fredag 7 september 2012

Lika mycket superhjälte som en trikinmask i tarmväggen

När man för en sekund inte trodde att hjärntvättningsprocessen när det gäller att få folk att tro hur "bra" det är med mångkultur, invandring ifrån fel delar av världen, samt all brottslighet och andra negativa saker som allt detta för med sig, inte kunde komma så värst mycket längre, vad händer då? Jo, "då börjar fanskapet att dansa", som Magnus Härenstam i sketchen "Verkmästarn i magen" uttrycker det.
För vad ska man säga om det Här?
Nu har nämligen DC Comics (alltså ett serietidningsbolag) lanserat den........tatuerade muslimen Simon Baz!
Först trodde jag att detta var ett aprilskämt, men sedan kom jag på att det inte är den 1:a april idag.
Detta är fullständigt absurt, snacka om hjärntvättning av ungdomar. DC Comics kunde lika gärna ha lanserat Adolf Hitler, Josef Stalin eller Mao Zedong som seriefigur, och spelat på den s k "förintelsen" i Tyskland och Gulaglägren i Ryssland under andra världskriget. Eller varför inte Mao Zedongs folkmord i form av avrättningar på 47 miljoner kineser?
Med andra ord: Starta allt det här i serietidningsform, DC Comics, och se hur långt ni kommer innan ni får lägga ner.
Men man ska ju aldrig säga aldrig, att skapa en seriefigur som har sin bakgrund i världens mest våldsammaste terrorist-, kvinnohat- och djurplågerireligion går ju tydligen alldeles utmärkt det!
Hur ställer sig förresten muslimer till tatueringar? Hur ställer sig den politiska ideologin/religionen islam till tatueringar? Blir det avrättning i form av stening eller hängning för muslimer som är tatuerade?
I så fall kommer väl någon muslimsk filmskapare (om det ens finns någon sådan) att göra en film baserad på denna muslimska "superhjälte", och därefter låta avrätta den skådespelare som gestaltar honom.

Nu kanske ni undrar vilken inställning jag själv har till denna seriefigur och DC Comics efter detta? Om så är fallet så är svaret på den frågan enkel:
Både Simon Baz och DC Comics är att jämföra med trikinmaskar, ni vet sådana som finns i infekterat kött och som lägger ägg i tarmväggen på de människor som dessa mikroskopiska maskar kommer in i.
För när de har börjat lägga ägg och ungarna sedan föds, ja, då är det kört Big time. För det finns inget botemedel mot de gifter som dessa avsöndrar, man dör oundvikligt.

Angående den muslimske "superhjälten": Läs mer om dessa hjärntvättningsförsök på t ex

http://www.swedenconfidential.info/2012/09/07/tatuerad-muslim-ny-superhjalte-i-serievarlden/#more-38401

och

http://www.dn.se/dnbok/dnbok-hem/dc-comics-lanserar-muslimsk-superhjalte .

Och på http://www.jagareforbundet.se/svenskjakt/Nyheter/Artiklar/Viltet-efter-skottet/18-fragor-och-svar-om-trikiner/ hittar ni hyfsat utförliga uppgifter om de lika farliga som små trikinmaskarna.

Trevlig läsning önskar jag er!

3 kommentarer:

Antonio sa...

Håller fullständigt med. Känns som ännu ett försök av medierna att visa Sverige att muslimer är lika "svenska" som alla andra. FEL!

Vertorix sa...

Det är väl iof inte så konstigt att det görs serier med karaktärer som inte är vita, kristna och heterosexuella. En stor del av de potentiella läsarna är ju inte heller det, särskilt i USA, som alltid har varit mångkulturellt. Det är snarare manmärkningsvärt att det varit så få superhjältar som vikit av från normen under de 70+ år som denna typ av serier gjorts. (Att kvinnliga superhjältar däremot dök upp tidigt beror knappast på feminism, om man säger så.)

Sedan vet inte jag i vilken mån, om alls, islam kommer att behandlas i denna serie, med undantag av att huvudpersonen blir terroristmisstänkt. Vet du?

Obekväma sanningar sa...

Hej,

Tänkte att du kunde vara intresserad av den här artikeln.

Sanningen om hur och varför Sverige blev mångkulturellt:

http://obekvamasanningar.com/om-mangkulturen/

Det är ett ämne alla invandringskritiker bör vara bekanta med.