onsdag 12 september 2012

Vänsterextremister har ingen plats i ett civiliserat samhälle

Igår så kom det till min kännedom att de vänsterextrema "journalisterna" Johan Persson och Martin Schibbye (varav den sistnämnda helt öppet fortsätter att förespråka terrorism och annan liknande brottslighet emot politiska meningsmotståndare i Sverige), alltså de s k "Etiopiensvenskarna", i förrgår benådades och sedan dess är frisläppta ur fängelset i den etiopiska staden Addis Abeba.
Ja, vad ska man säga om det här egentligen? Etiopien som har gjort sig känt som ett land där grov brottslighet bestraffas hårt har nu släppt på denna rättskaffens linje, och därför nu släppt två grovt kriminella typer som verkligen har brutit emot den etiopiska lagen.
Men inte bara det, de har inte bara brutit emot den lagen, utan även emot den internationella lagen om terrorism rent allmänt.
Och detta oavsett vad SVT och annan svensk PK-media kommer med för lögner om att dessa två personer inte har begått något brott. Om däremot Persson och Schibbye hade begått terroristbrott i något muslimskt land och blivit frikända för det så hade jag däremot inte blivit förvånad, enligt sådana länders regimer och makthavare är ju terrorism tillåtet.
Och angående benämningen "Etiopiensvenskar": Hmmm....är Martin Schibbye och Johan Persson icke-vita invandrare eller? I så fall stämmer inte det där om att de har suttit i fängelse i ett helt år, fängelsets ledning och vakter är ju knappast kända för att behandla internerna där på ett bra sätt.
Men varför skulle dessa båda vänsterextremister ha haft det bra egentligen? Det fanns ju flera orsaker till varför de satt där.

Och nu välkomnar Sveriges regim och de övriga av den svenska PK-ismens falska företrädare dem med vidöppna armar tillbaka till Sverige, detta är minst sagt intressant med tanke på att Säpo bedömer vänsterextremister som en stor säkerhetsrisk för det svenska samhället.
Det är hög tid att Säpo börjar granska den svenska PK-ismens företrädare och kartlägga dem i deras ivriga målsättningar att förstöra säkerheten i det här landet.
Men Johan Persson och Martin Schibbye då? Jo, vänsterextremister har ingen plats i ett civiliserat samhälle. Så därför: In med dessa två, Sverige är ju inte civiliserat längre.
Och detta kan vi tack PK-ismen och dess företrädare för!

Läs mer om detta absurda utsläpp på bl a följande:

http://www.dn.se/ledare/huvudledare/valkomna-hem ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/norsk-expert-andra-skal-till-att-johan-och-martin-frigavs_7492142.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svenskarnas-tal-i-tv-en-del-av-nadeprocessen_7489476.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/vi-forstar-att-vi-har-gjort-fel_7489648.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svenskarna-kommer-hem-pa-fredag_7493876.svd .

13 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har gång på gång fått läsa hur dessa "journalister" fått ersättningar pga sitt uppdrag. Det kan vara advokathjälp, resor för anhöriga eller hjälp i fängelset. Detta är ju förmåner som de fått på grund av sin tjänsteutövning och därför bör dessa förmåner beskattas som inkomst. Hoppas att skattemyndigheterna är med på noterna!

Anonym sa...

En låt som din blogg nämns i: http://open.spotify.com/track/3sxwDE8X8KeduW2E8xn4wX

HAHA

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Hehe, okej. Vad är det som sjungs om min blogg i den då? Jag har inte Spotify, så det är därför jag undrar.

Karpstryparn sa...

Tillägg till Anonym: Vad heter låten som min blogg nämns i? Den länk som du postade finns det ju ett helt album på ju.

Anonym sa...

den heter "julgranar i maj"

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Lyssnade i igår kväll igenom varenda låt på gruppen "Julgranar i maj":s skiva, i det här fallet den skiva som du länkade till. I ingen av låtarna nämndes min blogg. Kan du förklara för mig hur det går ihop? Du påstod ju att min blogg nämndes, inte heller i albumets texthäfte nämndes den.
Med andra ord så ljög du bara.

Anonym sa...

Låten heter ju "julgranar i maj" och där nämns faktiskt Karpstryparn mellan Mark Abrahamsson och Adolf Reinfeldt. Lyssna och hör!

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Då är det du som har skickat fel länk, eller också är det något annat galet. För ingen som jag har pratat med och som har lyssnat på albumet kan höra något om Karpstryparn, enligt dessa nämns inte mitt namn i någon av låttexterna till låtarna heller ( i alla fall inget som är skrivet), inte ens vänsterfolk som jag känner kan höra det.
Hur får du detta att gå ihop?
För övrigt kan jag inte lyssna, eftersom jag inte har Spotify.
Men om det nu är så att du mot förmodan skulle ha rätt så tackar jag gruppen ifråga för att de har gjort reklam för min blogg.
För det är bara jag som tjänar på det, de ger ju min blogg mer uppmärksamhet.

Anonym sa...

Att skrivna låttexten inte finns kan ju bero på att denna låt inte ingår i något texthäfte. Jag VET att de sjunger om din blogg under rubriken rasistsvin då jag känner dessa som släppt albumet!

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Men lille vän, låten "Rasistsvin" finns ju inte ens MED på det album som du pratar om, den står ju inte med!
Hur vore det om du letade upp en länk där låten ifråga FINNS på istället? För om det finns en sådan länk så borde ju låten gå att hitta.
Eller?
Ska kolla på Youtube efter den, om det är så att låten finns så kan den ju finnas där, gruppen ifråga har ju ganska många låtar utlagda där.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Har nu kollat på både Youtube och "Julgranar i maj":s Myspace-kanal, ingenstans hittar jag den låt du pratar om.
Är det inte bättre att vara ärlig istället och erkänna att du bara pratar skit? OM nu låten finns så måste den ju gå att hitta, eller hur?
Allt finns ju på internet, har till och med sökt på google efter den men den finns inte där heller. Om det nu inte är så här förstås: De har spelat in den, men inte släppt den och kommer i så fall inte att göra det heller.
Synd det, det skulle vara roligt att ha fått höra den.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Personangrepp accepteras inte i denna blogg, därför, ditt patetiska drägg, publiceras ingen av dina två senaste kommentarer.
Men tackar för länken, ska lägga in den och se om den "låt" som du pratar om finns med där.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Du hade rätt, låten fanns, jag lyssnade på den igår hos en kompis som har Spotify.
Men jag blev besviken, det gick ju knappt att höra att det var mig de nämnde. Knappt 1 sekund var mitt nic med. Och vilken dålig låt då, jag är besviken på gruppen "Julgranar i maj" faktiskt, hade de velat smutskasta mig så hade de gjort mer ju. Texterna och musiken var dålig rent allmänt förresten, men men, småbarn kan ju inte göra musik, så...
Hehe, vore kul om de hade gjort en hel låt om mig faktiskt. Men men, de har väl annat att göra, t ex sprida hat, lögner, intolerans och sin egen okunnskap.
Jag misstänker att det är Emil som skriver alla texterna, bytte de sångare och låtskrivare skulle nog bandet lyckas bättre.
Jag har varit punkare en gång i tiden, gillar musiken fortfarande.
Men gruppen "Julgranar i maj" är inte punk, snarare någon misslyckad flummusik.