söndag 30 november 2014

Att uppvigla är att begå brott, Expressen

Hattidningen Expressen fortsätter sin brottsliga bana, t ex i form av att köra med uppvigling emot människor och annat som inte "passar in" i deras absurda och verklighetsfrånvända världsbild.
Ett av de senaste exemplen på det har vi angående det som i veckan har hänt i staden Ferguson i USA, alltså i den stad där en polisman dödade en ung svart brottsling som attackerade honom. Men det klart: Sådan chefredaktör, sådan tidning. Thomas Mattsson är ju dömd för flera grova brott, t ex för grovt vapenbrott.
I en hatartikel för några dagar försökte en av Mattssons hejdukar, nämligen Irena Pozar, få det till att det är den polisman som sköt ihjäl killen som gjorde fel. Det var alltså enligt henne inte den ihjälskjutne som gjorde fel när han attackerade polismannen.
Men polismannen sköt i självförsvar, detta är nämligen klarlagt utom allt tvivel och därför åtalas han inte. Däremot slutade han igår som polis, detta på grund av allt vidrigt hat emot honom för att han skyddade sitt liv.
Pozar anklagar också hela USA:s poliskår för att vara en rasistkår, hon skrev bl a så här om det hela:

"Året är 2014 och unga svarta män i USA har 21 gånger större risk att bli dödade av polis än sina jämnåriga vita kamrater. Sedan 1980 har 77 procent av de som dödats av poliser under ”obestämda former” varit svarta.
Det är en så pass grov rasistisk struktur som genomsyrar USA:s poliskår att jag också får lust att delta i upploppen. Och bakgrunden till folks ilska är otroligt viktig att komma ihåg, särskilt när den leder till upplopp.
Demokrati är inte ett statiskt tillstånd vars utförande alltid har en viss skepnad. Det USA:s befolkning nu gör i Ferguson, New York, Chicago och Washington är en demokratirörelse. Men vi måste se bortom upploppen och brandröken för att förstå det.
För många är det är lätt att fördöma våld på gator och torg, men desto svårare att fördöma det våld som godkänns av våra rättsystem. För att vi ibland har en oroväckande naiv inställning till våra myndigheters demokratiarbete.
Polisvåld som riktas mot svarta godkänns gång på gång, men frustrationen hos de drabbade tas inte på allvar förrän det brinner."

Ja, det här var ju ett minst lika intressant sätt som fel syn att se på det hela. Alla poliser i hela USA är alltså enligt Irena Pozar rasister, detta oavsett vilken hudfärg de har.
Hon dömer alltså ut även svarta poliser, enligt henne är de rasister de också.
Problemet med hennes resonnemang är dock verkligheten, USA är ju inte precis känt för att vara världens fridsammaste land precis. Det är inte heller så, som hon påstår, att polisvåld som begås emot svarta hela tiden godkänns.
Däremot märks det tydligt mellan raderna i hennes hatartikel att hon kör med uppvigling, bara ta det här t ex:

"Det är en så pass grov rasistisk struktur som genomsyrar USA:s poliskår att jag också får lust att delta i upploppen."

Detta är att "heja på" dessa upplopp, alltså är det uppvigling som hon ägnar sig åt.
Dessutom ljuger hon, att bekämpa kriminalitet är inte rasistiskt. Men visst sjutton, hon jobbar ju på en slaskblaska i vilken det mest spyrs ut en massa hat från många av dem som jobbar på den.
Nåja, nu är ju det här inte något konstigt för just Expressen, en majoritet av tidningens "journalister" samarbetar ju med de båda vänsterextrema terrororganisationerna Antifascistisk Aktion och Revolutionära Fronten, alltså två organisationer som enligt Säpo utgör ett stort hot emot det demokratiska samhället. 
Tidningens "journalister" deltar ju även tillsammans med dessa båda våldsorganisationer i upplopp emot människor som de anser har fel politiska åsikter, detta oavsett vad det är för människor och oavsett vilken politisk tillhörighet de tros ha.
Hade tidningens chefredaktör Thomas Mattsson haft lite "stake" och varit en människa som står upp för lag och ordning så hade han gett dessa "journalister" sparken med omedelbar verkan.
Men då hade Expressen gått i konkurs, och han själv mist sitt jobb. Så därför gör han det ju inte.
Ja, denna tidning är verkligen både "laglydig" och "demokratiskt lagd". Och Iraks förre diktator Saddam Hussein var ju både "laglydig" och "demokratiskt lagd" han också naturligtvis när han i slutet av 70-talet blev partiledare för Baathpartiet genom att avrätta alla medlemmar i partiet som inte ville ha honom som partiledare.
Och vad som hände efter att denne Hussein blev Iraks president vet nog de flesta vid det här laget, t ex lät han avrätta nästan hela släkt och andra i Irak som han av olika orsaker inte tyckte om.
Jag kan dock lova Thomas Mattsson & Co på Expressen att om alla med mycket makt i sina händer skulle göra som Saddam Hussein gjorde så skulle inte denna värld och jord se allt för gästvänlig ut.
Så ni borde nog ta och tänka till och försöka pröva på att vara demokrater en vecka eller två och lägga av med era enorma hat- och hetskampanjer emot alla som inte delar era åsikter i allt, även om ni inte förändras så har ni ju i alla fall fått känna hur det känns att vara demokrater.
Men det klart, för att kunna göra detta så måste ni ju åtminstone någon form av demokrati i er. Så därför går det inte, ni är ju inte demokratiska ens i era levrar ju.
Era levrars färg är det däremot inget fel på, super man allt för mycket så kan ju ens lever bli vit.
Fast då skulle ni nog anklaga era levrar för att vara rasistiska förstås.

Ett annat exempel på att Expressen kör ett riktigt fult spel har vi i det faktum att de försöker få självaste Ullared att framstå som nazistiskt, detta enbart för att Gekås i Ullared under veckan sålde leksaker i form av gubbar i tyska krigsuniformer med hjälmar med t ex tyska örnar på.
Men vad är det för konstigt och hemskt med detta då? Barn har ju lekt allt möjligt genom årens lopp, när jag själv var liten förresten så sprang jag och de flesta av mina kompisar omkring och lekte indianer och cowboys i westernutstyrslar och allt.
Men inte fasen åkte vi till Nordamerika när vi hade blivit vuxna och började springa omkring i indianreservat där och skjuta ihjäl indianer för det!
Hade Expressen och de snarstuckna "gallimattias-idioter" reagerat med bestörtning om det i butiken hade funnits leksakskopior av diktatorer som Josef Stalin, Saddam Hussein, Fidel Castro eller Nordkoreas president? Nej, jag tänkte väl det.
Så varför uppviglar Expressen emot denna butik? Varför uppviglar man emot Ullared?
För det här handlar inte om att några leksaker föreställer det eller det, man gillar bara inte att Ullared har blivit så känt.
Expressen och dess "journalister" känner sig hotade helt enkelt.
Och jag förstår dem, när en ort vars varuhus har tusen gånger mer besökare än Expressen har läsare, ja, då är det inte så konstigt att tidningens "journalister" och chefer blir urförbannade.
Och som om inte det här räcker så är det den 1:a advent idag också, i morgon kommer vi alltså nog därför att mötas utav en massa hatartiklar i både Expressen, Aftonbladet och annan svensk "slaskmedia" om hur rasistiskt det är att fira 1:a advent.
Ingenting förvånar mig längre när det gäller dessa vidriga och vämjeliga "journalisters" enorma mängder försök att i sina jobb som omkullkastande samhällsomstörtare förstöra det svenska samhället!

https://www.youtube.com/watch?v=0ploT6-Q2_E  ,

http://www.expressen.se/nyheter/bortom-upploppen-finns-en-rorelse/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/ferguson-protesterna-sprider-sig-over-landet/ ,

http://www.friatider.se/ver-400-gripna-i-ferguson-protester  ,

http://www.friatider.se/16-gripna-i-nya-raskravaller-i-ferguson ,

http://www.expressen.se/nyheter/protester-stangde-affarscentrum/  ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19941781.ab ,

http://www.expressen.se/leva-och-bo/pynta-till-forsta-advent-med-vackra-ljusstakar/ ,

http://blondinbella.se/2014/11/1advent-mardrommar/ ,

http://hd.se/angelholm/2014/11/28/advent-firas-med-musik-i-kyrkan/ ,

http://www.expressen.se/gt/har-saljer-ullared-nazi--soldater-som-leksaker/ .

Inga kommentarer: