onsdag 22 februari 2012

Att hata yttrandefrihet

Igår så var konstnären Lars Vilks på Karlstad unversitet för att hålla en föreläsning, nämligen Yttrandefriheten och dess gränser. C:a 20 minuter efter att den hade inletts blev han utsatt för äggkastning och en massa glåp- och slagord ifrån ett gäng skrikhalsar som ansåg att varken han eller hans konst hade någon som helst rätt att existera, vilken typ av "människor" som det är frågan om framgår väldigt tydligt.
Dessa personer har kraftig utländsk brytning som för tankarna till något eller några muslimska länder. Ett annat exempel på att de kommer därifrån är när de skriker "Allahu Akbar", på engelska betyder det "Gud är större": http://en.wikipedia.org/wiki/Allahu_Akbar_%28disambiguation%29 .

Eeeh, okej. Så deras "Gud" är "stor" gentemot "människor" som vill döda alla som inte tycker likadant som dem själva? Tur att man inte tillhör islam då.
Nej, tacka vet jag buddismen, för där har vi en fredlig religion.

Angående de muslimer som har tagit till vana att fysiskt attackera Lars Vilks så bevisar deras beteende klart och tydligt att de hatar yttrandefrihet, vilket är fullt naturligt att man gör i de muslimska delarna av världen. Därför anser många av den sortens människor att de har full rätt att förinta den på andra håll i världen också, alltså i de länder som inte är muslimska.
Och detta (samt många andra mångkulturella galenskaper) är i Sverige sanktionerat av det politiskt korrekta etablissemanget som t ex de sju politiskt korrekta riksdagspartierna (det åttonde är emot politisk korrekthet och heter Sverigedemokraterna) och politisk korrekt media som t ex Aftonbladet och TV4.
För övrigt är det långt ifrån första gången som Lars Vilks blir utsatt för terroraktioner. Mordplaner emot honom är ju också de ganska vanliga, även både dessa och terroraktioner emot honom är på många sätt sanktionerade av det politiskt korrekta etablissemanget även om det naturligtvis finns någon enstaka skillnad.

Läs och se mer om attacken emot Lars Vilks på bl a

http://www.vf.se/nyheter/karlstad/webb-tv-lars-vilks-attackerad-pa-universitetet  ,

http://www.expressen.se/gt/lars-vilks-attackerad-i-karlstad/  ,

http://avpixlat.info/2012/02/21/lars-vilks-attackerad-under-forelasning/

http://www.realisten.se/2012/02/21/lars-vilks-angripen-av-muslimer-pa-karlstads-universitet/ 

och

http://www.kansascity.com/2012/02/22/3444067/muhammad-cartoonist-attacked-during.html .

4 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Sanslöst egentligen för vad dessa personer gör är ju att använda sig av yttrandefrihet...fast mig veterligt så ingår väl inte äggkastning i yttrandefriheten...eller...Kramiz

MICKAN sa...

Mmmm, det kanske du har rätt i.

Visst har vi yttrandefrihet i Sverige, men alla tycker inte att vi ska ha det :D

Ninja sa...

Lars Vilks??? Muhammedkarikatyrer kommer upp i mitt huvud, är det samme konstnär???

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Exakt. kramiz

Svar till MICKAN: Precis.

Svar till Ninja: Japp, det är samme konstnär.