fredag 25 september 2009

Kastrering med slö osthyvel av våldtäktsmän och pedofiler

Vad tycker ni om pedofiler?

Själv tycker jag att dessa "människor" är vidriga, detsamma gäller våldtäktsmän. Båda förstör ju sina offers liv för tid och evighet i och med gärningen, de psykiska "såren" som blir efteråt läker aldrig.

En del av de kvinnor som blir våldtagna blir också våldtagna på ett sådant sätt att de aldrig kan få barn.

En före detta flickvän till mig blev vid ett tillfälle brutalt våldtagen av ett avskum med turkisk härkomst, ja, jag anser att han var, och är, ett avskum. Det har ingenting med personens härkomst att göra, jag hade sagt samma sak om det hade varit en svensk som hade gjort det.

Jag hatade våldtäktsmän tillräckligt mycket innan det hände, men efter den händelsen hatar jag dessa avskum ännu mera.
Mitt hat emot våldtäktsmän är för evigt, det är osläckbart och det kommer aldrig någonsin att dö.

Personer som våldtar, eller har våldtagit, har inget värde i mina ögon, jag är för dödsstraff för både våldtäktsmän och pedofiler.
Ty de begår de värsta typer av brott som över huvudtaget existerar, folkmord och annat är ingenting jämfört med dessa saker.

När det gäller pedofiler så sätter jag ordet människor inom situationstecken/citattecken eftersom jag anser att någon som förgriper sig sexuellt på ett barn har mist rätten att kallas för människa, våldtäktsmän är inga människor de heller.

Däremot är båda demoner i mänsklig skepnad.

Angående pedofiler så må sådana personer ha blivit sexuellt uttnyttjade av både "knoll" och "totto", eller i det här fallet "knull" och "tutto", hur många gånger som helst.

Visst, det kan vara en förklaring till att de i vuxen ålder begår sexbrott emot barn, men de ska inte ha någon pardon för det.
Inte alla pedofiler har heller blivit sexuellt utnyttjade som barn.

Pedofiler har också mycket gemensamt med våldtäktsmän, men medan en våldtäktsman har ett val har inte en pedofil det på samma sätt. Båda får dock en kick av det brott som de begår.

Det är också lite skillnad på enticiteten hos våldtäktsmän, pedofiler är oftast svenska (men visst finns det utlänningar som är pedofiler också) medan invandrarmän, både unga och äldre, är våldtäktsmän.

Jag menar naturligtvis inte att alla invandrarmän begår våldtäkter, om nu någon trodde det, men en övervägande majoritet av alla våldtäkter i Sverige begås, enligt källor som t ex BRÅ (Brottsförebyggande rådet), av personer med arabisk eller afrikansk härkomst.

Enligt Pontus Mattson, alltså författaren till boken "Sverigedemokraterna in på bara skinnet", så är invandrare förresten i majoritet när det gäller brott i Sverige över huvudtaget.
I tv-programmet "Sverigedemokraterna och svenskheten" som sändes i tv-kanalen SVT24 tidigare idag sade han nämligen följande:

-Det är ett oomstritt faktum att invandrare står för en övervägande majoritet av brottsligheten i det här landet, det vet vi alla.

Och med tanke på att de två största invandrargrupperna i Sverige är muslimska invandrare, t ex människor med arabisk härkomst, och människor med afrikansk härkomst så är det ju inte svårt att räkna ut vilka det är som han syftar på.

Men åter tillbaka till våldtäktsmän och pedofiler.

Vilket straff ska sådana ha?

Ja, vilket det än är så ska det i alla fall vara kännbart.

Mitt förslag är användning av en riktigt slö osthyvel, eller dödsstraff. När det gäller osthyveln så ska smärtan ska KÄÄÄÄNNAAAAAAS, annars är det ingen mening med straffet.

Ett annat straff är avrättning för då kan de aldrig göra någon människa illa mer, egentligen är det det bästa straffet för då är de utraderade ifrån jordens yta.

Let the punishment fit the crime, som det heter.

Vad anser ni själva att våldtäktsmän och pedofiler ska ha för sorts straff?

4 kommentarer:

Niklas Karlsson sa...

Dödstraff är väl det bästa för då är skiten borta.
Men ska de leva ska de ha ett hårt straff.
Varför inte hugga av kuken på våldtäktsmannen och pedofilen? Då har de den ju inte kvar.

charlotte sa...

kastrering med osthyvel lät bra o sedan döden, de är inte värda en andra chans för det får inte de flesta av deras offer..

Smörblomma sa...

Tack för gratulationerna :)

Kastrering med slö osthyvel låter bra, och vidare borde de tatueras i pannan så att alla kan se på långt håll vad de är för ena.

Karpstryparn sa...

Svar till Niklas Karlsson: Det där med att hugga av kuken var en intressant lösning, om jag inte har helt fel så finns det vissa länder där de straffar den sortens brottslingar på detta sätt.

Svar till charlotte: Ja, först hyveln och sedan döden.

Svar till Smörblomma:
Varsegod.
Angående osthyveln och tatureing i panna: Båda förslagen är bra.