torsdag 2 februari 2012

Polisen vill inte få in några tips den här gången heller

Vad har det tagit åt Malmöpolisen? De senaste månaderna har man flera gånger gjort klart för allmänheten att man inte vill få in varesig tips eller annan hjälp i kampen när det gäller att få fast de avskum som fortsätter att begå grova våldsdåd i form av bl a mord i Malmö.
I en artikel på Avpixlat för bara någon eller några veckor sedan gjorde en representant för Malmöpolisen klart att de inte vill ha några tips eller annan information på vilka det är som begår dessa brott.
Vad orsaken till detta är är förmodligen att man, liksom många andra "flatpickar" i Sverige nu för tiden, gör allt för att dölja att det är icke-vita eller andra icke-västerländska invandrare som begår dessa brott trots att det är alldeles uppenbart att det är sådana som står för majoriteten av brottsligheten i Sverige.
Det är helt enkelt åter igen frågan om s k "positiva saker och händelser" med mångkultur och massinvandring, detta vet många Malmöbor för de ser ju vad som händer på gator och torg. 
Men allt detta struntar alltså polisen i.

Vad är det som är så positivt med t ex mord? För uppenbarligen är sådant enligt rasistiska och fascistiska PK-iter ett bra bevis på fördelar med mångkultur och massinvandring.
Men visst, då är väl gårdagens sprängning av Malmös polisstation bra också då?

För er som missade detta kan ni läsa om det på bl a

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ny-dodsskjutning-bomb-mot-narpolis_6813225.svd  ,

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2696100/sprangattentat-mot-polishus-i-malmo  ,

http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1741 ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.846846--fruktansvard-attack-mot-hela-samhallet-

och

http://www.realisten.se/2012/02/01/bomb-mot-polishus-i-malmo/ .

Ja, vad ska man säga? Det här påminner väldigt mycket om när vår "käre" statsminister Fredrik Reinfeldt om Södertälje sade följande:
"-Södertälje, och särskilt stadsdelen Ronna, är ett föredöme för hela Sverige."
Dagen efter att han hade sagt det så sköts hela Ronnas polisstation sönder med automatvapen. Och vad sade Reinfeldt om detta? Jo, inte ett enda dugg, då höll han käften.
Malmöpolisen har dock inte riktigt samma uppfattning om Malmö som han har om Södertälje, fast trots att de anser att läget är allvarligt så vill de ändå inte få in några tips på vilka det är som "skjuter sönder" Malmö.
Förstår polisen inte allvaret? Är de SÅ himla blinda?

Och Aftonbladet då som skriver att man kan känna sig trygg i Malmö. Jaså? Jaha? 
Vilket Malmö är det som de syftar på?
Men visst, Jan Helin & Co, eftersom ni tycker att ingenting farligt händer i Malmö, varför flyttar ni inte dit och bosätter er där då?
Men det klart, vi andra som lever i verkligheten, alltså "mitt i skiten" (både i Malmö och på andra mångkulturella orter i Sverige), vi har väl fel allihop, va?
För ingenting händer väl på sådana ställen, inte ens i form av att en tvestjärt släpper en fis ens en gång. Eller?

3 kommentarer:

Smörblomma sa...

Ja, Malmöpolisen är det svårt att veta med ;)

Ma sa...

Antagligen har polisen redan bestämt sig för vilka det är som har skjutit i Malmö och man inte prata med några som kan ha andra uppfattningar. Tänk om de skulle få polisen att ifråga sätt om det är rätt personer de ska haffa. Södertälje verkar vara en föregångsstad till Malmö och eftersom regeringen ser Södertälje som ett föredömme så lär det säkert bli mera av detta. Det är ju så bra enligt dem...

Ninja sa...

Det enda jag vet om Ronna är att man passerar området på väg till ridskolan....
Svar: Du har varit i min reseblogg helt ovetandes tror jag. För att krångla till det hela heter den "I Mina Speglar".....