tisdag 1 december 2009

När ska uppskurna pundare som har tjänat som råttmat få bli blodgivare?

Idag stod det en mycket intressant artikel på bl a SVT text-tv som handlade om att homosexuella från den 1:a mars nästa år ska få vara blodgivare.

Artikeln på SVT text-tv hette "Även bögar får bli blodgivare", och i den stod det kortfattat bl a att även män som har sex med män ska få lämna blod i framtiden, givet att det har gått minst ett år sedan det senaste samlaget.

Det gäller både homo- och bisexuella män, och Socialstyrelsen har bestämt att den nya lagen ska gälla från och med den 1:a mars nästa år.

Mer om detta finns att läsa på t ex http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3875703.svd .

Ja, om det här har det idag stått både vitt och brett lite överallt i olika politiskt korrekt media.

Men om man synar de flesta artiklar som handlar om detta så dyker det upp en massa saker som gör att man, i alla fall jag, får sig ta sig både 8 och 9 funderare över hur Socialstyrelsen har tänkt när de fattade detta beslut.

Men först till ordet bög, som ju har stått i nästan samtliga rubriker till dessa artiklar.

Enligt de flesta representanter som sitter på höga poster för den politiska korrektheten så är ordet bög ett skällsord.

Detta innebär att samtliga tidningar som i dag har publicerat artiklar som detta ord har stått i ganska snart kan vänta sig ramaskrin från RFSL, få gott om anmälningar mot sig för hets mot folkgrupp (hur nu sexuell läggning kan vara folkgrupp), bojkott av dessa tidningar ifrån många homo- och bisexuella i landet osv.

För denna tisdag har uppenbarligen det politiskt korrekta etablissemanget helt glömt bort att politisk korrekthet innebär att man inte får gå emot densamma på en enda punkt.

Nej, det heter ju homosexuell, inte bög. Ja, i alla fall enligt den politiska korrekthetens regler.

Men enligt densamma kan ju en kvinna vara homosexuell också, och då heter det ju flata, fast ändå inte, nej, det heter leb.

Fast leb kan ju förknippas med läbbigt, och då blir det hela plötsligt mycket mera komplicerat än det var ifrån början.

Snart får man väl inte ens kratta löv på sin egen tomt för om en så kallad trädkramare, alltså en "trädaktivist", får se detta så kan man bli anmäld för "lövplågeri". För löv är ju trädprodukter, och de kan ju få ont.

Ja, det finns mycket konstigt nu för tiden, och med all säkerhet så finns det säkert trädkramare som tycker så också.

En annan sak som jag tänkte på var också hur Socialstyrelsen tänkte när de bestämde att homosexuella, alltså manliga bögar (vilka bögar är inte män förresten, flator är ju lebbar, hoppsan, lesbiskor menar jag ju, för annars kan ju någon få det till att det står läbbigt, nejnejnej, så får det inte stå, ujujuj), ska få vara blodgivare.

Vet inte Socialstyrelsen om att det är bland manliga homosexuella som aids frodas? Det är ju bara att titta på t ex Sydafrika, män är ju dominerande även därnere.

Därnere och därnere ja, det kan ju tolkas på lite olika sätt med tanke på vad detta inlägg handlar om.

För därnere kan ju lika gärna vara däruppe, i alla fall om man står på händer. Fast å andra sidan har jag aldrig hört talas om att man kan ha en 69:a på det viset också, i så fall måste nog personerna vara akrobater och älska t ex volter.

Kör man sedan gruppsex i den ställningen, ja, då kan det bli volter och kullerbyttor av sällan skådat slag, i alla fall om alla trillar åt olika håll ungefär samtidigt.

Uttrycket orgie får då i och med detta en helt ny innebörd.

Men åter tillbaka till det här med att homosexuella ska få ge blod.

Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker att om man ska få annat blod i sig så har man rätt att få veta vem som har givit det och vilken sexuell läggning som personen har.

I annat fall kan man lika gärna låta donationsblodet komma från uppskurna pundare som i någon gränd har tjänat som råttmat.

Och om det ska vara på det viset, ja, då dör jag hellre direkt!

Vad tycker ni själva om det här med att homosexuella från den 1:a mars nästa år kommer att få bli blodgivare?

8 kommentarer:

Demokratbloggen sa...

Den som har kommit med det förslaget har förmodligen varit en frigid feminist med infantil penisavund. Sådana har inte själva utvecklat någon sexualitet, och kan säkert hålla sig från sex ett helt liv.

Annars är det ju inte tänkbart att en man är avhållsam mer än ett par dagar.

Men så är det med folk som vill vara liberala till HBT-personer. De tillhör oftast vänsterpartiet, där alla avarter frodas.

Det var inte en ren slump att Gudrun (Taliban) Schyman kom från vänsterpartiet innan hon åkte fast för omfattande skattebrott.

I övrigt ligger inte homosexualitet i blodet, men penisavund är en neuros och kan botas på närmaste mentalsjukhus.

Dit borde Gudrun ha kommit direkt efter torken, så hade hon kanske inte varit så förbannat korkad och uppkäftig.

Demokratbloggen sa...

Agitatorn August palm var det svenska välfärdssamhällets pionjär.

Dagens socialdemokrater har INGENTING gemensamt med honom!

http://demokratbloggen.wordpress.com/

Daniel sa...

Om 20 år kommer vi att skratta åt det här, likasom mörkhyade inte fick sitta med vita människor i bussen i tiderna.

En självklarhet homosexuella ska få ge blod. Nu talar vi 2010. Och hiv testas ju i blodet hursomhaver grundligt. Dessutom har ju straighta FAKTISKT hiv idag oxå.

Näpp. Nu talar vi inte om bög=aids 1987 längre. Nu lever vi 2009

Karpstryparn sa...

Svar till Daniel: Ja, det vet vi båda, men du och jag tycker uppenbarligen inte likadant i den här frågan.

Karpstryparn sa...

Svar till Demokratbloggen: Ja, de är ju inkokta i huvudet hela jävla bunten!

Angående länken: Har redan kollat den, det som stod där var klockrent skrivet.

Smörblomma sa...

Julen är kul, men man får se till att inte haussa upp det för mycket. En enkel jul är den bästa julen, fast där får man strida för sin sak då man har tonåringar.

Jag tycker att det är helt okay att homosexuella får donera blod, blodet testas ju i vilket fall som helst, ifall att man är rädd att homosexuella skall bära på HIV.

En annan aspekt är ju också att det råder brist på blod. Så att, så länge blodet testas som rent och okay, är jag personligen bara tacksam för allt blod som doneras.

Anonym sa...

Du har alldeles rätt! Jag skulle då för allt i världen inte vilja ha blod från nån jävla sverigedemokrat!!!!!!! Hellre dog jag! Idioter!

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Du fattar uppenbarligen inte sarkasm du. När det gäller idioter: Du har tydligen inte läst ett inlägg som jag skrev i somras som handlade om fegisar som skrev personangrepp osv. Leta reda på det och läs det, efter att du har gjort det förstår du förhoppningsvis varför jag inte besvarar den sortens kommentarer som sådant pack som du kommer med.