söndag 23 november 2014

I gårdagens livesändning i Sverigekanalen: Sajten Nyheter24.se försvarar grov feministisk brottslighet

Gårdagens livesändning i Sverigekanalen handlade om ganska blandade ämnen, även om det fanns en röd tråd mellan dem.
Ämnena som togs upp var följande:
Hatsajten Nyheter24.se:s mörkningsförsök av sin feministiska krönikör Mohamed Touzaris många grova brott emot kvinnor (den välkända nyhetssajten Fria Tider är de som avslöjade detta), regeringen vill legalisera HIV-spridning (detta med stöd av Vänsterpartiet och Folkpartiet), Karlstad kommun vill förstöra Ruds kyrkogård genom att bygga en moske' där åt Islamiska kulturföreningen (i själva verket struntar Karlstad kommun i Islamiska kulturföreningen, orsaken till att man vill bygga moske'n så centralt är enbart att man vill visa att man är för mångfald. Alltså är det bättre att bygga moske'n på botten av Klarälven istället), samt det intensifierade hatet, hetsen och det ökade hånet emot Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson efter att han blev sjukskriven på grund av utbrändhet.

Men livesändningen handlade också om den vidriga hot- och hatkampanjen emot Marcus Birro på grund av hans kritik emot islam, samt om en del musik som t ex punk (i form av t ex Tant Strul) och hårdrock (som t ex Black Sabbath).
Ni som missade att höra sändningen live kan höra den om ni går in på den första av länkarna här nedanför, scrolla sedan nedåt i radiorutan till höger tills ni kommer till punkt 3 med texten "Vårt Lilla Sommarfält". Klicka sedan på den texten, och programmet spelas då upp.
Jag är med i det från 1 timme och 3 minuter och 43 sekunder in i sändningen.
Trevlig lyssning på er!

https://archive.org/details/SverigekanalenKanal1November2220141600 ,

http://www.friatider.se/feministikon-vill-ha-mansfri-m-nad-p-krogen-r-sj-lv-d-md-f-r-kvinnomisshandel ,

http://www.friatider.se/v-nstersajt-f-rs-kte-m-rka-kvinnomisshandlarens-bakgrund ,

http://www.friatider.se/nyheter24-profilen-stal-fr-n-tiggare  ,

http://nyheter24.se/nyheter/kronikor/782952-nu-kor-vi-en-mansfri-manad-pa-krogen ,

https://bergersjo.wordpress.com/2014/11/20/mohamed-touzari-feminist-och-kvinnomisshandlare/ ,

http://www.friatider.se/regeringen-vill-legalisera-hiv-spridning ,

http://www.exponerat.net/vagrade-mobba-akessons-sjukskrivning-lamnar-mp/ ,

http://www.vf.se/nyheter/karlstad/ruds-kyrkogard-mojlig-moskeplats ,

http://www.vf.se/asikter/ledare/lat-dem-bygga-en-moske ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=6023024 .

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Tidigare skrev du i min blogg på metrobloggen och lämnade kommentarer så då jag såg ditt namn tänkte jag, oj nu måste jag söka upp hans blogg.
Vill vara anonym men detta du skrev om ditt dataproblem. Skrev själv bara harmlöst om att Expressen sagt upp Marcus Birro. Detta skrev jag: Det var tråkigt och säger mer om de övriga journalisterna än om Marcus Birro.
Sedan önskade jag honom lycka till.
Två dagar sedan krånglade mitt internet. Har windows 8 med appar. Internet fungerade på mina appar men jag kunde inte komma in på internet och t.ex. besöka dig. Utan då fick jag meddelande att internet inte fungerade. Fast det fungerade i apparna som t.ex. Hotmail.
Mitt virusprogram Norton var också utslaget. Jag höll på med min dator i två kvällar och till slut fick jag igång internet och då fick jag igång Norton också. Innan hade datorn skickat ett meddelande till mig att jag hade allvarliga problem i datorn. Norton rensade och gav informationen att dom tagit bort 14 spåringscookies från min dator.
Har du varit med om det också?