onsdag 19 september 2012

Rektor Britt Ask Rygård: "Blir jag mördad så är det kulturkrock"

Man tror att man lever i ett land som heter Sverige, men man skulle lika gärna kunna leva i landet Saudiarabien.
Anledningarna till att jag tänker så är många, t ex en viss "acne" Britt Ask Rygård i Alvesta. Hon är rektor på Alvestaskolan, och enligt henne så är det jättebra att invandrarelever sextrakasserar svenska tjejer.
Och detta säger hon, som själv är kvinna.
Men om ni trodde att hennes minst sagt kränkande, diskriminerande och vanvettiga inställning tar slut där så, nej, det gör den inte.
Ånej, hon har mer att säga om det här, t ex följande:

"Det hela handlar om ”kulturkrockar”, de har sig själva att skylla."

Hmmmmm.....kulturkrockar alltså. Mycket intressant inställning, eller hur? Men okej då, enligt hennes inställning så är alltså kulturkrockar lite allt möjligt.
Detta innebär alltså att om hon själv skulle bli grovt misshandlad, våldtagen eller mördad av ett gäng invandrarelever (se bara på vad som var nära att hända med 61-åringen Carl-Erik i Kortedala t ex, han blev ju nästan ihjälsparkad) så är det alltså frågan om en kulturkrock då.
Om hennes dotter (eller son) råkar ut för samma sak, ja, då är det kulturkrock.
Och om varenda person i hela hennes släkt och varenda vän till henne råkar ut för samma sak, ja, då utökas "krockverksamheten". För då är det helt plötsligt inte frågan om enbart En "kulturkrock", utan flera stycken!
Man får ju vara innerligt glad över att man inte är släkt med denna Britt Ask Rygård, jag menar, folkmord nästa typ.
För får hon som hon vill, ja, då ska alla svenskar och andra vita människor dingla i galgar med varsitt rep om halsen.

Men det hon inte har tänkt på är att till slut är så det bara hon själv kvar. Och vad ska hon göra då? Be sina kära invandrarelever om hjälp? Kanske låter det då så här från henne: -Snäälla ni, hääng mig, ty jag är en fara för mänskligheten!
Lite sent påtänkt för det, va, "fröken" Rygård, det borde du ha tänkt på lååååångt innan.
Jag tror inte ens att Mona Sahlin skulle ha sagt sådana här saker, denna genomvidriga rektor är ju uppenbarligen i "stånd" till precis vad som helst (så kvinna hon är).
Folkmord nästa alltså!

Läs mer om hennes totalt genomvidriga och vämjeliga kräkinställning på t ex http://www.friatider.se/rektor-ibland-inte-fel-att-svenska-tjejer-blir-sextrakasserade-av-invandrarelever

och

http://www.smp.se/nyheter/alvesta/%283438973%29.gm .

Inga kommentarer: