tisdag 31 januari 2012

Vänsterextremister ska träna terrorism i Stockholm

För några dagar sedan, närmare bestämt i fredags, stod det i Göteborgs Fria Tidning om att ett vänsterextremistiskt terrorläger ska hållas i Stockholm i år. Den 17:e juni går det hela av stapeln, deltagarna kommer bl a att träna terrorism.

Så här säger en av arrangörerna: 
-Meningen med dessa läger är främst att sammanföra engagerade människor. Att vi ska lämna lägret med fler verktyg för att kunna slåss mot den rådande migrationspolitiken.

Vad hon menar med fler verktyg är inte särskilt svårt att räkna ut.

Ja, här ser vi alltså åter igen ännu ett bevis på vänsterextremisters "fina demokratisyn", de brukar ju annars kasta sten m.m och försöka mörda alla som inte tycker exakt likadant som dem i alla frågor som över huvudtaget existerar.
Men den här gången får de tydligen lära sig betydligt grövre saker än att kasta sten på folk, t ex att skjuta ihjäl dem.
För uttrycket "civil olydnad" är ju ett begrepp som spänner ganska brett.
Det roliga är att dessa människor anser sig själva kämpa för demokrati och mänskliga rättigheter, samtidigt som de hyllar kommunistiska folkmördare som t ex Josef Stalin, Mao Zedong och Pol Pot.
Många vänsterextremister hyllar också nutida kommunistdiktaturer som t ex Kuba och Nordkorea, vissa av dessa idioter går även så långt att de påstår att kommunismen aldrig ens har existerat.

Men hur går det ihop? Hur kan man vara vänsterextremist/kommunist och samtidigt förneka sin ideologi?
Om någon av läsarna vet om och i så fall hur detta går ihop så lämna gärna en kommentar.

Angående terrorlägret så kan ni läsa mer om det hela på t ex  http://www.goteborgsfria.nu/artikel/91617 och http://avpixlat.info/2012/01/30/civil-olydnad-pa-dagordningen-for-granslost-lager/ .

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fria tidningen,vilket utomordentligt falskt påstående.
Jag försökte kommentera No border camp reklamen men alla försök att få in något i kommentarsfältet sencurerades bort omgående.
Vilka står bakom denna blaska?

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Japp, jag håller med, de borde byta namn till GAT istället, alltså Göteborgs Antidemokratiska Tidning.
Jag vet inte vilka som står bakom blaskan i fråga, men det vore intressant att få veta det.