lördag 16 oktober 2010

Detta stinker skit och är käpprätt åt helvete

Jaha, så har nu återigen kommit krav på att ge grova brottslingar (papperslösa, alltså illegala invandrare och "flyktingar") sjukvård.
Detta tycker nämligen Erik Ullenhag, alltså den nye integrationsministern.

Följande artikel stod nämligen idag på SVT text-tv:

Nye ministern tror på flyktingvård

Regeringen kommer att ge papperslösa eller gömda flyktingar rätt till sjukvård, tror nye integrationsministern Erik Ullenhag (FP).
-Jag tror att vi kommer att komma i mål både med vård för gömda och skolgång för gömda barn. Alla barn har rätt till skolgång, säger han i Ekots lördagsintervju.
Moderaterna har motsatt sig rätten till vård för papperslösa, men Erik Ullenhag tror att förslaget ska kunna drivas igenom ändå.

Läs mer om detta totalt vansinniga och absurda förslag på bl a http://www.dn.se/nyheter/politik/nye-ministern-tror-pa-flyktingvard-1.1190156 , http://hd.se/inrikes/2010/10/16/nye-ministern-tror-pa-flyktingvard/ , http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.470049-nye-ministern-tror-pa-flyktingvard , http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=230528 , http://www.svd.se/nyheter/inrikes/nye-ministern-tror-pa-flyktingvard_5519625.svd och http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article7967093.ab .

Det här förslaget stinker mängder med skit och är även käpprätt åt helvete rakt igenom!

För det här är frågan om brottslingar, ja, man är i allra högsta grad en brottsling om man gömmer sig undan avvisning.
Om man sedan är barn eller vuxen spelar ingen roll.
Detsamma gäller människor som gömmer personer som ska utvisas eller som befinner sig illegalt i Sverige, de som gömmer är också brottslingar.

Dessutom är det ju frågan om att dessa brottslingar ska få gratis sjukvård, de har knappast några pengar att betala med vilket innebär att alla i det här landet får betala det här absurda spektaklet.

Och hur var det nu med det här om alla människors lika värde, Erik Ullenhag? Här visar du ju att du gör skillnad på folk och folk.

Gratis sjukvård my fucking ass! Varför skiter du i de människor som är legalt i Sverige? Eller tror du att det inte finns människor i Sverige som har det dåligt ställt?

Men men, det går ju ann att resonera på det här viset, när man har så mycket pengar att de skulle kunna trilla ut ur arslet på en!
För det är ju din regering, Ullenhag, som verkligen gör skillnad på folk och folk, jag syftar nu på t ex att ni anser att människor som har feta löner är mer värda än de som har dåliga.

Men människor som inte har något jobb då? Ja, de är inte värda så mycket som en spottstyver ens. Enkelt uttryckt: De är inte värda någonting alls.

En annan sak som är intressant med detta förslag är att Erik Ullenhag försöker köra över sina borgeliga kolleger i Moderaterna, han tänker ju försöka driva igenom förslaget trots Moderaternas inställning.
Erik, har du hört talas om demokrati? Nej, det verkar inte så. Lyckat, grabben, du är verkligen "demokratisk" du.

Sedan vill ni i den borgeliga regeringen lösa arbetslösheten genom att öka invandringen och flyktingströmmarna ÄNNU mera.
Hur fasen tänker ni? Hur skapar man arbeten till hitkommande typer, när det inte finns arbeten åt dem som redan är här?

Erik Ullenhaag: "-Hmmm............hoppsan, ÄHUM *HOST HOST HOOOOST*, det hade jag tydligen *råkat* glömma bort, men det var inte med flit."

Nähä, det var inte det, va? Snart glömmer du väl huvudet någonstans också (som om du någonsin har haft ett).

Jag säger som Sybil Falwty i den kända engelska komediserien "Falwty Towers" (ni vet den med John Cleese) i ett avsnitt av den sade: -Jag har sett mer organiserade djur än dig springa omkring utan huvud!

Bra sagt, eller hur?

I Erik Ullenhags fall passar det dock bättre med följande:
Erik, jag har sett mer verklighetsförankrade och kunniga människor än du utan hjärna, men de har lik förbaskat varit mer insatta i det här med integration än vad du någonsin kan bli. För du är det ju inte alls.

Förresten så är det inte bara legala invandrare i Sverige som har det dåligt ställt, utan även väldigt många svenskar.
Flera hundratusentals svenskar och invandrare står utanför arbetsmarknaden, och detta tänker man lösa genom att, hör och häpna, ÖKA invandringen och flyktingströmmarna ännu mera.

Ja, herre jösses, snart är det väl någon tokstolle som kommer med förslaget att man minskar djurplågeriet genom att skjuta ihjäl samtliga djur som kan tänkas utsättas för djurplågeri också.

Med andra ord: Massinvandring är inte bra i någon form alls, invandringen till Sverige har de senaste 25 åren inte bidragit med någonting alls, ja, såvida man inte anser att mängder med enorma nackdelar som t ex hög brottslighet är bra förstås.

Nej, en av lösningarna är att decimera invandringen till 90 %, alltså precis det som Sverigedemokraterna vill, och försöka få alla arbetslösa som kan jobba in på arbetsmarknaden.

Jag tycker för övrigt att det är den bästa lösningen.
Eller vad tycker ni?

Och angående den nye integrationsministern Erik Ullenhag så riktar jag nu följande budskap till den förre integrationsministern Nyamko Sabuni:

Nyamko Sabuni, du kunde inte ha fått en sämre efterträdare!

Här har ni för övrigt en mycket intressant artikel: http://politisktinkorrekt.info/2010/10/16/asylsokande-vardas-for-en-spottstyver/ .

10 kommentarer:

Anders sa...

Helt rätt innehåll i blogginlägget - tack för att du synliggör att det finns ett motstånd från rationellt tänkande människor.

Däremot - det kanske inte var nåt under av vältalighet...

-Vi tjänar i längden på en konkret debatt utan allt för mycket raljans. Eftersom vi är icke-pk i samhället ställs det 10 eller 100 ggr så höga krav på oss i bevisföring och retorik.

Men utan förbehåll: visst fan blir man förbannad över den totala världsfrånvändheten i det absurda förslaget. Tyvärr är det en vidrig men logisk fortsättning på övrig underlägsenhetsmentalitet från "etablissemanget" - Dagisfröken Göthblad som ställde ut en polisbil lackad med bokstäverna "AINA" (blattarnas turk-slang för polis) för att visa att kriminellas behov är viktigare än laglydigas och den eviga förnekelseattityden mot islam som våldsreligion som får nazismen att verka samsad.

Anonym sa...

Genomförs detta då skall det bli NYVAL så SD får egen majoritet!
Sjuklövern föredrar kriminella före ärliga det är en skandal att ha sådana politiker i Sverige.
Ni skall ut från maktens korridorer!

Kaibigan sa...

Förnuftig idé tycker Ullenhag. Mindre förnuftigt är varför etablissemanget och media undrar varför SD har kommit in i riksdagen.

Erik sa...

Fyfan man blir spyfärdig. PAPPERSLÖSA??? J-la "nyspråk"! Tror verkligen media och politiker att det går att kollra bort allmänheten med detta "newspeak"?

Allt rörande invandringspolitiken verkar mer eller mindre gå ut på att pressa in max antal invandrare in i VÅRT LAND. Det ena svepskälet efter det andra utnyttjas trots att konstant runt halva svenska folket vill ha minskad eller ingen invandring!
Helt sjukt! Etablissemanget bygger upp ett framtida Sverige som kommer vara en total krutdurk av etniska spänningar med en totalt nedtryckt ursprungsbefolkning i botten. Snacka om att svenska folket är IDIOTER som godtar detta!

Karpstryparn sa...

Svar till Anders: Tackar, dock är vi ju många som synliggör detta.

Vältalighet? Hehe, kanske inte.

Självklart ska vi ha en konkret debatt, ja, det tjänar även PK-iterna på, dock är de för trångsynta och inskränkta för att fatta det.
Angående höga krav: Visst är det så, även om det är helsjukt.

Angående det där med fröken Göthblad: Ja, i brottsliga fall får man tydligen göra så, men det är lik förbaskat ett förkastligt beteende som bara kommer att slå tillbaka mot henne själv, den dagen hon blir våldtagen av någon "kulturberikare" kommer jag att bara gapskratta, för hon ber ju mer eller mindre om det.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Jag håller med om allt som står i din kommentar, kunde inte ha sagt det bättre själv.

Karpstryparn sa...

Svar till Kaibigan: Exakt.

Karpstryparn sa...

Svar till Erik: Mycket bra och sanningsenlig kommentar, jag håller med dig fullständigt om allt som står i den.
Gissar på att vi bloggar om samma saker.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Karpstryparn sa...

Svar till den Anonym som nu fick sin kommentar borttagen: Vad jag är spelar ingen roll, det är vad jag skriver som räknas. För till skillnad ifrån argumentslösa idioter som du så har jag mycket att säga, och därmed mycket att skriva om.
Jag förstår att det svider i dig, i annat fall skulle du skriva någonting som hade med mitt inlägg att göra.
Och angående pojk: Haha, look whos talking. Kom igen när du har sugit ut din morsas tuttar istället, eller uttryckt på ett annat sätt, kom igen när du har växt upp, lilla snorbarn! btw you and me: I'm 42 years old. How old are you? 8? 9? 10?