onsdag 4 januari 2012

Miljöpartisten Anders Wallner hyllar säkert sina rånare med pompa och ståt

Idag står det klart att de personer som i början utav maj förra året på den invandrartäta orten Alby rånade den miljöpartistiske politikern Anders Wallner går fria.
Anledningen till det är helt enkelt att polisutredningen om det hela har kört fast, inga personer är misstänkta för rånet och inga spår finns, ja, utom en mobiltelefon då förstås.
Så här säger Daniel Löfgren vid Södertörnspolisen om det hela:
– Vi har spårat hans mobiltelefon men tyvärr kommer vi inte längre.

Eller uttryckt på ett annat sätt: Det är betydligt mycket lättare att hitta ett mikroskopiskt toffeldjur i en höstack, än att hitta de personer som rånade Anders Wallner. Förresten, är det så säkert att polisen ens har tid med att hitta dem med tanke på all annan brottslighet som de måste utreda?
Läs mer om det hela på t ex http://www.metro.se/stockholm/ranet-mot-politikern-polisen-ger-upp/EVHlad!Kfg2Oyj6LPJc/ .

Och till er som inte vet vad toffeldjur är: http://sv.wikipedia.org/wiki/Toffeldjur .

Tydligen så har alltså Anders Wallner fallit offer för ett av många ”trevliga och härliga” resultat av den extrema invandrings- och flyktingvänliga politik som han och många andra politiskt korrekta makthavare i Sverige förespråkar.

Men visst, Wallner, med tanke på ditt partis inställning när det gäller sådana saker så hyllar du säkert de personer som rånade dig och tycker att de bara gjorde någonting som de har rätt att göra i Sverige, allt enligt deras demokratiska rättighet.
För enligt dig och många andra PK-iter så är ju personer med "rätt" etniciteter inte ansvariga för sina handlingar, de vet alltså inte vad de gör.
Snacka om att du mindervärdighetsförklarar dem, du är ju en jävla rasist!

Men när det gäller din reaktion på att dina rånare går fria och aldrig kommer att tas till fånga så korkar du väl säkert idag upp den största vinflaska du över huvudtaget har kunnat få tag på, och firar dina rånare med både pompa och ståt.

"Hurra hurra för mångkultur, massinvandring och grov brottslighet!"

4 kommentarer:

Livsnjuterska sa...

Sanslöst, bra skrivet

Karpstryparn sa...

Svar till Livsnjuterska: Tackar tackar.

Fenixmonas sa...

Bra skrivet...som vanligt! önskar dig en fin Trettondagsafton! kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Tackar tackar. Detsamma till dig!
kramiz