tisdag 15 december 2009

Invandrings- och flyktingförespråkare vill öka antalet aktiva vulkaner i världen

Många gånger är det intressant vad moder jord kan åstadkomma för katastrofer emot oss människor, för det vi inte kan göra mot varandra gör moder jord mot oss.

T ex är jag säker på att det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige, om de kunde, skulle försöka få fram fler aktiva vulkaner i de länder som "öser ut" flyktingar och andra människor, och som etablissemanget gladeligen då skulle ta emot, genom att de svenska forskare som är insatta i vulkanisk aktivitet och utveckling skulle samarbeta med samma sorts forskare och vetenskapsmän i dessa länder - allt för att Sverige i omvärldens ögon ska vara världens humanaste och modernaste land.

Frågan är bara hur allt detta skulle gå till.

Visst, att samarbeta med regimer går ju, och att ta in så mycket främlingar i Sverige att hela landet håller på att gå under går ju uppenbarligen också, i alla fall enligt de som bestämmer med tanke på hur det har blivit i Sverige.

Däremot blir det dock vissa problem med att framställa vulkaner, inte så lite heller. Men om man är en galen invandrings- och flyktingförespråkare som hellre låter sina föräldrar dö utfattiga än att neka en "flykting" att komma hit, ja, då går det nog att framställa vulkaner också.

Har man viljan kan man förflytta berg, heter det ju, men i det här fallet stämmer nog uttrycket "har man vulkaner kan man förflytta folk" bättre.

Anledningen till att jag tar upp detta är en artikel som idag stod på SVT text-tv.

Så här löd artikeln:

Filippinsk flykt från orolig vulkan

Tiotusentals bybor i Filippinerna flydde hemifrån på tisdagen sedan en av landets mest aktiva vulkaner, Mayon i östprovinsen Albay, börjat spy ut lava och släppa stora mängder askmoln.

Militär och polis dirigerade evakueringen ur riskområdet vid vulkanens fot. Ett större utbrott befaras komma när som helst.

Myndigheterna ska försöka förflytta närmare 50.000 människor från byar som ligger närmare än åtta kilometer från vulkanen. Utrymningen inleddes under måndagen då lava setts droppa ur kratern och larmnivån höjdes.

Mer om det hela finns att läsa på bl a http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.271777-filippinsk-flykt-fran-orolig-vulkan och http://www.ystadsallehanda.se/article/20091215/TTUTRIKES/112159930/1619/TTUTRIKES/&/Filippinsk-flykt-fran-orolig-vulkan .

Efter att ha läst denna artikel så slog det mig direkt att det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige redan kan ha sträckt ut "en hjälpande hand" till Filippinerna när det gäller detta, jag menar, självklart ska vi ta hit en massa folk ifrån andra sidan jordklotet, för naturligtvis måste vi visa att vi sätter andra folk före vårt eget när det gäller sånt här också.

Ändå tror jag inte att så har skett, och om det inte har gjort det så bevisar det bara ännu en gång att allt fint skitprat om att hjälpa människor som är i nöd inte är sant den här gången heller.

Eller är människor som flyr ifrån vulkanutbrott i Filippinerna inte lika "fina" som de som "flyr" ifrån något muslimskt land i Mellanöstern?

Snacka om att ställa flyktingar mot flyktingar.

Det politiskt korrekta etablissemanget skiter också fullständigt i att de många uteliggare som vi har i Sverige inte har någonstans att bo, med andra ord så är snacket om att hjälpa folk i nöd falskare än falskt då också.

Men en person som har "flytt" ifrån sitt hemland och som ljuger om sin identitet och annat när han eller hon söker asyl, den personen får hjälp den.

Sverige är fantastiskt, eller hur?

10 kommentarer:

charlotte sa...

än en gång har du rätt

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Ja, jag har ju det, önskar verkligen att jag inte hade det. Men nu är det ju så illa som det är i Sverige tyvärr. Dock kommer det att ske ändringar, vi ser ju i hela Europa att de krafter som bryr sig om sina länder och sitt folk går starkt framåt. Och det är på väg att hända i Sverige också, vi har ju SD t ex.

annsan_s sa...

Då har du många favoriter! haha!

Svar: Minns inte...*KRAMIZ*

charlotte sa...

jag gillar inte sd som parti (även om de har rätt i mkt) för de är så främlingsfientliga. ok det kanske är vitsen med det hela men de går för långt.. men det vet du att jag tycker

Unknown sa...

Invandringsförespråkarna är också samma personer som tror på domedagsteorierna i klimatdebatten, om att jorden håller på att gå under av värmeslag (på grund av koldioxid)(!?)

Dessa lättlurade människor har kommit på att vulkanutbrott kastar upp en massa partiklar och smog i luften och hindrar solens värme att komma ner på jorden.

Då har man kommit på den vansinniga, och mycket farliga idén om att likt vulkanerna spruta ut en massa stoft i stratosfären för att kyla ner jorden.

Hur mycket av det som sedan faller ner och orsakar cancer och kronisk KOL är svårt att förutsäga, men en sak är klar. Samma galningar som tror på mångkulturen också tror på vansinnesidén om att koldioxid skulle förorsaka högre värme på jorden.

Ida sa...

ja man får nästan hoppas att de tröttnat. det börjar ju bli lite uttjatat om den ska brinna ned varje år. och det hade ju varit kul om bocken faktiskt fick stå kvar ett år!

ja men vad kul! :) hihi jaha vad kul att veta det! men säger nog till i alla fall om jag kopierar någon. ;)

jo jag hade också en bra helg, även om den var stressig..

Karpstryparn sa...

Svar till annsan_s: Japp, haha!

Okej.

*Kram*

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Jajamen, det vet jag.

Karpstryparn sa...

Svar till Demokratbloggen: Ja, dessa jävla galningar........

Karpstryparn sa...

Svar till Ida: Sedärja.