tisdag 21 februari 2012

Nordpolen och Sydpolen polisanmälda för kränkning

Igår stod det om att Björn Cederström, ledare för organisationen Försvarskåren Sveriges Självförsvar (FSS), har blivit polisanmäld för hets mot folkgrupp på grund av ett inlägg som han har skrivit på Facebook.
Vad som stod i inlägget framkom inte, men med tanke på att det finns snarstuckna halvidioter här och var som ser hets mot folkgrupp i typ nästan allting som över huvudtaget existerar på denna jord så är det knappast hets mot folkgrupp.
Snart är det väl hets mot folkgrupp att inte gilla ekoxar (alltså Europas största skalbaggsart) också, de är ju mörka i färgen: http://www.youtube.com/watch?v=2fgboj3N6SM&feature=related .
Angående detta så undrar jag förresten om man kan anmäld för hets mot folkgrupp om man säger eller skriver ordet brunöga? I så fall ligger jag illa till nu.
Men om någon läsare vet hur det ligger till med den saken så får ni gärna lämna en kommentar om det. 

Jag har även hört om att man kan bli anmäld för hets mot folkgrupp om man nämner en fågel vars namn är svarthakedopping, denna art finns i den svenska faunan...hoppsan, ordet svenska får man inte säga heller ju, allt som är svenskt är ju enligt det politiskt korrekta etablissemanget bara vidrigt, förkastligt och rasistiskt (vilket säger väldigt mycket om detta etablissemangs verklighetsförvrängda och vanvettiga galenskapsinställning). 
Om man kan bli anmäld för det här med svarthakedopping vet jag inte, men jag skulle inte bli förvånad över om det är sant.

Ja, lagen om hets mot folkgrupp i Sverige missbrukas ständigt, ja, snudd på dygnet runt faktiskt.
Här följer några exempel på detta:
Svart kaffe är rasistiskt, det är ju svart. Alltså ligger bl a colombianer illa till, kaffe produceras i bl a Colombia. Andra folkgrupper som ligger illa till är brasilianare, vietnameser, etiopier och indonesier.
Läs mer om kaffe på t ex http://sv.wikipedia.org/wiki/Kaffe och http://nwt.se/mera/helg/article1048699.ece .

Arabiskt fullblod, i det här fallet hästar, måste man också anmäla, de är ju hets mot folkgrupp så det bara skriker om det. Och Musse Pigg och Svarte-Petter måste anmälas också, man får helt enkelt ta och anmäla hela Walt Disney! 
Vid ett tillfälle polisanmäldes faktiskt, hör och häpna, Nordpolen och Sydpolen av en privatperson för kränkning emot människor med invandrarbakgrund. Anledning: Det finns snö och is där, enligt anmälaren kränker dessa båda naturting människor som inte är vita.
Stackars stackars den polis som fick ta emot den anmälningen, han eller hon löpte nog mycket stor risk att dö på grund utav stora mängder skrattanfall. 
För övrigt borde den person som anmälde spärras in på livstid, den personen är ju extremt psykiskt sjuk bortom alla nivåer som över huvudtaget existerar. Personen är helt enkelt en samhällsfara av sällan skådat slag.
Naturligtvis blev det inte någon förundersökning ens, och ingenting stod om det hela i PK-media.
Det sistnämnda är minst sagt mycket märkligt, med tanke på hur många läsare som de artiklarna hade höjt ögonbrynen på.
Snacka om ansiktslyftning alltså!

Och stackars de personer då, t ex vänsterextremister och så kallade "antirasister", som ser hets mot folkgrupp i precis allting som över huvudtaget existerar och polisanmäler sådant varje minut 24 timmar per dygn. Hur hinner de sova? De lär ju dö i förtid.
För alla behöver ju sömn, även de.
Dessutom borde vänsterextremister polisanmäla sin egen existens, värre rasister och fascister än dessa är det nämligen svårt att hitta. 

Och när vi ändå är inne på saker och händelser som har med vänstern att göra:  http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/vanstern-vagrar-att-tala-om-hela-verkligheten

9 kommentarer:

Anonym sa...

Varför anmäldes just polerna? Varför anmäldes inte Sverige? Snö finns här också.

Yvonne sa...

Där är alltid att göra i en trädgård.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Ja, där har du helt klart några poänger.

Karpstryparn sa...

Svar till Yvonne: Japp.

Ninja sa...

Vad ska man säga om de engelska fullbloden eller de angloamerikanska?
Men de har ju ofta fina stamtavlor så det fint att tillhöra dem ( arabiska fullblod har också fina stamtavlor)...nästan som adelskalendern.
Adeln ja, är det också en folkgrupp?

Fenixmonas sa...

Ja, det är helt befängt sanslöst...det vänd och vrids på allting så jag funderar ofta på hur folk är funtade egentligen! Här blir det inte så mycket dator just nu, min brutna arm värker som tandvärk så det blir bara korta stunder vid datorn. kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Ja, det finns uppenbarligen en oändlig ström att ösa ur om man är anmälningsbenägen, att de som anmäler sådant gör bort sig fullständigt tänker de inte på. Angående det där med Nordpolen och Sydpolen så har de (vad jag vet alltså) inteblivit anmälda, men med tanke på hur sjukt Sverige har blivit och hur mycket och ofta som lagen om hets mot folkgrupp ständigt missbrukas så är det ingen omöjlighet att det faktiskt har skett.

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Ja, fantasin har hos många snarstuckna halvidioter inga som helst gränser.
Angående datorn: Aaah, okej.
kramiz

Anonym sa...

Varför låta bli att anmäla?*
Kan man få 60 lakan för detta så varför inte försöka, mesiga svennar kanske går på det??
En naturlig reaktion..
//ER