måndag 24 november 2014

DN:s webredaktör Mattias Karlsson och Expressens Thomas Mattsson är samma skit

Detta reportage av Granskning Sverige publicerades visserligen den 7 november, men bättre sent än aldrig.
Detta samhällsmagasin avslöjar denna gång att en ny storkonflikt har blossat upp på Dagens Nyheters redaktion efter att tidningen återigen har avslöjats som lögnare, detta på grund av att Pia Gripenberg och resten av DN:s webavdelning har ljugit för tidningens läsare angående en rapport om att invandringen i England kostar de engelska skattebetalarna hela 120 miljarder pund.
Denna rapport är publicerad i den brittiska tidningen Daily Mail.
Men när Dagens Nyheters webredaktör Mattias Karlsson blir konfronterad och avslöjad som lögnare (liksom resten av tidningens webredaktion) av Granskning Sveriges reporter angående denna storlögn så kan han inte hantera detta, istället menar han på fullaste allvar bl a att en förlust på 120 miljarder pund är exakt detsamma som en vinst på 120 miljarder pund.

Efter att hört reportaget så undrar jag bara följande: Är denne Mattias Karlsson en fara för både sig själv och allmänheten, eller är han bara en komplett idiot rent allmänt?
Hör reportaget på följande länk: https://www.youtube.com/watch?v=k8F6EHjMgFA .

Och här har ni en länk till en artikel i denna skitblaska, artikeln handlar om att Marcus Birro blivit uppsagd från Expressen på grund av att han har kritiserat sina chefer för att de inte gav honom sitt stöd när han blev mordhotad på grund av sin kritik emot islam: http://www.dn.se/kultur-noje/marcus-birro-far-inte-skriva-i-expressen-mer/ .
Fast den egentliga sanningen till att han har fått sparken från Expressen är ju inte att han har kritiserat sina chefer på tidningen, utan för att han har medverkat i Radio Länsman.
Hade jag varit Marcus Birro så hade jag förresten bara varit glad över att inte jobba på Expressen, det är ju återigen bevisat att Expressen inte är någon demokratisk tidning.
En demokratisk rättighet är nämligen att få kritisera, alltså borde Expressens ledning gå ett stort antal kurser i demokrati.
Men det klart, för att kunna lära sig någonting så måste man ju fatta någonting också. Alltså är det lönlöst.
Så här säger Marcus Birro själv om att han har fått sparken:

-Det hela känns lite overkligt. Här har vi alltså en av mina chefer som ringer upp mig mitt i natten för att berätta att de ser allvarligt på att jag sagt något kritiskt om tidningen jag jobbar på. När bytte Expressen namn till Pravda?
Tonen mot mig från chefer, medarbetare och ledning förändras. En del av dem slutar säga hej när jag är på redaktionen. Jag känner hur förtroendet för mig vacklar. Det är en väldigt plågsam och sorglig känsla.

Birro nämner också att han redan tidigare har haft problem med Expressens ledning. Hans krönikor har vid flera tillfällen stoppats,  och han uppger också att hans chefer tidigare har sagt åt honom att sluta skriva om Gud.

Och här har ni det avsnitt av Radio Länsman som Marcus Birro medverkade i:  http://www.exponerat.net/rlm-hot-som-vapen-med-marcus-birro-ingrid-carlqvist/ .

Här följer fler artiklar om det hela:

http://blogg.varldenidag.se/birros-blogg/sparkad-fran-expressen/ ,

https://www.gp.se/kulturnoje/1.2555627-marcus-birro-far-sparken-fran-expressen ,

http://www.friatider.se/marcus-birro-f-r-sparken-fr-n-expressen ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/marcus-birro-jag-sparkas-fran-expressen_4129197.svd .

Inga kommentarer: