tisdag 14 februari 2012

Expos Lisa Bjurwald hade stortrivts som lägerkommendant i Auschwitz

Innan jag fortsätter med detta inlägg så publicerar jag en slagkraftig och klockren kommentar som jag för några dagar sedan läste i ett kommentarsfält till en artikel om främlingsfientlighet, den löd så här:
"Främlingsfientlighet är inget problem, problemet är de människor som bekämpar den."
Men uppenbarligen var det någon som "gick i taket" av den, c:a en halvtimme efter att den hade publicerats var den borttagen.
Typiskt "slappstrukna skrik- och gaphalsar" som inte tål någonting.
Ett exempel på en sådan person har vi i den demokratihatande "skrikhoppetossan" tillika Expofascisten Lisa Bjurwald, jag syftar nu på en artikel från igår där hon i vanlig fascistanda hyllade den censur i PK-medias många kommentarsfält, alltså den censur som sedan i somras likt en ytterst smittsam farsot härjar där.

Läs mer om Lisa Bjurwalds hyllning på t ex http://www.nationell.nu/2012/02/13/expos-lisa-bjurwald-hyllar-censuren-i-tidningarnas-kommentarsfalt/ och http://www.medievarlden.se/blogg/lisa-bjurwald/2012/02/ljusning-i-kommentarsfalten .

Fin retorik av henne, va? Dessutom är hon oerhört feg också.
Varför pratar hon inte "ur blygdläppsskägget" istället och säger vad hon egentligen tycker, nämligen följande: -Tyck som mig/oss, eller också bannas ni för evigheters evighet från allting som över huvudtaget existerar. Valet är ert.

Härstammar Lisa Bjurwald från lägerkommendanten i Auschwitz? Det är nämligen lätt att tro det med tanke på hennes inställning.
För vad hände där om man som fånge sade emot? Jo, då blev man avrättad.
Är det ett sådant Sverige som "fröken" Bjurwald och hennes vidriga anhang vill ha? Ja, uppenbarligen.
Hon skulle med all säkerhet ha stortrivts med att vara lägerkommendant i Auschwitz och avrätta människor efter behag, jojo.
Och hon har mage att kalla sig för antirasist hon!
Men eftersom antirasist är ett kodord för antivit så är det ju helt naturligt för henne.
Snart propagerar hon väl för att legalisera våldtäkter på kvinnor också med motiveringen att "Ja, alla gillar ju sex.".
Men okej, fröken L Bjurwald, låt dig då bli brutalt gruppvåldtagen med toalettborstar, tallgrenar och ståndaktiga penisar ideligen oavbrutet under en 48-timmars period då.
Gör du det så tror jag (och säkert många andra också) på dig.

Vad anser ni själva om Lisa Bjurwalds s k "demokratisyn"?
Själv tycker jag att den stinker skit 1000 gånger mer och värre än en hög med genomrutten elefantavföring!

1 kommentar:

charlotte sa...

den kommentaren är bara så sann ju!! det är dem som ställer till med mest pöroblem som vill bekämpa den för de är rabiata i sina åsikter