fredag 24 februari 2012

Ironisk insändare om massinvandring

I dag stod det en insändare i "toalettpapperstidningen" Metro som retade upp mig ganska rejält, personen som hade skrivit den propagerade nämligen för fri invandring (har vi inte tillräckligt med problem och nackdelar orsakade av massinvandringen ändå?).
Men sedan slog det mig att den som skrev den nog var ironisk, om han inte var det så är han extremt psykiskt sjukt och fullkomligt livsfarlig och borde halshuggas. Därefter slänger man bort nyckeln till hans cell.
Men som sagt så tror jag att han var ironisk och gjorde narr av de många politiskt korrekta makthavare och andra pappskallar som vill förstöra Sverige och förinta det svenska folket genom att fortsätta med detta folkmord.
Jag publicerar här insändaren, den är skriven av en person vid namn Mikael Nilsson och lyder så här:

"Miljöpartiet vill som bekant öppna upp för fri invandring till Sverige. Det finns just nu inget land i världen som har fri invandring, och jag tycker att det skulle vara fint om vi kunde vara det första land att erbjuda detta.
Vi är ett rikt och välmående land som skulle må ännu bättre av en massinvandring. Många tycker att ordet "massinvandring" klingar illa, det tycker verkligen inte jag.
Jag förstår dock inte varför vi inte infört fri invandring än? Vi tjänar ju bara på det, det finns inga som helst negativa aspekter att tala om, det är något som berikar vårt land på så många sätt. Varför är detta så svårt att få igenom i riksdagen?
Jag tycker att ni ska lägga stor vikt vid detta när ni talar i riksdagen, försök få folk att förstå att detta är det enda rätta, och det bästa för Sverige."

Ja, bara ta det här med att "Vi tjänar ju bara på det, det finns inga som helst negativa aspekter att tala om, det är något som berikar vårt land på så många sätt.".
För det är ju så att vi inte tjänar någonting på det, att det inte finns några som helst fördelar med det, och det inte är något som berikar vårt land på något sätt.
Detta stämmer också in på massinvandring, och ska man ta in folk över huvudtaget så ska man ta in människor som tillför någonting.
Men så har det inte varit i Sverige de senaste 25 åren, och så är det inte nu heller.
För mord, våldtäkter, grov misshandel, rån, hot, mordhot, vandaliseringar, stölder, mygel, brott mot mänskliga rättigheter, försök till störtande av demokrati och yttrandefrihet (se bara på hatet emot Lars Vilks) osv är ingenting som berikar.
Och nu nämner jag inte ens de saker som de politiskt korrekta makthavarna sysslar med.

På tal om Lars Vilks förresten så uttalade sig i NWT (Nya Wermlandstidningen) i onsdags en muslim vid namn Rauf Ahmadi som representerar Islamiska kulturföreningen och Karlstads Unga Muslimer. Han sade sig fördöma attackerna på Karlstad universitet i tisdags mot Lars Vilks, men samtidigt propagerade han för att Lars Vilks inte skulle få existera. Han påstod bl a att Lars Vilks kränker alla muslimer, att han är ingenting och att muslimer vill få in andra människor på "den rätta vägen".
Men angående kränkningar: Vilka kränker vilka egentligen? Vilka begår hatbrott emot judar i Sverige t ex (nu är det ju skillnad på hatbrott och kränkning, men ändå)?
Angående ingenting: Om Lars Vilks inte är någonting, varför bryr sig muslimer då om vad han gör?
Och angående "den rätta vägen": Jaha, så alla människor ska våldta, misshandla kvinnor, begå hedersmord, begå pedofili, propagera för mord på icke-muslimer, begå terrorbrott, utöva hat m.m då?

Rauf Ahmadi avslutade intervjun med att påstå att "Vår profet är viktigare än våra liv". Om så är, varför begår ni inte självmord då? Vad hindrar er från det?
Representanterna för Karlstad universitet ansåg däremot, till skillnad ifrån alla yttrandefrihetshatande muslimer, att det var helt rätt att ta dit Lars Vilks: http://www.vf.se/nyheter/karlstad/%E2%80%93-helt-ratt-att-ta-hit-vilks .

7 kommentarer:

MG sa...

Jag tror att den här insändaren ska ses i samma ljus som Mopsens blogginlägg enligt följande: http://mopsen.wordpress.com/2012/02/19/forbjud-halsotest-av-asylsokande/

Ninja sa...

Han var nog ironisk :)....

Simply Lifestyle sa...

Det finns inga som helst fördelar med massinvandring, det finns bara att förlora på det. Tänk bara på kostnaderna!

Fenixmonas sa...

Vaddå fri massinvandring...det har vi ju redan eller...??? Kramiz!

Karpstryparn sa...

Svar till MG: Aaah, okej.

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Ja, förmodligen.

Karpstryparn sa...

Svar till Simply Lifestyle: Exakt.