK-media så är det inte kvinnans man och deras familjer, utan förövaren och hans familj.

Och hans släktingar som satt i bilen hade ju en lysande "förklaring":
-Vi vet ingenting om det här.

Alltså måste de vara både döva, blinda och rent allmänt gravt cp-skadade och efterblivna.

Och sådana påstås vara en tillgång för Sverige.

Hitills har jag inte läst en enda artikel i den politiskt korrekta median där det inte står snyfthistorier om aset och hans familj.

Någonting helt annat är det däremot i den demokratiska median, alltså den politiskt inkorrekta, t ex på Fria Nyheter och Politiskt Inkorrekt, för där hymlas det inte med någonting.
http://frianyheter.wordpress.com/2010/04/02/25-aring-gripen-misstankt-for-dodsmisshandeln/ .

Kolla även dessa båda mediasidor rent allmänt på http://politisktinkorrekt.info/ och http://www.frianyheter.com/

I dödsmissmandelsfallet så ges, hör och häpna, Sverigedemokraterna skulden, man väljer alltså att beskylla ett politiskt parti för att genom sin politik ha bidragit till detta mord.

Men de politiskt korrekta struntar i att fördöma det avskum som mördade kvinnan.

Sverige är fantastiskt, eller hur? Läs t ex två artiklar på http://www.newsmill.se/artikel/2010/04/06/facebook-forstarker-rasismen-i-landskrona och http://www.newsmill.se/artikel/2010/04/06/rasismen-i-landskrona-frodas-bland-bade-invandrare-och-svenskar precis som alla andra politiskt korrekta så väljer artikelförfattarna att skriva skit om Sverigedemokraterna, att dra upp det "fruktansvärda" i att gärningsmannen dras fram i ljuset samt att gasta och skrika hals om rasism emot invandrare så fort verkligheten gör sig påmind (för övrigt är det extremt få politiskt korrekta som vet vad ordet rasism betyder), men också om att SD utnyttjar dödsmisshandeln.

Jaha, och? Det finns inget parti som inte utnyttjar olika händelser och förete'elser för att få fler väljare, se bara på debatterna mellan Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt t ex.

En av de artiklar som tar upp helhetsbilden kring varför dådet skedde och vad som ligger till grund för mordet på den 78-åriga kvinnan är den på http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/04/muslimske-mordaren-i-landskrona-pa.html .

Men visst ja, inlägget skulle ju handla om hur man löser arbetslöheten också, eller rättare sagt hur man inte löser den.

För den löses inte genom att den svenska regimen tar in drösar med människor till Sverige som inte tillför landet ett enda dugg, ja, utom en stor kostnad då.

Om nu inte det är bra att många utav de som kommer hit är kriminella och fortsätter att begå brott i Sverige också, även om jag har svårt att tro att brottslighet i de politiskt korrektas ögon är en meningsfull sysselsättning.

Men på ett vis förstår jag de invandrare och flykting som väljer brottets bana istället för att gå arbetslösa, för då tjänar man ju mer pengar och behöver inte betala någon skatt heller.

Men om man ska se det ur ett lagligt perspektiv så löser sådant ingenting, alltså, man löser ingen arbetslöshet i världen genom att ta in en massa problem, dessutom ställer ju detta till problem för de invandrare som sköter sig också.

För det finns faktiskt några stycken som gör det.

Men hur löser man då arbetslösheten? Ja, om Sveriges riksdagspartier och andra makthavare verkligen VILL lösa den så måste de börja i rätt ände, nämligenn denna:

Enligt studier som har gjorts när det gäller ungdomar som ska in i gymnasiet så har de flesta utav dem så dåliga betyg att bara 40 % av dem kommer in, resten gör det inte.

Varför är det då på detta vis? Ja, det finns många förklaringar till det, en förklaring kan vara att många elever saknar någon riktig motivation när det naturligtvis borde vara tvärtom.

Därmed är inte sagt att alla elever måste ha 5:a (eller ÄNNU högre) i vartenda ämne som finns, vara inställsamma som faan och tillfredsställa sina lärare sexuellt på vartenda sätt varje dag efter stängningsdags, det är inte så jag menar.

Men det är i denna ände (hoppsan, nu fick jag till det, va?) som man måste börja, för annars får vi ingen ordning på det här landet, i alla fall inte på den punkten.

Och så måste det bli ett totalstopp för invandringen till Sverige, istället för att som det är nu ösa in okontrollerade mängder med människor som bara ställer problem för och i Sverige, ta det här med kulturskillnaderna t ex.

Men är all invandring till Sverige skadlig? Nej, inte den som kommer ifrån länder som har ungefär samma kultur som vår egen, som har språk som är någorlunda närbesläktade med vårt eget, ja, där kulturen ligger på ungefär samma nivå som vår egen helt enkelt.

Detsamma gäller i hela världen, t ex i de länder som gränsar till länder där det kommer flyktingströmmar från.

Dessutom sparas det mycket pengar, både för de som flyr och de som tar emot dem, detsamma gäller även invandring som inte är flyktingrelaterad (i Sverige är ju mindre än 5 % av de "flyktingar" som kommer hit flyktingar).

Men som de folkförrädare som riksdagspartierna är så väljer de istället en kortsiktig och därmed nackdelsfylld och problemfylld "lösning", alltså att ösa in folk istället för att tänka långsiktigt och därmed börja i rätt ände.

Deras resonnemang verkar vara detta:

"Ja, en gång dör vi också, och då kan ni inte lasta oss för detta, det kan ni inte ändå förresten. För vi behöver bara säga att vi inte hade en aning om att det skulle bli så här, det har ju fungerat hitills."

Jaha, är det SÅ det ligger till? Men detta har vi vanliga människor genomskådat för många herrans år sedan, era jävla svinegoister!

Vill ni bli ihågkomna som de som bidrog till Sveriges förintelse? Ja, tydligen.

Varför inte bara säga så här istället: -Vi ber om ursäkt, vi hade fel, denna utveckling var inte så bra som vi trodde och nu vill vi göra vad vi kan för att rätta till detta. Vi kanske inte lyckas direkt, det kommer att ta tid, men vi ska försöka. För det är vi skyldiga er, både svenskar och invandrare.

Men visst fasen, det här gäller ju bara om de VILL och anser att de har ett ansvar förstås.

Det är ju som det gamla talesättet lyder: "Om viljan finns kan man förflytta berg, men finns inte viljan så går ingenting".

Ett annat lyder så här: "Har du viljan men inte kunskapen kan du lära dig, men har du kunskapen men inte viljan går det inte".

11 kommentarer:

Gilla sa...

Mitt svar, lämnade jag ju i den andra bloggen. Nu blev det ett nytt: Jag får väl gå igenom alla fyra, när jag får tid över. Gilla

Anonym sa...

bra inlägg! får läsa länkarna sen för nu skriker barnen efter mat

Jonas sa...

Fortsätt att läsa/länka till/stödja alternativa webadresser/sociala medier. Inse att etablisemanget har vänt dig ryggen för länge sedan. Gå ur kyrkan/a-kassa/fackförening/hyresgästförening. Dom har ändå vänt dig ryggen. Lyssna på alternativa närradio-/webradiokanaler. "Fulmedia" är skiträdda nu, men fortsätt att utmana, fortsätt......

charlotte sa...

i grund o botten handlar det ju om att folk saknar respekt för varann!! jag skulle kunna skriva spaltmeter om detta men jag låter bli. fattar inte alls varför det ska göra till en politisk fråga eller en fråga om rasism eg. om folk kunde vara lite mer toleranta mot annorlunda personer skulle allt bli bättre tror jag. o då menar jag givetvis åt bägge håll

Gorm sa...

Nej, nej, nej....

Sverige är INTE ett av de 3-4 länder i världen med störst invandring och flyktingströmmar.

Varför likställer du cp-skada med att vara efterbliven? En cp-skada påverkar inte intellektet.

Du skriver att du tycker att det är ok med invandring från länder med en liknande kultur som vår.
Är du klar över att den största delen av invandringen till Sverige kommer från just sådana länder?

Karpstryparn sa...

Svar till Gorm: Nix, Sverige är ett utav dessa länder.
Angående det där om vilka länder som invandringen till Sverige kommer ifrån så har du fel där också, i alla fall om vi pratar om de länder som invandringen till Sverige har kommit ifrån de senaste 30 åren.

Men du kanske anser att kulturen i islamiska länder är lik vår egen? I så fall: Öppna ögonen, och läs på i mängder!

Angående cp-skada: Jo, det kan det visst vara. Eller tror du att alla cp-skadade "pratar" på ett sätt som gör att man fattar vad de säger? Jesper Odelberg (om du vet vem han är) gör det däremot, men han trotsar verkligen också sitt öde ganska rejält.

En sak som jag inte upphör att bli förvånad över när det gäller dig är att du gång på gång lyckas med det fantastiska konststycket att komma med en massa sakfel, det enda som du hitills har haft rätt i är att våldtäkt är vidrigt. Det ska du dock ha kredit för, för det är det (det har med sunt förnuft att göra), men i övrigt har du inte haft rätt på en enda punkt.
Hur kan det komma sig?

Karpstryparn sa...

Svar till Jonas: Utmana och utmana, jag säger bara vad jag tycker är rätt och riktigt. Huruvida jag utmanar eller inte får andra avgöra. Men enligt dig så utmanar jag, så då gör jag väl tydligen det.

Svar till Gilla: Jo, jag såg att du hade svarat. Skrev nyss ett nytt inlägg i Karpstryparn's Weblog förresten, det heter "Ge Landskronamannen till grisarna".

Svar till charlotte: Precis, den rikta rasismen kommer från invandringshåll och flyktingströmshåll. Sedan är det ju mycket rasism mellan olika invandrargrupper också, t ex ifrån muslimska invandrares håll mot judar.

Gilla sa...

Du engagerar dej ordentligt ser jag. Tyvärr är jag nog lite dålig på sånt. Jag är varken för politik eller för religionen. Skäms på mej! Jag vet! Gilla

Gorm sa...

Karpstrypare -

Det finns enkelt tillgängliga uppgifter på invandring/flyktingar till olika länder. Sverige finns inte bland de stötrre länderna där.

Det finns enkelt tillgängliga uppgifter på från vilka länder flyktingar/invandrare har kommit till Sverige under de senaste 30 åren. Den största delen av invandringen kommer från icke-islamiska länder, huvudsakligen inom Europa.

CP är en skada som inte nöldvändigtvis påverkar intellektet. Däremot kan talförmågan påverkas i olika stor utsträckning. Därför är det aningen okunnigt att likställa cp-skada med förståndshandikapp.

Samtliga dessa påståenden kan jag bevisa om så önskas.

Karpstryparn sa...

Svar till Gorm:

Angående Sverige: Jo, Sverige finns med där.

Angående vilka som har kommit till Europa de senaste 30 åren: Men lille vän, du har ju fel. Det här var bland det mest korkade jag har läst på länge, att påstå att inte invandringen de senaste 30 åren kommer ifrån icke-västerländska länder är som att säga det inte finns vatten på jorden!

Angående cp-skada: Ja, det var ju därför som jag tog Jesper Odelberg som exampel.

Angående att bevisa samtliga "påståenden": Lycka till med det, för det behöver du verkligen. Men ett litet tips bara: Kom med sådant som verkligen är sant, du ska ha belägg för varenda liten sak som du säger och kunna redovisa dessa saker sanningsenligt på varenda liten punkt, lögner raderas.
Som sagt, kom med fakta och då sanna sådana då tack.

Karpstryparn sa...

Tillägg till Gorm: Huvuddelen av invandringen till Sverige de senaste 30 åren kommer ifrån islamiska och icke-västerländska länder, sedan finns det ju naturligtvis enstaka människor som har kommit ifrån andra länder också, t ex enstaka polacker. Men orden enstaka och huvuddelen är inte samma sak, vilket du borde känna till.