torsdag 21 oktober 2010

En färgad laserman i Malmö?

Under veckan så har det varit stor uppmärksamhet och fokus kring de kvälls-och nattliga beskjutningarna mot vissa invandrare i Malmö, en del personer spekulerar nu om det kan finnas någon s k "högerextrem" person som ligger bakom dessa beskjutningar.

Så här säger förresten flamsologen Jerzy "Svammeläckel" Sarnecki (ni vet han som tror att han är kriminolog) om det hela:
-Det hela har likheter med lasermannens härjningar i början på 90-talet.

Han påstår nämligen att orsaken till dessa beskjutningar är att Sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen, han anser att det hör ihop med vad som hände några år efter att Ny Demokrati kom in i riksdagen.

Jadu, herr Sarnecki, har du hört uttryck som genomkorkad, extremt trångsynt och idiotiskt inkränkt någon gång? Du har nu nämligen ytterligare ännu en gång i raden av mängder kvalificerat dig till samtliga dessa tre.

Och du kallar dig för kriminolog du, jojo, mycket ska man höra innan hörselgångarna täpps igen utav vaxpropppar i en mängd som får syndafloden att framstå som en droppe diare' i jämförelse!

Polisen tror dock inte att det är frågan om någon ny laserman, däremot jobbar man efter att det kan röra sig om flera gärningsmän.

Läs mer om det hela på bl a http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.472204-polisen-samma-vapen-vid-malmoskott ,

http://hd.se/inrikes/2010/10/20/ytterligare-tva-man-skottskadade/ ,

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=231160 ,

http://www.skanskan.se/article/20101020/TTINRIKES/110209768/0/bostad/*/polisen-samma-vapen-vid-malmoskott ,

http://www.friatider.se/skotten-i-malmo-polisen-fruktar-inte-ny-laserman ,

http://www.frianyheter.nu/index.php/debatt/44-insaendare/266-qjercy-sarneckis-dummaste-hittillsq ,

och

http://politisktinkorrekt.info/2010/10/21/skotten-i-malmo-polisen-mobiliserar-50-man/ .

Men vad är nu detta? Ja, eftersom dessa brott har begåtts i Malmö, eftersom det i samtliga fall utom ett är icke-västerländska invandrare som har beskjutits och eftersom de flesta av alla invandrare i Malmö är muslimska så talar allt för att gärningsmannen är en muslimsk invandrare, är det flera så är det naturligtvis frågan om flera muslimska invandrare.

För alla vet ju vilken "bra" och "fin" människosyn som de flesta muslimer har.

Och den s k "lasermannen" var ju invandrare han också, fast en vit sådan.

I vilket fall som helst så är det med all säkerhet en eller flera muslimska invandrare som har begått dessa beskjutningar, med andra ord, vi har en eller flera nya "lasermän" i Malmö.

Att invandrare beskjuts av invandrare är inget nytt, med tanke på hur mycket rasism och hat som finns mellan olika invandrargrupper i Sverige.

Länge leve mångkulturen, va?

7 kommentarer:

Kristina sa...

Nästan alla invandrare i Malmö är inte alls muslimer. Jävla trams. Det är sannerligen en sjukt rasistisk svensk/invandrare (muslim eller inte, spelar ingen roll) som går runt och skjuter.

charlotte sa...

såna paraleller som han drar är ju elt befängda

Karpstryparn sa...

Svar till Kristina: Jaså du, det är de inte? Då har du aldrig varit i Malmö eller sett hur det ser ut där, denn saken är klar. Klart som faan att det är en invandrare som skjuter på folk därnere. Rasistisk svensk? Om det nu skulle visa sig vara en svensk (vilket det nog knappast är) som ligger bakom dessa beskjutningar så är personen inte rasist, även svenskar har beskjutits. Så ditt skitprat kan du ta och köra upp där solen inte skiner!
Jaså, spelar det ingen roll om gärningsmannen är muslim eller inte? Nähä du...........

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Ja, det kan man lugnt säga, å andra sidan är det inte första gången som denne "kriminolog" drar totalt befängda paraller.
Hur lågt vill han sjunka? Tydligen LÅÅÅÅNGT nedanför botten!

charlotte sa...

ha en bra kväll.

Smörblomma sa...

Just det, länge leve mångkulturen ;) Liknande exempel finns också häröver.

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Ja, det finns knappast ont om exempel på att mångkulturen till 99 % består av ondo.