tisdag 4 september 2012

Falska somalier kan jämföras med "falska negrer"

Igår tog nättidningen Fria Tider upp en sak som svensk PK-media och PK-politikerna i Sverige absolut inte vill att folk ska få reda på.
Vad var det då? Jo, att en stor del av de påstådda somalierna i Sverige inte alls är somalier. Däremot är det frågan om människor från länder i Somalias närhet som har lurat till sig uppehållstillstånd.
Så här säger en av dessa typer: "-Sverige är paradiset för mig - man behöver inte ens arbeta och kat finns tillgängligt."
När jag läste FT:s artikel så kom jag att tänka på en bloggartikel som jag skrev för några år sedan. Den handlade bl a om "falska negrer", alltså människor som om man frågar ryssar kommer ifrån Kaukasienområdet och som finns i Ryssland. Enligt ryssar är dessa inte äkta negrer.
Dessa fakta hämtade jag ifrån en engelsk dokumentär som sändes i SVT i augusti 1999 i vilken bl a David Irving (engelsk historiker som har blivit känd för att bl a ha ifrågasatt "förintelsen" i Tyskland under andra världskriget) och Jonni Hansen (ledare för det danska nationalsocialistiska partiet DNSB) intervjuvades.

Angående artikeln om falska somalier så hittar ni den på http://www.friatider.se/bluffsomalier-valler-in-i-sverige .

Och på http://da.wikipedia.org/wiki/Jonni_Hansen hittar ni en del information om Jonni Hansen.

Inga kommentarer: