torsdag 5 januari 2012

Extremt motsägelsefull manifestation emot våld

Mycket ska man läsa innan ögonen trillar ut, säger jag efter att ha läst den artikel som finns på http://www.svd.se/nyheter/inrikes/manifestation-mot-vald-i-malmo_6751297.svd .
Visst, manifestationen har en hyfsad målsättning. Men har de människor som är med i den tänkt längre än vad deras näsor räcker? Nej, tydligen inte.
Och varför har inte denna reaktion kommit tidigare i Malmö? Det är ju knappast första gången som våldsamt våld sker där.
Eller beror manifestationen på att det är en icke-vit och icke-västerländsk invandrare som har blivit mördad? Om så är fallet, varför har man då inte brytt sig om att manifestera emot alla dödskjutningar som den senaste månaden och de senaste åren har skett i Malmö?

Men det klart, när en mångkultur- och invandringsextremist som den socialdemokratiske politikern Luciano Astudillo är initiativtagare så kan man ju inte förvänta sig en seriös manifestation, oavsett vad den än handlar om.
Det här är ju som om Mona Sahlin helt plötsligt skulle vakna upp en dag och säga till sig själv: -Nej, nu är måttet rågat, nu ska jag bli Sverigevänlig och bry mig om mina medmänniskor.

En annan jämförelse är om vår käre landsförrädare till stadsminister, alltså Fredrik Reinfeldt, helt plötsligt skulle få för sig att lagstifta om att få bort det vidriga djurplågeriet halalslakt.

När det gäller manifestationen så borde de c:a 4500 personer som tänker vara med i den bojkotta den, och istället anordna en manifestation där de kräver att de politiker och de journalister inom massmedia som genom sin hetspropaganda om hur bra det är med massinvandring bär huvudansvaret för mångkulturella våldsdåd som detta ska stå till svars för sina vansinnigheter.

Och angående Luciano Astudillo: När fick han permission ifrån hispan? Och hur länge varar den?

Här följer några exempel på fler artiklar om manifestationen:

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.818183-manifestation-mot-vald-i-malmo ,

http://vgnt.se/15-aring-skjuten-i-malmo/ .

4 kommentarer:

Smörblomma sa...

Ja, mycket ska man läsa innan ögonen trillar ut (vilket bra uttryck!)

Bra inlägg också.

Fenixmonas sa...

Jag håller med dig...halalslakt är ju ett fruktansvärt djurplågeri...förstår inte hur sådant kan tillåtas!! Allt för människans lust och infall...Vidrigt! kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Japp, hehe, där fick jag till det.

Tackar.

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Japp! kramiz