onsdag 13 oktober 2010

Geert Wilders är en förebild för Europa

Så var det dags för lite information om hur det går i den uppmärksammade rättegången emot Geert Wilders, ni vet den holländske politiker som har gjort sig känd som en stark motståndare emot islam och muslimer.

Med andra ord så är personer som Geert Wilders en förebild för hela Europa, det var knappast utan orsak som hans parti blev det förra årets EU-vals näst största parti i Holland (har även för mig att hans parti blev det nästa största i EU-valet rent allmänt).

I en intervju för nästan 2 veckor sedan sade Wilders att om han blir dömd i målet så spelar det ingen roll, han kommer att använda det i sin kamp emot islam. Enligt honom får folk i och med rättegången upp ögonen för islams och muslimers människofientlighet och hat emot demokratin och västvärlden.

Nu idag så anser förresten den åklagare som driver rättegången emot Geert Wilders att Wilders ska frikännas.

Följande artikel stod nämligen idag på TV4:s text-tv:

Åklagaren: Frikänn Wilders

Åklagaren i den uppmärksammade rättegången mot Geert Wilders vill att den kontroversielle och anti-islamistiske partiledaren frikänns från åtalet om att ha förolämpat muslimer, efter att han jämförde koranen med Hitlers Mein Kampf, och islam med totalitära ideologier som nazism, fascism och kommunsim.

Sådant må såra, men är inte åtalbart, enligt åklagaren Paul Welleman.

Läs mer om det hela på bl a http://www.svd.se/nyheter/utrikes/aklagaren-frikann-wilders_5497393.svd , http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.467191-aklagaren-frikann-wilders , http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article7944724.ab och http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=229971 .

Vad tycker ni om det här?

Själv tycker jag följande: Geert Wilders har helt rätt i det han har sagt och säger om islam och muslimer, därför ska han frikännas.

Att sedan vissa trångsynta "wannabe-KKK:are" inte kan ta detta, ja, det är deras problem. Men egentligen så vet de ju att Wilders har rätt, det är bara det att de inte kan säga det.

För om de gjorde det så skulle de få rejäla problem i sina egna led, så att säga, ja, såvida de inte är jätteivriga i att få träffa Allah då.

Angående vad som är sant om islam och muslimer, läs gärna på t ex länken http://allahuakbar.se/wordpress/2010/04/22/en-obekvam-sanning-om-islam/ , det finns mycket intressanta fakta där.

Rent allmänt är denna blogg mycket bra när det gäller saker som har med islam och muslimer att göra, jag rekomenderar den därför starkt.

Adressen till den är http://allahuakbar.se/wordpress/ .

2 kommentarer:

Smörblomma sa...

Kollade in länken till bloggen, väldigt informativt kommer att återvända dit och läsa på riktigt.

Det är ju något som har gått snett när religionen tar över människors liv helt, tyvärr finns starka sådana drag hos islam.

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Ja, den bloggen är som du säger väldigt informativ. Hoppas han fortsätter att driva den, sådana bloggar behövs absolut nu för tiden.
Gått snett? Ja, det är ju inte ens förnamnet det.
Att jämföra Koranen med Mein Kampf är en bra jämförelse, de båda böckerna har för mycket gemensamt för att man inte ska kunna säga att islam är nazism och fascism. Men tror väl fasen det, när de flesta av världens muslimer fortfarande hyllar Adolf Hitler.

Vet du förresten vilken bok som det säljs mest utav i arabvärlden? Jo, Mein Kampf. Jag tycker att det säger väldigt mycket.